Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
...na letak musia napisat vsetko,vsetko zo zakona!!!! Kontrola liekov je velmi prisna... precitaj si co pisu o obycajnych kvapkach do nosa...😂😂😂😂
@umabell
@ivka1302
@bernusha Berni veď v pohodičke, idú Vianoce, kočky chceli len poradiť..neber to v zlom...neboj sa bude lepšie, skús zájsť po vyšetreniach ak by to bolo trebárs z chrbtice a uvidíš...nebudeme sa tu predsa hádať, veĎ si tu chceme pomáhať...🙂 sme tu všetky s takmer rovnakou diagnozou a každá sa chceme nejako zbaviť liekov a každý máme nejakú skúsenosť, ktorú odovzdávame ďalej, netreba sa hneď hnevať ani hneď stresovať 🙂 pokiaľ lekár povedal, že je to v poriadku ok, ale ak ti moja nebude lepšie skús to prekonzultovať a uvidíš či to potom predsa nebude z tých liekov..paretin je naozaj fajn liek a možno by zaúčinkoval aj sám...uvidíš...vyskúšaj...
@bernusha zlatko ver tomu, že určite to nebol jej úmysel...ved si tu píšeme už nejakú tu dobu a nezvykneme si robiť jedna druhej zle...všetky sme tu s panickou poruchou plus s dalšími diagnozami, samozrejme každá v rôznom štádiu ale čo som postrehla tak zatiaľ umka nebola z tých, ktoré by tu chceli niekomu ubližovať...v pohode predýchaj...a nehnevaj sa...hm? 🙂 stať sa stalo ale ver tomu, že určite nechcela zle...
@bernusha do budúcnosti sa z toho len človek poučí, že nebude zbytočne stresovať, prečíta a prekonzultuje pri najbližšej návšteve lekára 🙂 ja tiež všetko konzultujem aj to čo sa dozviem tu..ved niekedy človek aj k obvodakovi príde už s diagnozou čo mu nemôže trafiť a nakoniec má pravdu 🙂 vieš aké je naše zdravotníctvo....ja konzultujem radšej všetko 🙂
@bernusha no moja ja si tiez myslim, ze aj odbornik sa moze obcas "potknut", mam to z vlastnej skusenosti, dcere dala detska lekarka liek, ktory sa detom vobec nepredpisuje a skoncili sme v nemocnici, myslela som si, ze mala umrie, take to bolo hrozne, zobralo mi to polku zo zivota, a je to detska lekarka s dlhorocnou praxou a v BB sa len cudovali ako jej to mohla naordinovat, na letaku bolo jasne napisane detom do 15 rokov nepodavat, moja mala 10, a preco sa lekara neopytas, ze preco je na letaku pisane, ze sa to nesmie kombinovat? Baby si tu radia, nechceme si predsa navzajom zle, kazda sme vsak ina, jedinecna a ani PP neprebieha u kazdeho rovnako a ani lieky neucinkuju na kazdeho rovnako, kocky tu nehovoria co a ako treba uzivat, len posuvaju svoje skusenosti, informacie a ako my ostatne s nimi nalozime je len na nas. Takze klud a rozvahu, tie potrebujeme ako med. Krasny vecer dievcata. Sme tu preto aby sme si pomahali a povzbudzovali sa a nie sa osocovali. Takto by to teda aspon malo fungovat, nie?
@bulica...pomohla mi...👍👍👍....ze som na infuzke....je skvela!! 😭😭😭😭

@bernusha 🌺🌺🌺🌺Tak aspon kvetinky. Ja som tiez toho nazoru ze odbornika treba pocuvat ale treba pocuvat aj samu seba a svoje telo 🌺🌺🌺umka ti chcela len pomoct 🌺🌺