Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
...a doteraz sa nevyjadrila normalne okrem "JE TO NA LETAKU"....ale snad....aa dockam,a budem moct aj sluzbukonajucemu dr.povedat....mozno mu da novu radu...😉🙈
@bernusha reagujes veľmi velmi prehnane. Nikoho sa nebudem zastávať, ale moja babka skončila v Záluží práve preto, že psychiatrička jej dávala lieky a lieky tie nie sú dobré, skúsime druhé, tieto Vás povzbudia tieto ukludnia nekončiaci kolotoč,lebo niekedy doktor už nevie ako pomôcť, tak kombinuje až prekombinuje.
Jediné čo máš pravdu je, že nemáme čítať letáky v tom súhlasím.Aj mne to poradila psychiatrička.
@bernusha prepáč, nechcem sa do toho starať, ale ako som si to tak čítala, ty to vycitas umke že si na infuzkach?? Ona za to vôbec nemôže, ako mohla vedieť, že keď ti povie jednu z možností prečo ti môže byť na figu, ty sa takto zostresujes... Ona nevidí do tvojej hlavy, nepozná ta a robila to len s dobrým úmyslom
Dnes vecer je tu veselo 😂
@daniela123321 neboj sa malý Ťa zabaví a zabudnes.Ja som tiež zo začiatku po pôrode bola nerada sama doma so synom.Neboj sa dopredu!Povedz si mám lieky tie ma podržia.a tým, že to zvládneš jeden deň potom druhý tieto malé krôčiky Tá posunu dopredu.Povedz si, že keď bude veľmi zle vrátim sa k rodicom, ale vyskúšam to🙂
@fivulinka a este k tomu pred vianocami ked maju byt ludia milsi
@mm103 Dokopy 11 rokov
Najprv rok potom tehotenstvo vysadila som zhoršenie znova nasadenie
Potom po 7 rokoch vysadenie do pol roka zhoršenie
A teraz po 3 r.zase do pol roka zhorsenie, ale brala som tak polku 3 x týždenne, ale som si vedoma, že vždy sa mi zhoršilo pri zlomových a stresových situaciach
@slnecnica333 no ved toto ☺
Dobre ranko, včera som sa radšej nezapojila....
Takže dnes tu mame krasny nový deň, celú noc nam snežilo sme ako v rozpravke 😉
Dam si varene vino na trhoch a uzijem si vianocnu atmosku.
@janefonda a odkial si ze tam snezilo? 🙂
@slnecnica333 zijem v rakusku. A teraz sme na lyzovacke cize mame tu nadherne.
@ivka1302 snezilo tu v horach ale aj v doline kde sme na hoteli. Je tu krasne, sme tu uz po x krat a vzdy si to tu uzivam. Zajtra vam postnem foto z kopca 🙂 je to ako balzam na dušu. Naozaj tu pridem na ine myslienky. Uzivam si moju rodinu a čoraz viacej si vážim čas s nimi. Posledne dni sa mam výborne, dufam ze si to uz udrzim.
V Taliansku kde cca si? My zijeme nedaleko Slovinska cize Taliansko mame tiez kusok.
@bernusha Nechodím sem na toto fórum často, ale keď som si prečítala tvoje komentáre na umku až sa mi zvýšil tlak. Nerozumiem prečo chodíš na takéto fórum, keď hľadáš fundovanú odpoveď lekára. Asi každá ti tu napíše len svoju vlastnú skúsenosť, alebo svoj názor. Tak isto ti to napísala aj ona a ty ju tu úplne zbytočne zosmiešňuješ a keď veríš lekárom tak si odpoveď hľadaj u nich a nie tu. Nemyslím si, že by ti niečo zlé napísala a o tom aká si arogantná sa ani nevyjadrujem. Porozmýšľala by som nad sebou byť tebou.
@panika1 detto ako ja.Ono sa to tak nenápadne plizi a zrazu udrie.Ja už podľa reakcií a myšlienok viem, že už je zle.Ja nemám rada výšky a na jeseň som išla cez takú lávku ponad cestu dole kamióny veľa áut a v prostriedku mi tak prišlo zle, že som nevedela či mám pokračovať či sa vrátiť🙂predtým s liekmi mi to nerobilo problem.Do týždňa som sa už ráno skoro budila a už som vedela, že je to tu a už slzy na krajíčku a ľútosť strašná ľútosť nad vsetkym
Ahoj baby,nehadajte sa,toto fórum je o pomoci jedna druhej a nie o hadani,nikto nikoho tu nemôže dostať na lôžko,každý sa tam dostane sám,ak nerieši spravne svoju situáciu,myslím,že každá z nás má svojich problémov dosť,nie aby sa snazila niekomu uškodiť.Ja som sa dnes dozvedela strašnú správu,kamarátovi zomrela pre pochybenie lekárov 36 ročná manželka,matka dvoch detí s novým vystavanym domom,len preto,že sa na ňu lekári na pohotovosti vykašľali ,poslali ju domov,že je to uzkostny stav a ona mala obojstrannu emboliu pľúc,proste naši lekári,tak som sa zamyslela nad sebou,čo je moja úzkosť oproti bolesti celej jej rodiny a manžela,ktorý ani nevie čo sa vlastne deje,je v tranze,zajtra je pohreb a kamoska mi volala,ona je jej svagrina,že ju stale vidi ako vstupi do dveri s usmevom,že si z nich vystrelila,bola to taká veselá kopa,ona ju videla umierat,este jej kricala a trhala nou,že nesmie zomrieť,že ma dve deti,ale pomoci nebolo,chyba lekárov ,nevysetrili ju a poslali domov,taký je náš život,krátky a my si ešte robime zle,nehadajte sa,tešte sa z každého dňa,ja už začínam,aj keď mám nadváhu a paniku
ahojte
dievcata ako zvladate stresujuce obdobie? ja do toho vsetkeho este aj chora...praca..vianoce... mam pocit ze explodujem 🤒

@bernusha sorry moja, ale tak by si asi radsej nemala chodit na taketo fora, ked sa hned takto vylakas. Mne napriklad moja lekarka povedala presne toto, ze ak sa dam vyplasit skusenostami inych tak nemam citat fora. Ja vsak viem, ze ludia sme rozni a nie vsetko co je mne ma aj iny a takisto opacne. Tu dievcata pisu len svoje skusenosti a to cim si presli nie odporucania, uvedomujeme so, ze nie sme lekari.