Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ahoj,takže dnes som mala ok deň,4.deň som nevzala helex zatiaľ to ide,zajtra idem k dr.tak uvidíme,čo ďalej,ako budrm vysádzať rivo,verim,že to bude ok,bolo by fajn,ak by som bola len na 30 mg paretinu,no uvidíme
@figa777 ahoj ja beriem valdoxan.. Už beriem 2 na noc,ale dávam si jednu okolo 19hod. A druhú pred spaním,mala som nepriaznivé účinky pri dávke 2tabl...,bála som sa že si niečo urobím...Ale takto je to ok.
@savanas
ked pises o manzelstve... to este ziaden vztah nezachranilo 🙂 a tie co zachranilo, tiez vpodstate nazachranilo.. dolezite je byt s clovekom z vlastneho presvedcenia, nie preto, ze boh to tak chce. ja som nazoru, ze laska je aj rozhodnutie, a ked toto clovek prijme tak nepotrebuje ziadnu inu barlicku. vidim, ze aj ty si rozvedeny, pises to v svojom profile.. prajem ti aby si raz nasiel to co hladas. vypadas fajn chlap.
Ahojte, ja som sa mala posledné dni super a dnes na mňa dolahla únava. Aj hlava ma bolí, ani hodina na yoge to nezachranila. Dala som si prechadzku v meste , pekne po slniečku. Nachystam ešte obed a potom si pospim. V utorok idek k dr som zvedavá ako budem postupovať ďalej s liečbou. Myslím, že lieky mi zabrali, len ešte stále mám vyššiu únavovost.
@lentilka1234567890 dodbry den!Vy ste uzivala tianeptyn sandoz a nemali ste stym problemy ja ho beriem druhy den a boli ma hlava ked siho dam ako keby mi zvysoval tlak citala som pribalovy letacik ale tam nie je napisane ze zvysuje krvny tlak dakujem..
@iva160 dobrý deň. Ja som s nim spokojná, našťastie nemala som extra výrazne nežiaduce účinky. Ja ich beriem druhý mesiac
@lentilka1234567890 vy ste nemalli ziadne neziaduce ucinky.uvidim dalej ja to beriem len druhy den a kolko krat denne to uzivate ja 3 krat denne po jednej tabletke.
Ahoj,takže som po kontrole u lekárky,paretin mi dvihla na 40 mg a rivo mam vysadzovat pomaly,po štvrťke,dala mu ešte rivotril,lebo sa nesmie naraz vysadiť,hellex uz neberiem no,verim,ze to bude dobré,ale kupila som si aj čaj melaton ak by som sa citila zle,povedala mu,že ak budem cítiť,že prichadza úzkosť pri vysadzovani rivo,tak len rychlo otočiť myseľ inde,hoci su ken zatancovat
@iva160 ja tiež 3x1 tabl. Podľa mňa to časom prejde, mne strašne boleli svaly na začiatku ale už je to Ok
@lentilka1234567890 dnes som si to dala druhy krat.vy si o kolkej davate rano na obed a vecer lieky davate si to presne v tu hodinu..
ahojte,chcem sa vas opytat,preco mam stale take zvlastne tlaky v zaludku?moze to byt aj s myslienok?od niektorych myslienok sa nedokazem odputat,hoc robim hocico,prosim poradte ako tomu predist?dakujem
@iva160 rano o 8:00, 14:00 a vecer o 21:00. nebojte sa je to dobry liek 😉 bolesť hlavy možno máte z tohto počasia. Ja prvé 2 týždne som nemala žiadne problémy až potom som mala bolesť svalov
@lentilka1234567890 lentilka a ty sa uz cítiš fajn?
Kočky neviem čím to je ale už skoro týždeň pobolieva hlava a len sa mi spať chce....Som unavená...
@mm103 vieš čo psychicky tento týždeň celkom dobre ale 2-3 dní mám závraty som taká unavená ale to bude asi z počasia neviem
Ty sa máš ako?
@lentilka1234567890 ved uvidim ja to uzivam ako hovorim druhy den a rnao si to davam o 8:00 a zacnem uz od pondelka aj poobede uzivat ja si mam to pridavat pomalicky verim ze mi uz konecne nieco zaberie lebo toto mam uz 4 lieky
@lentilka1234567890 tiež psychicky ok celkom ale únava panuje aj u mňa už viac ako týždeň...ale to bude tým počasím určite...

neuziva niekdo AD tianeptin sandoz ake mate stym skusenosti...