icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ivcam2
10. máj 2017

@matag aj js beriem eliceu, ale nemala som taketo stavy. Na kazdeho vplyva vsak m9ze vplyvat inak.

esselte
10. máj 2017

@mm103 ako si vysadzovala rivotril?aj ja by som chcela,helex uz beriem len stvrtinku a chcela by som aj rivo vysadit,vysadila si naraz,ci nejakym postupom?

layla1
10. máj 2017

@eliska13 ja neže ich neberiem len som ich zabudla zobrať, potom som zasa zabudla a potom som si povedala že ked som ich nebrala pár dní tak to nevadí a teraz mam také závraty ale už ich beriem pravidelne.

layla1
10. máj 2017

Dievčatá ináč som si všimla aj takú vec, že ked som ešte nebrala AD tak ma stále bolela hlava ale tak že som aj vracala a od kedy beriem AD tak môžem povedať že sa mi stav výrazne zlepšil chápate tomu? ja nie.

mm103
10. máj 2017

@esselte ja postupne najskôr som brala polovičku a potom štvrtinku a nakoniec nič.... Najskôr som si dávala polovičku rano a polovičku večer čo vychádzalo 0.5 za deň.. nuž a potom som začala brať len 0.25 večer.... prípadne ráno keď ...to som brala tak dva týždne a potom štvrtinku tiež asi dva týždne a potom nič...

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
ruzicka33
11. máj 2017

ahojte som uz v 7 mesiaci beriem vyse mesiaca citalec najskor 10mg po 3tyz.zvyseny na 15mg pomohol mi asi po tom mesiaci ze mi ustupila nenormalna uzkost potenie nespavost. teraz naopak by som prespala aj noc aj pol dna🙂 ale mam zase starosti s byvalim priatelom ktory sa mi vyhraza a zase sa mi zhorsilo mam pocit ze odpadnem stale sa mi toci hlava mam derealizaciu neviete poradit ako sa z toho dostat? lieky silnejsie nemozem ani lexaurin kvoli tehu....

eliska13
Autor odpoveď zmazal
evak12
11. máj 2017

ahojte,prosim vas to dokedy sa budem chviet,pali ma na hrudi,beriem 4den Anafranil,prve dve dni polku,teraz celu...

esselte
11. máj 2017

@mm103 a islo to v pohode?ja beriem 0,25 rano a 0,25 večer,takze ro dam na strvtinky? A ako dlho potom brať pi strvtinkach?

esselte
11. máj 2017

@eliska13 ano,uz sa neviem dočkať prazdnin,syn je osmak,takze az o rok na strednu,znamky si trocha polepšil,asi mu došlo,ze ak chce niecim poriadnym byt,tak sa musi aj učiť,a čo ty?ako?

esselte
11. máj 2017

@evak12 ty este stale takto trpis?ved si uz bola celkom v poho

evak12
11. máj 2017

@esselte mam zase nove lieky,pritom posledne som uzivala asi dva mesiace,ja uz sama neviem co mi je ...tebe na prvykrat sadli lieky?

mm103
11. máj 2017

@esselte ja som brala dva tri týždne a potom fuč je

esselte
11. máj 2017

@evak12 nie,beriem tretie,brala som venlafaxin,potom cymbaltu a teraz paretin,paretin mi sadol najlepšie,beriem aj rivotril rano a večer po 0,25 mg a na noc helex ,uz len štvrtku,chcem vysadiť helex a potom aj rivotril,ale postupne,nie naraz,lebo raz som uz vysadila baraz a bolo zle,takze po štvrťke

eliska13
Autor odpoveď zmazal
risko66
14. máj 2017

Ja mam serotonin v krvy hodnotu 170.
Ma byt 450-2500
Takze som pekne v ....

Paretin (seroxat) nerobi ako jedine ssri problemy s gastrom, ostatne robia sracky zle od zaludka atd..
Ale paretin ma jednu obrovsku chybu a to ze potlaca acetylcholin t.z. znizuje rozumove schopnosti. To vysvetluje aj fakt ako utlmuje hodinu po podani.
Myslim ze je to peklo casovane.

Asentra toto nerobi ale uplne stratite chut necitite co jete a takysto sracky a zle na gastro..

Tak si vyberte.

mm103
14. máj 2017

@risko66 ja beriem paretin ale zatiaľ nepociťujem žeby som bola rozumovo niekde inde...akurát je nevýhoda to že potláča veľmi chuť na sex..ja si myslím že každé ad niečo pokazí....a každému niečo iné

ivcam2
14. máj 2017

@risko66 a kto ti zmeral. Vobec som nevedela ze sa to da.

evak12
14. máj 2017

@risko66 aj mna by zaujimalo,kto ti to zmeral?dakujem

eliska13
Autor odpoveď zmazal
risko66
15. máj 2017

6,90e ako samoplatca dostupne v kazdom laboratoriu.
Ranny odber krvy.

risko66
15. máj 2017

Mne seroxat sposobuje nocne silne sklbanie svalov ruk a noh.
Je to znami NU seroxatu.
Tzv.extrapyramidovy NU
Rozsirene zrenice po cely den.
Sex total off.

Spevak Robie Williams bral seroxat dlhodobo doporucujem si to prestudovat.
Koli nemu bol na klinike atd..

evak12
15. máj 2017

ahojte dievcata,som nenormalne unavena,poradite nejake vitaminy na energiu?viem,ze to moze byt s liekov,pisu ako neziaduci ucinok,ale nieco predsa musi existovat aby som nebola taka otapena ...dakujem

ada134
15. máj 2017

@risko66 ja nerem paretin vecer a je to v pohode

enusko
Odpoveď bola odstránená
eliska13
Autor odpoveď zmazal
layla1
16. máj 2017

ľudia a nikto tu neberie Paroxetin ? poznáte ten liek ? kto ho bral ? iba ja ?

mm103
16. máj 2017

@layla1 ja beriem paretin nie je to to isté?