icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

domi1313
10. okt 2017

a este k tomu toe uzkosti😒

adzy
10. okt 2017

@domi1313 ad neberiete?ako to potom zvladate jasom mala toto iste hrozne zavrate tocenice a hned my nasadili ad frontin je myslim ako neurol

domi1313
10. okt 2017

@adzy neberiem ad,iba ten frontin.mam vykyvy ako i pri ad byvaju.ale dnesmi je strasne😒ano frontin je neurol

adzy
10. okt 2017

@domi1313 mne nato bohuzial neurol nezaberal iba ukludnilo ale zavraty som mala ajtak skuste si dat uvidite ci vam pomoze frontin

domi1313
10. okt 2017

@adzy dala som si len stvrtku a trosku zabral.ja sa tak bojim liekov ze naozaj az ked je moc zle si dam.strasny den dnes,nerozumiem preco tak zrazu

adzy
10. okt 2017

@domi1313 vela robi aj toto pocasie umna spustac trosku stres a hned mam zhorsenie noto sme dve aj ja sa bojim liekov len uz som bola natom tak zle ze som nedokazala ist ani do obchodu tak som zacala brat ad a teraz ho mam problem vysadit a ze ad su neni navykove😅

domi1313
10. okt 2017

@adzy su navykove,tiez ako benzodiaz..ja sa snazim skutocne zabojovat bez ad no,dnes mi nieje vsetko jedno😒mam aj trosku stres,som v praci,vela ludi,hadam sa s priatelom a neterka je od vcera v nemocnici..to vnutro aj ked sa snazim byt nad vecou,ono to tam vnutri sj tak je..a ty vysadzas?

mirks32
10. okt 2017

@adzy a preco ich vysadzas?

adzy
10. okt 2017

@domi1313 ano vysadzam lebo ich berem rok a vobec nepomahaju a vie otom vzdy pri navsteve u psych.jej vravim zesa citim stale rovnako este my dala predtym ad zo skupiny srri a tie namna mali nez.ucinky tak my tvrdi ze ine my uz nemoze dat ze tento lyxit ma skoro ziadne vedlajsie ucinky tak sme sa rozhodli ze to skusime bez liekov ale vysadzanie je priserne

mirks32
10. okt 2017

No niekedy ad nezaberaju viem o tom skor zhorsia stav tiez som to mala tak sj psiatricku som vymenila ... hroza tvrdia si svoje lekari asi nemaju niektory paru co nam to robi

adzy
10. okt 2017

@domi1313 to ma mrzi stou neterou ale hadam bude dobre hadky z priatelom to poznam aj ja a najlepsie je natom ze uz ked teraz vysadzam tak nieze by ma podporil ale naopak este my povie boze daj si radsej lieky vyzeras hrozne ale pritom on je proti liekom aj bol proti tomu ze berem ad no nemala som nikdy prednim povedat ze nieco take budem brat lebo ked nieco sa stane ze sa pohadame vzdy utoci nato ze som ina ze berem lieky to su cely chlapy no keby oni mali taketo stavy ako my tak bysa uz zblaznili

mirks32
10. okt 2017

Chlapi .... no k tomu dodam iba tolko niektorych treba koput medzi nohy

adzy
10. okt 2017

@mirks32 no veru presne skoda ze unas uz neni ziadna ani v okrese iba tato jedna neviem ci mozem ist aj do ineho mesta aspon keby my dala nieco na tieto stavy z vysadzania ale nic my nedala akurat ze si mam dat neurol ajto len sem tam

mirks32
10. okt 2017

@adzy neviem od kial si ale na internete si najdi inuu psychiatricku nenechaj sa tak trapit . V okli kde byvas isto budu iny .. alebo aj z ineho mesta

adzy
10. okt 2017

@mirks32 no jedine uz len z ineho mesta ako je ziar mozno zvolen

domi1313
10. okt 2017

@mirks32
@adzy chlapi su slabosi ale najvacsi.zistila somto pri tommojom..mali by sme sa iba usmievat a ked je zle,uz zutekaju...

mirks32
10. okt 2017

Ja som sa uz objednala aj inej internej lekarke ... ako ja mam fakt dost ako s nami zaobchadzaju .. je zla doba a ja nemam na to aby som im plnila vacky eurami ... nieje problem mensiu pozornost kupit a dat ... bomboniera kava atd. Ale pozadujem aj dobry vysledok na mojom zdravotnom stave ..

mirks32
10. okt 2017

Partner ma byt v dobromom aj v zlom ... ale to ako sa hovori v nudzi poznas priatela

adzy
10. okt 2017

@mirks32 jasne ako ja som pre niektorych doktorov ina akoze to nemam hlave v poriadku vzdy sa snami budu inak bavit aj nas inak riesit cest vynimkam no jasom si ich uzila uz dost

mirks32
10. okt 2017

@adzy tak si tam zavolaj a povedz im co je vo veci

mirks32
10. okt 2017

@adzy sme ine vsetky trpime tak co by to iny uz davno vzdali ... a vdaka ich liekom sme na tom tak ako sme nic moc .. tak co chcu teda

mirks32
10. okt 2017

Ja mam uz druhe AD za pol roka ...setralin actavis k nim som mala atarax teraz brintelix a k nim frontin....kedysi som mala eliceu a frontin

elissa88
10. okt 2017

@adzy ja mám niekedy toto isté až sa bojím niekam ísť.Za koľko ti to ustúpilo?

mirks32
10. okt 2017

@adzy a ake ad vlastne mas?

adzy
10. okt 2017

@elissa88 neustupilo niekedy to zvladnem a inokedy nie pride to namna zrazu necakane ako som pisala lieky my moc nepomahaju

adzy
10. okt 2017

@mirks32 mam lyxit obsahuje tianeptin sandoz a spitomin ale ten neuzivam vobec nepomohol a predtym asi po 3 mesiacoch ktomu lyxitu pridala eliceu ale stej my bolo priserne tak usudila ze ad ako elicea stej skupiny niesu dobre premna

adzy
10. okt 2017

No a este my povedala ze ci nechcem sa hospitalizovat ze nech ma tam nadstavia ake lieky by my sadli no jasom odmietla tam nechcem ist zatial 😀

mirks32
10. okt 2017

@adzy hm a je ti vobec treba ad???

domi1313
10. okt 2017

presne tak👍🏻@mirks32

mirks32
10. okt 2017

@adzy a aku mas vlastne diagnozu ??.