icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

maki43
7. jan 2019

@bambulka05 ja som taku tazobu v nich citila, ale dnes bolo fajn. Klop. Klop

mekicom
7. jan 2019

@junova dakujun za podporu

sylvia30
8. jan 2019

@coco2018 ved ja som si vedoma, ze mne tie lieky zabrali dost rychlo, preto ma asi aj tak rozhodilo, ked teraz prisla kriza. Prajem ti, aby si dnesny den zvladla najlepsie ako vies a za odmenu si das masaz

sticker
mekicom
8. jan 2019

@sylvia30 aka bola noc

sylvia30
8. jan 2019

@mekicom vies co, ten prvy den ma asi riadne vystavil lebo som spala celkom dobre. Ty sa ako mas ?

mekicom
8. jan 2019

@sylvia30 aký prvý deň mala si niečo nové

mekicom
Autor odpoveď zmazal
mekicom
8. jan 2019

@slavkasobanska aký si mala dnes deň.u nás je hrozné počasie takže ja ležím a pozerám TV.

nanka1412
8. jan 2019

Ahojte takže som to nedala dostala som strašný strach .celá sa trasiem .stres úzkosť proste zle .

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 to nevadi možno nabuduce

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 ako sa u teba prejavuje uskosť

slavkasobanska
8. jan 2019

@mekicom ahoj..no dnes nejako sa mi nič nechce,ležím pri tv .počasie také nič moc,a možno preto že dnes som si dala na tlak už vyssiu dávku tak nie som zvyknutá ešte. Bude lyžovanie tak si pozriem .

mekicom
8. jan 2019

@slavkasobanska aj ja beriem na tlak to by nemalo mať vpliv .kedy ide lyžovanie

mekicom
8. jan 2019

@mekicom slavka ako sa u teba prejavuje uskosť ja to neviem popisať. Ja som stale nervozna a napeta hoci beriem aj lieky na ukludnenie spitomin a xanax každy deň je stale rovnaky,myslim že sa zblaznim už mam s toha strach že to nikdy neskonči.
Neviem či mi ešte nezabrali AD alebo neviem čim to je?

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom taký tlak na hrudi cítim vtedy ani dýchať sa mi nedá ani piť nič točí sa mi hlava je mi na zvracanie odpadnutie .proste hrozne dačo od rána sa neviem dať do kopy .ešte sa furt trasiem.placem .

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom môžem musím sa NATO psychicky pripraviť .

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 Berieš aj AD alebo niečo na ukludnenie napr,Xanax, neurol

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom beriem Ad paretin polovicu každý deň a frontin polovicu tri krát ..ale po dvoch týždňoch mi zrušila hnet Ad to som nechápala prečo. Veď ani tí poriadne nezabrali .tak som jej volala že mne je strasy zle tak mám zase ich brať ..

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 to je divne AD zaberu tak za 2-6 tyž, Možno by si mala vymeniť DR, aj ja som to tak spravila nakolko som nebola spokojna s pristupom doktora a ku komu chodiš v KE

nanka1412
8. jan 2019

Ferencakova Ľubica .ties som o Tom uvažovala že pôjdem k inej ale všade že neberú nových pacientov .

slavkasobanska
8. jan 2019

@mekicom úzkosť??no ja veľa plačem,tak ma hocičo vie rozplakať.. teraz už oveľa lepšie než inokedy,viem sa nejako ovládať .lyžovanie ide o 17,45 na STV 2

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 tak skus pohladať niekoho ineho ved tam neni sam ono si niekedy nasadnete ako ludia tak ako ja zo svojov,

mekicom
8. jan 2019

@slavkasobanska ja nejak neplačem len som nervoyna a citim tlak na hrudi je to vobec uskosť alebo niečo ine, Prva dr. mi diagnostikovala GAD a druhy usk, depr, poruchu tak ja neviem nejako sa mi to nezda. Nemožu tobyť len nervozita alebo niečo ine ja nemožem vobec nič robyť na nič sa sustrediť všetko mi vadi a nič ma neyaujima,

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom presne ona sa somnou nerozpráva nič len ako sa máte a nič vypíše recept a dovi .a mne je stále do plačú .celé dni plačem .

tinka308
8. jan 2019

@sylvia30 aj ja som dnes dobre spala ale kratko asi lebo som nevedela vstat na budik. aky bol den v praci?

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 možno staci len upraviť liečbu u doktora. a frontin aky silny berieš možno si daj dnes celý nech sa ukludniš. Stretol som dnes kolegu ktoremu sa to upravilo same mal to pred 30r

slavkasobanska
8. jan 2019

@mekicom no tak nie som lekárka .u mňa sa úzkosť tak prejavuje .ale mám dobré lieky na večer sa to dáva..ale veľa mi pomáha aj terapia .už nie som taká uplakaná...

nanka1412
8. jan 2019

@mekicom a neboli tá chrptica ?

tinka308
8. jan 2019

dievcata co chodite na terapie chcem sa spytat ako casto mavate sedenia? chodite k sukromnikom ci k statnym terapeutom? pomahaju vam?

mekicom
8. jan 2019

@nanka1412 nekedy ale ja som pracovala fyzicky.