Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasoban sprosim vieš mi niekto poradit.ked vam lekar zvyši davku za ako dlho sa prejavy učinnok lieku,je to ako na začiatku že sa príznaky choroby opeť zhoršia.
dnes mi to zvisil na celu a od pondelka t omam dat na 1 rano a 1/2 obed nemyslite že je to rychlo ma niekto s tym skusenosti.
@nanka1412 prosim Vas vie mi niekto poradit.ked vam lekar zvyši davku za ako dlho sa prejavy učinnok lieku,je to ako na začiatku že sa príznaky choroby opeť zhoršia.
dnes mi to zvisil na celu a od pondelka t omam dat na 1 rano a 1/2 obed nemyslite že je to rychlo ma niekto s tym skusenosti.
@matag
@ivka185
@janka_banka prosim Vas vie mi niekto poradit.ked vam lekar zvyši davku za ako dlho sa prejavy učinnok lieku,je to ako na začiatku že sa príznaky choroby opeť zhoršia.
ma niekto skusenosti s bachovimi esenciami prave mi ich priniesol kurier, neviete či pomahaju
@kajkag ja som to mala ako ty, Najskvor od citaleku a potom od eliceii, nedokazala som ani vstať s postele za dva mesiace a trvalo to cely den len som sa triasla. dr, tvrdila že treba vydržať, zmenila som lekara ten mi vysadil lieky a potom mi po dvoch tyždnoch nasadil nove
Podla mna to bol sposobene zlími liekmi alebo príliš silnov davkov.Ake lieky uživaš ?
@slavkasobanska naučila ste sa myslieť v negatívnej rovine, teraz sa musíte naučiť myslieť pozitívne. Vnímať seba inak, okolie...
Ahojte má niekto skúsenosti s liekom Trittico???
@andalova ja ho beriem už niekoľko rokov, dôvodom bola nespavosť, ale pomáha mi aj na úzkosť.
@hope252 ďakujem vám,snažím sa ,no vždy to nejde ,ale budem ma sebe pracovať,chcem sa mať lepšie..
@slavkasobanska ono to myslenie je strašne tažke aj sa človek snaží stale skor pridu neg. myšlienky.

@mekicom liecim sa uz dobrych 10 rokov s vysadzovanim a opatovnym nasadzovanim, navysovanim....