icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

matag
9. jan 2019

@mekicom liecim sa uz dobrych 10 rokov s vysadzovanim a opatovnym nasadzovanim, navysovanim....

ivka185
9. jan 2019

@matag nervozitu ano anespavost som nemala. Je to des to ti poviem.

matag
9. jan 2019

@ivka185 a dal ti to naspat na Alventu 75 mg ked ti vysadil? Ja na nej uz fungujem s prestavkami dobrych 10 rokov.

mekicom
9. jan 2019

@slavkasoban sprosim vieš mi niekto poradit.ked vam lekar zvyši davku za ako dlho sa prejavy učinnok lieku,je to ako na začiatku že sa príznaky choroby opeť zhoršia.
dnes mi to zvisil na celu a od pondelka t omam dat na 1 rano a 1/2 obed nemyslite že je to rychlo ma niekto s tym skusenosti.

mekicom
9. jan 2019

@nanka1412 prosim Vas vie mi niekto poradit.ked vam lekar zvyši davku za ako dlho sa prejavy učinnok lieku,je to ako na začiatku že sa príznaky choroby opeť zhoršia.
dnes mi to zvisil na celu a od pondelka t omam dat na 1 rano a 1/2 obed nemyslite že je to rychlo ma niekto s tym skusenosti.

mekicom
9. jan 2019

@matag
@ivka185
@janka_banka prosim Vas vie mi niekto poradit.ked vam lekar zvyši davku za ako dlho sa prejavy učinnok lieku,je to ako na začiatku že sa príznaky choroby opeť zhoršia.

kajkag
9. jan 2019

@matag ja má tie isté príznaky, okrem spania. Najhoršie je to vnútorne trasenie a tlaky v hlave😕

mekicom
9. jan 2019

ma niekto skusenosti s bachovimi esenciami prave mi ich priniesol kurier, neviete či pomahaju

matag
9. jan 2019

@kajkag a tiez si znizovala davku alebo preco? Ja ked zacnem mat tlaky v hlave, uplne stratim orientaciu.

kajkag
9. jan 2019

@matag ja mam stale to trasenie. Liecim sa od septembra. Niekedy je to ok, ale väčšinou to nam každý deň 👎

mekicom
9. jan 2019

@kajkag možem sa opytať kedy maš ten tras aj aj som mala predtím taketo stavy ked som sa začinala liečiť možno ti budem vediet poradiť

kajkag
9. jan 2019

@mekicom uz ako rano vstanem mám trasenie...da sa povedat, že celý deň

ivka185
9. jan 2019

@matag ANO BERIEM STALE JEDNU TABLETKU RANO.

mekicom
9. jan 2019

@kajkag ja som to mala ako ty, Najskvor od citaleku a potom od eliceii, nedokazala som ani vstať s postele za dva mesiace a trvalo to cely den len som sa triasla. dr, tvrdila že treba vydržať, zmenila som lekara ten mi vysadil lieky a potom mi po dvoch tyždnoch nasadil nove
Podla mna to bol sposobene zlími liekmi alebo príliš silnov davkov.Ake lieky uživaš ?

ivka185
9. jan 2019

@mekicom MNE PO ZVYSENI TRVALO ASI MESIAC MOZNO AJ DVA KYM SA TO USTALILO.

mekicom
9. jan 2019

@ivka185 po zvyseni sa ti aj zlepšil stav oproti slabšej davke

ivka185
9. jan 2019

@mekicom Asi ano je to take stabilnejsie.

mekicom
9. jan 2019

@ivka185 ja sa liečimlen kratko preto mam vela otazok

ivka185
9. jan 2019

@mekicom nevadi pokial viem rada odpoviem alebo poradim.🙂

mekicom
9. jan 2019

@ivka185 nerobi ti problem cestovat a odist s domu na dlhši čas niekam dalej

kajkag
9. jan 2019

@mekicom užívam. Escitil 15mg denne Frontin 0,75mg denne a na spanie Trittico 150mg

mekicom
9. jan 2019

@kajkag mne dr.povedal že to môže byť aj depresiami

kajkag
9. jan 2019

@mekicom a ty co uzivas?

hope252
10. jan 2019

@slavkasobanska naučila ste sa myslieť v negatívnej rovine, teraz sa musíte naučiť myslieť pozitívne. Vnímať seba inak, okolie...

sylvia30
10. jan 2019

@kajkag mne moja dr. povedala, ze to trasenie je od AD a postupne to prejde. Mne to preslo po 2 tyzdnoch. Ine je ked pocitujem vnutornu triasku, u mna to suvisi s uskostou. To je take vnutorne chvenie a prejde vtedy ked mi prejde uskost

andalova
10. jan 2019

Ahojte má niekto skúsenosti s liekom Trittico???

1andrea111
10. jan 2019

@andalova ja ho beriem už niekoľko rokov, dôvodom bola nespavosť, ale pomáha mi aj na úzkosť.

mekicom
10. jan 2019

@kajkag uživam AD arketis ,xanax, spitomin.

slavkasobanska
10. jan 2019

@hope252 ďakujem vám,snažím sa ,no vždy to nejde ,ale budem ma sebe pracovať,chcem sa mať lepšie..

mekicom
10. jan 2019

@slavkasobanska ono to myslenie je strašne tažke aj sa človek snaží stale skor pridu neg. myšlienky.