Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Poznáte túto skratku vo to znamená mbsy.co/BP8??
''Uzkosti su konspiracne teorie o sebe samom.''- tento vyrok som niekde nedavno citala.😀😝
ahoj dievčatá, je tu nejako ticho...ako sa máte? ja mám za sebou prvý týždeň v práci, zo začiatku to bolo náročné, ale pomaličky sa to zlepšuje, večer bývam riadne unavená...ako sa darí Vám?
@sylvia30 ahoj...to ma teší že to zvládaš,ja ako tak..ale celkom to ide .zima je u nás..tak vymrzneme fajne vonku..aj zabudneš na nejakú chorobu ..idem variť ,a tak ako doma ,stále je čo robiť...paa
Kočky ..dnes máme biatlon..na obed,mne sa už obed vari,skúšam prvý krát pečenie v sáčku,keď mám tu diétu...ale 1 cm v bokoch - a 1,5 kg dole...
@slavkasobanska na akú dietu si prešla, poraď
@1andrea111 beztukovu.jem len tmavé hrianky,ráno,žiadne čerstvé pečivoovicie len do 14 , obed len ryža a všelijaka zelenina,strukoviny,nízkotučné jogurty, ovsené vločky,tuk žiadny..a cvičím 2 x denne po 20 min.....+ Vychádzku vonku aspoň pol hodiny....pijem len čistú vodu,čaj,a sem tam Aloe Vera...
@slavkasobanska to mám taku svoju .dnes si robím kúra zo zeleninou v sáčku bez tuku....maslo -Flora také vibec,keď tak trošku normálneho .ale to len ráno .a malé porcie a tak 4 x denne strava,keď som hladná večer už iba zelenina .paradajky,ľadový šalát ..a čo je ...
Má niekto skúsenosti s liečbou psychotronikom
@sylvia30 aj ja berem citalec. Rano 1 tabletku. Berem ho od stredy. Boli ma hlava a citim akoby hrcku v hdle. Mala si to na zaciatku aj ty? Ako dlho ti trvalo kym si bola uplne v poho s tymto davkovanim a liekmi?
@karolinabese ahoj, ja sa liečim od začiatku decembra, ja som začala najskôr citalec 1/2 tbl prvých šesť dní, potom už celú, prvý týždeň bol ešte ako tak, pre mňa bol najhorší 2 týždeň, velká úzkosť, triaška, zimnica, potenie - to som mala hlavne v noci, lebo ja som vôbec nespala, klepali sa mi ruky- to mi dr. povedala, že je z citalecu a prejde to po 2 týždňoch - aj to prešlo, bola som smutná, plačlivá, bez nálady, mne sa začalo polepšovať zhruba po 2 týždňoch, ale stále mávam dni, keď nie som v pohode, nie je to každý deň, ale objavujú sa .....
@slavkasobanska ty si aká šikulka, pekne ti ide to chudnutie...
@sylvia30 no ale keď som začala mala som po 3 týždňoch 2 kg viac,a 5 cm.. navyše...
@slavkasobanska hlavné je, že to ide dole....ja som práve doupratovala, pijem kávu a "zožrala" som asi 20 saloniek, čo naši poslali deťom, no, povedz, som normálna?
Ahojte holky nemam kedy ani pisat. Je mi celkom fajn. Chodim do prace, zajtra mame inventuru tak bude veselo. Tak rano idem do prace a do večera
Dnes som varila, upratovala. Duchny prevliekala a cakam návštevu a take driemoty ma zmohli, pijem tu kavu. Mala by som este žehlit, ale to už dnes nedam. Tak sa majte pekne a bez depiek 😘😉
@mekicom ja sa liečim od začiatku decembra, takže cca 6 týždňov, tie príznaky, ktoré som ti opísala boli presne vypísané v letáčiku od citalecu a bolo tam napísané, že sa postupne stratia po 2-4 týždňoch -čo aj bola pravda (dievčatá tu v skupine mi radili vydržať, že to postupne prejde a mali pravdu)....teraz sa cítim ovela lepšie ako na začiatku, ale mám pred sebou dlhú cestu.....občas sa vyskytnú aj nedobré dni, tento týždeň -hlavne pondelok a utorok boli náročné, keďže som sa po mesačnej PN vrátila do práce, v utorok som mala 1x psychoterapiu na zvládanie úzkosti, to by som naozaj chcela naučiť zvládať,aby som vedela s úzkosťou pracovať, aj keby som zostala na AD...
Dievcata dnes som si vyskusala jógu, odporúčam ju všetkým..super relax, skvelé uvoľní telo a čo sa mi najviac lubilo - správne techniky dychania..akate možnosť skúste, určite jedna z možností ako nám môže byť lepšie 👍
@sylvia30 prečo by si nebola normálna????si len trošku na sladké..haha,keď ti chutí daj si...budeš taká kľudná..jajjj
@slavkasobanska kludná, ale tučnááááááá😈

@mekicom beriem neurol 0,25 polku ráno a polku o 17:00 na noc Trittico štvrťku liečim sa 3tyzdne