icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

andalova
10. jan 2019

@mekicom beriem neurol 0,25 polku ráno a polku o 17:00 na noc Trittico štvrťku liečim sa 3tyzdne

mekicom
10. jan 2019

@andalova musíš vydržať to ešte ani lieky možno nezabrali

andalova
10. jan 2019

@mekicom predtým som brala citalec ale nevedela som v noci spať,tak mi vymenila lieky.Ty nie si unavená,oťapena po Trittico?

kajkag
11. jan 2019

Poznáte túto skratku vo to znamená mbsy.co/BP8??

pandravachrusta
11. jan 2019

''Uzkosti su konspiracne teorie o sebe samom.''- tento vyrok som niekde nedavno citala.😀😝

mekicom
11. jan 2019

@kajkag a kde to je napisane

sylvia30
12. jan 2019

ahoj dievčatá, je tu nejako ticho...ako sa máte? ja mám za sebou prvý týždeň v práci, zo začiatku to bolo náročné, ale pomaličky sa to zlepšuje, večer bývam riadne unavená...ako sa darí Vám?

slavkasobanska
12. jan 2019

@sylvia30 ahoj...to ma teší že to zvládaš,ja ako tak..ale celkom to ide .zima je u nás..tak vymrzneme fajne vonku..aj zabudneš na nejakú chorobu ..idem variť ,a tak ako doma ,stále je čo robiť...paa

slavkasobanska
12. jan 2019

Kočky ..dnes máme biatlon..na obed,mne sa už obed vari,skúšam prvý krát pečenie v sáčku,keď mám tu diétu...ale 1 cm v bokoch - a 1,5 kg dole...

1andrea111
12. jan 2019

@slavkasobanska na akú dietu si prešla, poraď

slavkasobanska
12. jan 2019

@1andrea111 beztukovu.jem len tmavé hrianky,ráno,žiadne čerstvé pečivoovicie len do 14 , obed len ryža a všelijaka zelenina,strukoviny,nízkotučné jogurty, ovsené vločky,tuk žiadny..a cvičím 2 x denne po 20 min.....+ Vychádzku vonku aspoň pol hodiny....pijem len čistú vodu,čaj,a sem tam Aloe Vera...

slavkasobanska
12. jan 2019

@slavkasobanska to mám taku svoju .dnes si robím kúra zo zeleninou v sáčku bez tuku....maslo -Flora také vibec,keď tak trošku normálneho .ale to len ráno .a malé porcie a tak 4 x denne strava,keď som hladná večer už iba zelenina .paradajky,ľadový šalát ..a čo je ...

mekicom
12. jan 2019

Má niekto skúsenosti s liečbou psychotronikom

karolinabese
12. jan 2019

@sylvia30 aj ja berem citalec. Rano 1 tabletku. Berem ho od stredy. Boli ma hlava a citim akoby hrcku v hdle. Mala si to na zaciatku aj ty? Ako dlho ti trvalo kym si bola uplne v poho s tymto davkovanim a liekmi?

sylvia30
12. jan 2019

@karolinabese ahoj, ja sa liečim od začiatku decembra, ja som začala najskôr citalec 1/2 tbl prvých šesť dní, potom už celú, prvý týždeň bol ešte ako tak, pre mňa bol najhorší 2 týždeň, velká úzkosť, triaška, zimnica, potenie - to som mala hlavne v noci, lebo ja som vôbec nespala, klepali sa mi ruky- to mi dr. povedala, že je z citalecu a prejde to po 2 týždňoch - aj to prešlo, bola som smutná, plačlivá, bez nálady, mne sa začalo polepšovať zhruba po 2 týždňoch, ale stále mávam dni, keď nie som v pohode, nie je to každý deň, ale objavujú sa .....

sylvia30
12. jan 2019

@slavkasobanska ty si aká šikulka, pekne ti ide to chudnutie...

slavkasobanska
12. jan 2019

@sylvia30 no ale keď som začala mala som po 3 týždňoch 2 kg viac,a 5 cm.. navyše...

sylvia30
12. jan 2019

@slavkasobanska hlavné je, že to ide dole....ja som práve doupratovala, pijem kávu a "zožrala" som asi 20 saloniek, čo naši poslali deťom, no, povedz, som normálna?

mekicom
12. jan 2019

@sylvia30 a teraz ako sa citiš.Ja som citalec uživala mesiac mala som podobne priynaky a dr, mi ho hned vymenila za ine lieky ale ked som sa jej opýtala či to nie je s liekov ,tak mi povedala že s takími nez, učinkami sa ešte nestretla.

mekicom
12. jan 2019

@sylvia30 silvia ako dlho sa liečiš, registrovana si od roku2008,takže je to už viac rokov

mekicom
12. jan 2019

@nanka1412 ako je ti G už sa zlepšil stav.

maki43
12. jan 2019

Ahojte holky nemam kedy ani pisat. Je mi celkom fajn. Chodim do prace, zajtra mame inventuru tak bude veselo. Tak rano idem do prace a do večera
Dnes som varila, upratovala. Duchny prevliekala a cakam návštevu a take driemoty ma zmohli, pijem tu kavu. Mala by som este žehlit, ale to už dnes nedam. Tak sa majte pekne a bez depiek 😘😉

sylvia30
12. jan 2019

@mekicom ja sa liečim od začiatku decembra, takže cca 6 týždňov, tie príznaky, ktoré som ti opísala boli presne vypísané v letáčiku od citalecu a bolo tam napísané, že sa postupne stratia po 2-4 týždňoch -čo aj bola pravda (dievčatá tu v skupine mi radili vydržať, že to postupne prejde a mali pravdu)....teraz sa cítim ovela lepšie ako na začiatku, ale mám pred sebou dlhú cestu.....občas sa vyskytnú aj nedobré dni, tento týždeň -hlavne pondelok a utorok boli náročné, keďže som sa po mesačnej PN vrátila do práce, v utorok som mala 1x psychoterapiu na zvládanie úzkosti, to by som naozaj chcela naučiť zvládať,aby som vedela s úzkosťou pracovať, aj keby som zostala na AD...

sylvia30
12. jan 2019

@maki43 už to cítiť, že chodíme do práce, nie je tolko času písať...zajtra v práci nech to pekne odsýpa a inventúra nech dopadne dobre...pekný deň 🙂

lusia33
12. jan 2019

Dievcata dnes som si vyskusala jógu, odporúčam ju všetkým..super relax, skvelé uvoľní telo a čo sa mi najviac lubilo - správne techniky dychania..akate možnosť skúste, určite jedna z možností ako nám môže byť lepšie 👍

sylvia30
12. jan 2019

@lusia33 super, ja idem prvý krát v utorok...presne pre toto som sa rozhodla, sa teším, že si mi to potvrdila 🙂

lusia33
12. jan 2019

@sylvia30 áno bude to super, uvidíš.. už sa teším na druhú sobotu..potrebujeme aj takýto relax a ukázala nám super dýchacie cvičenia ako správne pracovať s dychom.. určite nebudeš ľutovať ja som sa dala na celý kurz 🙏

slavkasobanska
12. jan 2019

@sylvia30 prečo by si nebola normálna????si len trošku na sladké..haha,keď ti chutí daj si...budeš taká kľudná..jajjj

sylvia30
12. jan 2019

@lusia33 je to náročné? ja mám totiž rada dynamické cvičenia a musím sa naučiť relaxovať!!!!

sylvia30
12. jan 2019

@slavkasobanska kludná, ale tučnááááááá😈