Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ja stále cítim ihlicky hlavne v prstoch aj na tele a AD beriem od septembra...aj také trpnutie v rukách...
Ja som nervózna,za chvíľku idem na komisiu..jojj ako mi je..
@slavkasobanska všetko bude dobre☺️
@ivett311 ahoj ,nedvihli mi,vraj ty čo spáchajú samovraždu sa možno dostanú ..veľ mi zlý prístup mala ,...ku psychicky chorému človeku...
Ja mam niekedy problem aj opisat, co sa mi deje. To su take veci v tele....Vsetko pocitujem fyzicky. Vobec nemam trapenie duse, len fyzicky mam pocit ze kazdy den som na krizovej ceste....
@slavkasobanska tak to bola veľká trúba....ale to čo si mala ti nechali,či?
@slavkasobanska môžeš sa odvolať alebo aký je postup
@sylvia30 áno nechala mi 60%...no hrozný prístup .
@mekicom áno môžem sa odvolať,ešte sa poradim s psychiatrickou..
@slavkasobanska a to bola len sama posudkarka
Citite baby zhorsenie, ak ste chore, beriete antibiotika. Mam atb od piatku, dlho som nemala vykyv a od soboty kalamitka.
Ja som mala v lete zapal pluc, brala som silne antibiotika a odvtedy konec.....Totalne ma to dorazilo
@ivcam2 ahoj, ja som pred dvoma týždňami začala brať antibiotiká a odvtedy mi je hrozne zle
@sandra2308 ako je ti hrozné
@mekicom zle od žalúdka, pocity na odpadnutie, celá som roztrasena 😱
@sandra2308 tak to je hnus, berieš aj k tomu AD
@lublu ako dlho ti bolo po antibiotikách zle? A ako sa ti to prejavovalo?
Ahojre bambulky. Chcem sa k vam pridat. Berem ad 3ti tyzden. Je mi fajn. Len po hadke s polovickou a celkovo stale placem ako pucura tak preto. No mam problem. Poradte mi. Pohadali sme sa v sobotu.sla som sa prejst..prechadzala som sa popri hlavnej ulici a do mna myslienka co tak sa hodit pod auto..nechapem ako to mohlo do mna vojst. Mam vsetko dom krasne deti a toto? Mam to povedat lekarke?
@mekicom nie,aj taká co zapisovala,ale ten prístup,no škoda reči,takže ak sa pokúsim o samovraždu tak ,,možno,,by ma hodnotili inak....a že pri toľkých liekoch je normálne že som som unavena...
@slavkasobanska tak ako máš fungovať veď to sama povedala
@slavkasobanska nečakala niečo do vačku?

@sylvia30 ja nie,mňa pali v hlave a rukach