Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@tuzobnik boze ja nechapem takych ludi co si myslia ze nie je korona.. A co to je? Chodte ako dobrovoľník pomahat do nemocnice prosim vas... Alebo vas mozem pozvať prave teraz k mojim rodicom na kavu... Potom by ste ine vraveli ☹ ☹ .....
ale ine som chcela prajem vsetkym hlavne veľa vela zdravia v Novom roku.
A prosim vas po akom case od vysadenia liekov sa vam úzkosti vratili? Dakujem
Dnes som musel ísť na zubnú pohotovosť, kde mi vytrhli zub. Hneď odtiaľ moje kroky smerovali na všeobecnú pohotovosť, kde mi zistili zápal močových ciest. Vianoce som preplakal a Silvestra som prežil len vďaka tomu, že som bol otupený z Tiapridalu. No a teraz som sa dozvedel, že jedna mladá žena, ktorá trpela depresiou a úzkosťami, spáchala samovraždu a ostal po nej malý synček.
Chcela by som sa spýtať, či aj na vás vás vplýva počasie tak, ako na mňa, som nejaka nervózna
@esselte ja som mala pocit že so nervózna z diazepamu
@luna53 Som veľmi rád, že sa lepšie cítiš. Želám Ti to. Myslel som, že obaja synovia už s Tebou nebývajú a žiješ len s mužom. Tie prechádzky sú super a aj to, že na ne nechodíš sama. Áno, človek keď sa cíti lepšie, necíti potrebu sťažovať sa. Ja Ťa nechcem zaťažovať svojimi problémami. Sama máš toho dosť a len Ťa tým ťahám dolu. Ak sa však sem tam ozveš, budem rád. Ja som bol medzi sviatkami najskôr na zubnej pohotovosti, trhali mi zub. No a potom som musel ísť teraz v stredu na všeobecnú pohotovosť, kde mi zistili zápal močových ciest. Pred Vianocami som dostal od psychiatričky na tú plačlivú náladu Tiapridal. Chuť plakať ma síce prešla no bol som z toho lieku ako nafetovaný, stále som chcel spať a bolela ma v kuse hlava. Skúsil som si dávať menšie dávky no tie mi zasa nezaberali. Moja psychiatrička už od včera znovu ordinuje. Nevolal som jej však. Hanbím sa za seba. Veď som chlap. Takéhoto urevaného ako som teraz, však asi ešte nestretla. Na kontrolu mám ísť na budúcu stredu 13.1. Tak rozmýšľam, že skúsim vydržať a dávať si zatiaľ Frontin alebo Lexaurin. Neviem, čo má robiť. Ty sa drž. Si silná.
@yollanda Viem, že ideš na kontrolu 19.1. Len som chcel, aby si mi potom dala vedieť, ako si dopadla a napísal som Ti to, aby som na to nezabudol. Ja idem na kontrolu 13.1. Ja som dostal od lekárky pre sviatkami Tiapridal. Plakať sa mi síce nechcelo a nemal som ani úzkosti, no bol som z toho ako nafetovaný a stále sa mi chcelo spať. Skúšal som si dávať menšie dávky, no tie mi nezabrali. Nevedel som, že po pol roku sa vyhodnocuje stav. Myslel som, že sa vyhodnocuje vždy po každej kontrole. Áno, minulý rok vo februári som zareagoval na Escitil. To som Ti už ale písal. Nemal som depresiu ani úzkosť. Od vtedy mi však doteraz nezabralo nič a ani Escitil, keď mi bol znovu nasadený.
@roboma45 Držim palce tvojmu ockovi ,nech sa z toho čim skor dostane,Moji synovia už nebývaju so mnou ,len ten starši je nablizku tak často pride mamu vytiahnut trošku von ,aj sa porozpravame.Neboj sa netahaš ma dolu ,viem ake je to dobre s niekym zdielat ked ti je na nič, Ked vieš tak vydrž a potom doktorke to podrobne opíš ako ti je nanič,To je v poriadku ked jej všetko povieš skor ta nastavý,Vobec nie si plačko,Len si bezbranný .

@luna53 Spamätaj sa! Potrebuješ zmenu liekov! Tebe stej corony začalo hrabať! 😠