icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
3. máj 2021

@monucha ahoj ja prechod nepoznam ale uz 13 rokov beriem alventu 75 a som spokojna

monucha
3. máj 2021

@slavkasobanska ďakujem 🙏

palisko
3. máj 2021

@monucha nedalo sa to naplánovať pred víkendom?

tuzobnik
4. máj 2021

@monucha Prečo meníš ad.

monucha
4. máj 2021

@palisko mala som vyhadzovať seroxat tri dni tak to takto vyšlo

monucha
4. máj 2021

@tuzobnik seroxat mi slabo zaberal a nemala som energiu

joyce22
4. máj 2021

@monucha ahoj, aj ja som menila seroxat za alventu. Bolo to celé zle. Myslela som si, že mi už seroxat slabo zaberá. Po niekoľkých mesiacoch som mala Alventu na najvyššej možnej dennej dávke a stále mi bolo zle. Nakoniec som sa rozhodla pre návrat k seroxatu. Teraz je mi fajn.

timea179
Autor odpoveď zmazal
misiatko87
5. máj 2021

@vlcik1 ahoj... ako s tym tritticom? pomohol alebo si ho vysadila?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
yollanda
9. máj 2021

Ahojte! Po dlhej dobe sa hlásim.... už mesiac mi bolo dobre Nataša sa rapídne pohoršilo. Stále úzkosti. Ja sa bojím že už to nedám nikdy dokopy.

slavkasobanska
11. máj 2021

Ahojte no js som to doma nezvladla taksom v nemocnici tyzden mam za sebou ,este to nie je oki,kym zaberu lieky..drzte sa

tuzobnik
11. máj 2021

@slavkasobanska Rýchle zlepšenie stavu a návrat domov! Aké ti nasadili lieky? ...

slavkasobanska
12. máj 2021

@tuzobnik dakujem ,lieky mam co som mala len ze to kratko beriem tak caksm ,rano alventa 75,xansx 0,25,obed alventa 75,prothiaden 25,xanax 0,25,vecer xanax 0,25 valfoxan 25,prothisden 75 a na spanue calnaven

1andrea111
12. máj 2021

@slavkasobanska držím palce, bude lepšie určite ♥️

1andrea111
12. máj 2021

@esselte ahoj, ako sa máš? Je už lepšie?

slavkasobanska
12. máj 2021

@1andrea111 dakujem pekne

ivcam2
12. máj 2021

@slavkasobanska Slavka, drzkaj sa. Dobre bude.

misiatko87
14. máj 2021

@slavkasobanska ajoj ako ta hlava? zlepsilo sa to? ja mam podla neurologicky tenznu nolest zo stresu zo psychiku.. kazdy den ma boli ale vzdy len jedna strana a chodi ta bolest po hlave , ze nie len na jednom mieste a potom vecer to ustupuje.. asi ako sa uz uvolnim

mdnov
14. máj 2021

ahojte. prosim vas, neviete poradit dobreho psychiatra presov, stara lubovna, bardejov ev kosice? dakujem za akykolvek typ.

mimiqa
14. máj 2021

Ahojte je tu niekto 😔 som uplne k.o psychicky aleze uplne.... Nebola som takto nikdy... Nemam chut zit 🥺popisete

mimiqa
15. máj 2021

Ahojte mala som strasnu debku vcera.. To som nemala ani nepamatam... Proste tak vsetko naraz dolahlo na mna.. Ten moj chlap neviem snim pohnut a ani ja sa neviem pohnut... Uz som sa chcela aj rozist a nic... Uplny Narcis ten chlap

misiatko87
15. máj 2021

@vlcik1 prosim ta a ako dlho si ho brala? ako si jo vysadila? nahle slebo nejako postupne.
? a presli potom hned tie problemy co si kvoli tomu mala?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
misiatko87
15. máj 2021

@vlcik1 ano mam, ale ja ho beriem kvoli migrenam. A mas ozaj migrenu alebo ta boli hlava? aj ti pomaha nieco na tu hlavu?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
misiatko87
15. máj 2021

@vlcik1 a predtym si kolko vydrzala brat trittico? a vysadzanie v pohode ?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
misiatko87
15. máj 2021

@vlcik1 a co ti povedala doktorka? ze telo si zvykne a neziaduce ucinky pominu? Ja som mala zatial len dve 1/3 ale teda doobeda som sa citila strasne otapeno a vecer za hodinku hned som zaspala.

mimiqa
15. máj 2021

@slavkasobanska drz sa ❤️