Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@ivka185 dnes ok... Ale vcera strasna depka toto som nemala az takto nikdy uplne som chcela odist prec... No podarilo sa mi zaspat... Deti juujjj fajn... Hej hej neriesim ho snazim sa ignorovat no vecer uplne nechapem ten stav to bolo zo sekundy hned... Strasneee to som nebola ja uplne zufalstvo...
@mimiqa hlavne ze uz je dobre,mozno vplyva to pocasie, pozri aj Slavka mala zhorsenie az sa ocitla v nemocnici ale uz aj jej je lepsie. Pride to na nas necakane je to hnus choroba. Super ze deti ti robia radost,treba verit ze bude dobre mame pre koho zit, a chlapa neries to nezmenis♥️
@slavkasobanska ahoj ty si ako na tom teraz 🍀
@mimiqa Ja musim zaklopat fungujem zatial normalne, sem tam so mnou zakyva ale da sa to zvladnut, pracujem, a zijem taky normalny bezny zivot so vsetkymi starostami aj radostami.Dcera zacala stavat dom pomahame, syn bude mat statnice v juni, a taky rutiny zivot.Ty mas este maleho drobca ta ty mas ine problemy este take decke😀Ale dobre je bo tie deti nas drzia pri zivote.A s chlapom co bud mu na rovinu povedz co ti vadi ,bud to pochopi alebo nech ide kazdy svojou cestou.
@mimiqa ahoj uz lepsie ,vysadili mi.2 lieky a ked bude vsetko oki koncom tyzdna ma pustia domov
@slavkasobanska a co tam robis denne teda mas terapie???
@mimiqa terapie nie su koli corone,chodim do dielne a robim si lapac snov,,a citam,tv, atd...
@slavkasobanska oooo super oddych
@vlcik1 ahoj 😊ako s tritticom? uz je lepsie?
@vlcik1 boli ta stale kazdy den hlava?
Ahojte, prosím viete mi poradiť, či sa pri Sertraline môže užiť Ibalgin? Lebo niekde som čítala, že by sa nemal.. mne sa ale ozval zub.. 😕
@detskytovar Ano. Môžeš užiť.
@tuzobnik ďakujem 🙂
Ahojte partia,som doma z nemocnice,vysadili mi 2 tabletky,zatial spim bez liekov na spanie a zvykam si zase doma ...no pomalicky to pojde
@slavkasobanska ahoj, to je super, ako sa Ti podarilo spať bez liekov, to by som aj ja potrebovala
@1andrea111 ahoj ani sama neviem rano som bola strasne ospala ,tak mi skusila vysadit lueky a spim zatial aj doma tak som rada

@mimiqa Ahoj no uz dnes lepsie, ? Chlapa neries je to zbytocne tych neprerobis nijako,len poskodis sebe. A inac sa drzis s detmi dobre okrem tej vcerajsej depky? Asi si este s malym doma, ci uz pracujes?