Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Je tu niekto kto po mesiaci navysoval brintelix z10 na 15 mg a kedy a ako zabral. Neviem či ešte vydržať alebo čo ďalej.
Mal tu niekto pri používaní AD sebavrazedne myšlienky je to dôsledok tabliet a potom vám to odznelo, alebo ako to je.
Ja beriem brintellix 20mg už štvrtý rok. Celkovo mi je dobre, samozrejme mám aj zle obdobie.
@alan12 bola som už len na udrziavacej liečbe,všetko bolo super,ten výpadok mi všetko pokaslal.Citim sa zle ako už dávno nie,hovorím lekárovi že tri mesiace beriem ad a žiadne zlepšenie,tak od dnes som si dvihla o pol tabletky obednú dávku,on mi dvihnúť nechcel,vraj je to takto dobre,vyskúšam kým pôjdem na ďalšiu kontrolu

@veronika33 mne prví krát pred troma rokmi za dva a pol mesiaca teraz po troch rokoch beriem zase 4 týždeň a žiadna zmena ale ja beriem aj iné lieky