icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

lucinka0921
3. mar 2014

@aneta174 aha,uz som v obraze 😉 ze sme na tom dost podobne,ale ja uz zajtra idem k dr.,tak som zvedava

danielagabriela
3. mar 2014

Baby a nie je vam dnes nejak blbo, ja od rana strasna uzkost aj som si poplakala, co sami uz odkedy beriem lieky nestalo...a nevravim o tom strach, co som prezivala na prechadzke s malou 😢 som sq tak vytesovala ako mi je z tuch liekov celjom fajn a teraz mam nejake blbe obdobie, ze mi je skoro stale zle....

timino
3. mar 2014

@maria43 mne dr.predpisala tabletky na anemiu tak som zvedava ci pomozu a chodis do prace lebo ja som uz druhy mesiac pn

timino
3. mar 2014

@danielagabriela mne bolo dnes celkom fajn ale to asi preto ze som behala po lekaroch a nemala som cas rozmyslat

maria43
3. mar 2014

@timino ano, chodim do prace. a co beries na anemiu? aktiferin?

maria43
3. mar 2014

@esselte to je pravda, ja si musim tiez kazdy den robit plany, lebo inak je zle. zajtra mam masaz, v stredu kadernicku, vo stvrtok idem plavat a na piatok nemam zatial nic, musim este nieco vymysliet a tiez chcem zacat behavat. len neviem, ci sa prinutim rano skoro vstat 🙂

danielagabriela
3. mar 2014

@timino no ja som sa tiez snazila zamestnat, aby som nemala cas na to mysliet ale nejak moc mi to nepomohlo.... a behas po tych doktoroch sama, alebo s niekym?

esselte
3. mar 2014

@danielagabriela aj ja mám také obdobia, neboj sa prejde, ja si už začínam na to pomaly zvykať

timino
3. mar 2014

@maria43@danielagabriela na anemiu beriem ferro folgamma. samozrejme ze nechodim sama po lekaroch chodi so mnou synova priatelka a som jej zato velmi vdacna lebo si neviem predstavit ze by som musela ist sama asi by som to nezvladla.uz nech nam je vsetkym len dobre

danielagabriela
3. mar 2014

@esselte no ja uz fakt neviem,ci to takto bude uz stale, alebo co... k dr. Idem az v pondelok, tak som aj ja celkom zvedaba, co mi na to povie...

timino
3. mar 2014

@danielagabriela neboj bude to lepsie ake beries lieky?ja som si tiez myslela ze uz z toho nevyjdem ja som od zaciatku decemra zacala chodit k psych. vianoce boli pre mna utrpenim musela som chystat ved ako vsetky zeny ale bolo mi velmi velmi zle a este sa starm o 86rocnu mamu a ta mi ani neverila ze ako mi je povedala mi ze som leniva tazko som to niesla ale co uz narobim lieky ti zaberu len treba vyckat.

lupita71
3. mar 2014

@danielagabriela me teda bylo dne taky nanic, až večer návštěva u kamarádky to spravila. Říkám si jestli je to počasím (u nás dnes hnusně) a taky mi včera začala ms. Působí na vás změna počasí?

danielagabriela
3. mar 2014

@timino no ja beriem citalec 20 a trittico 2/3 na vecer asi mesiac... najskor sa mi zdalo lepsie, ale teraz posledny tyzden sa mi zase zda horsie, tak uvidim...🙂
A viem ake je to so starymi a chorymi ludmi, niekedy maju svetlejsie chvilky, ze vedia vsetko a aj vsetko pochopit, a inokedy neuznaju cloveku a este aj prikladaju na plecia, teda my sme opatrovali starku a viem, ze koljorazy si uz neuvedomuju, ze ti tym ublizia a podobne...urcite to nemas jednoduche...drzim palce

danielagabriela
3. mar 2014

@lupita71 no aj ja myslim, ze to je aj tym pocasim, u nas tiez dnes nic moc....ja som sa premohla aspon na kratku vychadzku a sa mi zdalo trochu lepsie ale len na chvilu...

anina63
3. mar 2014

Ahojte kočky,prečítané,vyhodnotené a zase nič-moc 😝 veľmi málo chvály.Dokedy chcete takto existovať? Ha ha u mna podobné ako u vás,to aby ste nezávideli 😝 😀 A teraz moja úvaha 😀 dá sa zistiť hladina serotonínu, či čo to tam všetko potrebuje mozog aby fungoval ako má? Pripadám si taká bezcitná,nič sa ma nedotýka 😒 úsmev taký núteny,nie od srdca. Aaaa pre dnešok stačilo,idem spať.Ráno všetky vysmiate 😀 plné elánu.bez stresov a paník nech sa darí 🙂 🙂 🙂

lucinka0921
4. mar 2014

@anina63 ty mas teda uvahy 😀 keby vedeli zistit,tak by nam to uz zistili davno nie?Ci sa mylim? 😀

lucinka0921
4. mar 2014

dobre ranko baby,ja nemozem akosi spat,uz kikirikam od pol piatej......

ja1980
4. mar 2014

@danielagabriela beriem od 17.1.2014, ja som mala depresie ale nie nejaké silné, normálne som fungovala aj v práci, ale dôvod prečo som vyhľadala psychiatra bol ten, že som nespávala, max. 2-3 hod. v noci, bola som úplne vyflusaná, tým pádom nervózna. Teraz je to "šveholenie" v žalúdku len ráno ale kým sa pripravím do práce tak to ustáva a niekedy beriem tbl aj okolo 10.00 lebo dovtedy sa nestihnem naraňajkovať 😀

ja1980
4. mar 2014

prajem všetkým pekný deň 🙂

ja1980
4. mar 2014

@lucinka0921 a čo to ? Ja som vstala o 5-tej, ale spať som išla o 20.00, takže som vyspatá 😉

anina63
4. mar 2014

@lucinka0921 Ahoj,ty si plná očakávania,lebo ideš k dr. si myslím. Som zvedavá čo ti povie a či zmení lieky.

anina63
4. mar 2014

@172 Ahoj,tak teba keby som niekde stretla,určite nepoviem,že tej žene niečo je 🙂 Peknáááá 🙂

danielagabriela
4. mar 2014

@ja1980 pekny den aj tebe🙂 NO S TYm spanim presne ako ja, ja som nespala skoro tri mesiace len tak 3 hodiny, a potom postupne dwpresie a strach.... a ja si neviem predstavit, ze by som mala chodit teraz do roboty, lebo niekedy mam problem ist aj na dvor s malou....tak dufam,ze mi to prejde coskoro🙂

mmama
4. mar 2014

Ahojte.Chcem sa opytat,stalo sa niektorej že uzivala 2 roky mini davku AD a ked sa stav zhorsil,museli ste zvysit dane AD?a pomohlo to? dakujem

valerko2004
4. mar 2014

@andy.a veru to je svata pravda jar a jesen na depresie 😒

anina63
4. mar 2014

@soniada Ahoj,kde si? Ako? 🙂

anina63
4. mar 2014

@mmama Ahoj,ja som musela prejsť na iné AD, ale z tej istej skupiny-čiže silnejšie.Skús zvýšiť,možno ti to pomôže.

mariasimkova
4. mar 2014

Už dlhšiu dobu som mala psychické problémi neliečené až v maji 2012 som sa dostala na psychitrické liečenie moja diagnozy bola schizoafektívna porucha manický typ hiperaktivita od tedy sa liečim do toho sa mi pridali desivé sny ,predstavy...beriem psychotikum a s nich som velmi pribrala za dva roky 15kg ktoré nemôžem schudnut mám s toho depky!!!!

anina63
4. mar 2014

@mariasimkova Ahoj,prosím ťa nerieš teraz váhu,len aby si bola v pohode. 🙂

mariasimkova
4. mar 2014

@anina63 to je tiež pravda ale strašne sa mi dýcha a velmi sa potím sa velmi