Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Aké máte skúsenosti s nastavovanim liekov v nemocnici pomohlo to lepšie ako doma
@zobaka ahoj. Mozem sa spitat ako si a vyliecila z toho. Ja mam tiez take stavy kazdy den. Dakujem za odpoved
@ilonka1978 beriete lieky?
@lucia851 neberiem
@ilonka1978 treba asi začať
@1andrea111 prosím o názov knižky. Vďaka
@1andrea111 prosím o názov knihy
@2842015 akej knižky?
Ahojte chcem sa spýtať brala som antidepresíva po dobu 3 rokov.Musela som ich začať užívať nakoľko som psychicky neuniesla šikanu v práci ktorá trvala 7 rokov.Uzivala som Mirzaten a Citalec.Odisla som z práce mám novú.Liecba zabrala užívala som lieky 3 roky keďže som sa cítila dobre dohodli sme sa s doktorkou na vysádzani liekov. Všetko prebehlo v poriadku.Akurat od kedy lieky neuzivam mám problém so spánkom.Zaspat zaspím o nejakej desiatej a okolo pol druhej sa budím a potom už len bdiem alebo nachvíľu prispim a stále sa budím až do rana.K liekom sa nechcem vracať pokiaľ do nebude nevyhnutné.Stretli ste sa s tým.Čo Vám pomohlo.Vecer si dávam 5 mg melatonínu.
@z.k mirzaten je na spanie, ak ste ho brala 3 roky, tak asi ešte nejaký čas potrvá, kým sa naučíte spať bez neho
Ahojte....nájdem tu niekoho,kto mal osobnú skúsenosť alebo aspoň vedel od tých neaktívnych už na MK.... úzkosť/depresia a zvýšená teplota.🙏Som ešte len na začiatku,ku psychiatričke sa len chystám.Hľadám viac info
@esselte viem ,že je to starší príspevok,ale ako Vám pomohli tie injekjcie auparin?
@evak12 dostali ste auparin v injekcii?
@olivia77 prosím ktoré magneziu chelát 800 mg kupuješ a más s ním dobré skúsenosti, vopred vďaka za radu
Ahojte dievcata,chcem sa opytat,prosim Vas idem si pre radu.Dlhsie som Vas tu nenavstivila.Mam za sebou druhe tehotenstvo,pocas tehotenstva som prechadzala z paretinu na citalec a po porode z citalecu na paretin.Brala som co najmenej,niekedy len dvakrat do tyzdna.Ako kojim niekedy len raz za tyzden no aj pocas tehotenstva aj teraz som mala pri brani stavy,ked som dlho nebrala tak prilisnu nervozitu a dokonca zlost az som nevedela so sebou vydrzat ale hovorila som si musim kvoli babatku lebo mame druhe po desiatich rokoch po velmi velkom zvazovani.Teraz ked kojim beriem paretin len raz za tyzden snazim sa opat co najmenej a bojovat ale ked si ho dam je mi dva dni zle od zaludka,mam stavy,zduva ma neskutocne,trasie ma…myslite prosim ze to prestane ak zacnem uzivat pravidelne?dr hovorila ze radsej polku a pravidelne ale ja sa snazim kvoli malemu skoro vobec..ked si nedam raz za tyzden mavam zase stavy nervozity,podrazdenosti,vsetko ma vytoci,myslienky zle atd..niekedy mam pocit ze to nedam..alebo dnes som mala pocit ze vidim tien..bojim sa az mi nesvihne…
@lenrol001 ahoj, netusim uz, co to bolo za produkt, to bolo strasne davno, ale teraz uzivam na rychle doplnenie horcika ked tak magneziovy sprej, vstrebava sa 5x lepsie cez kozu, kedze nemusi ist cez zaludok. Je to vyborna forma horcika. A este uzivam horcik zo zelenych potravin, kvalitneho zeleneho jacmena a chlorelly. Ale Kompava inak nema nejak extra kvalitne a “nabite” produkty…
@olivia77 prosím môžeš sem pridať alebo mi poslať foto, link, aký je to horčíkový sprej?
@veronika33 píšem ti správu 🙂
@ametyst123 koľko už berieš ten neurol ešte ho berieš
Ahojte.Chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosti s Paretinom.Už pol roka sa ho odhodlávam bať,trpím, ale mám strašný strach so serotoninového syndrómu. Ten syndróm je možný pri všetkých AD?
@lucia851 ďakujem, áno, to mám v pláne, len teda tie termíny čakacie...(teraz už môžem, hovorím, nemôžem rozpisovať takto verejne, prečo som nemohla), len som chcela vediet, či skúsiť tu novú prácu, alebo radšej nie, kým nie som ok.