icon

Ako sa poďakujete lekárovi za operáciu alebo vyšetrenie?

dijka123
7. júl 2021

dobry den chcela by som sa opytat co davete lekarovi ako podakovanie za operaciu alebo vysetrenie

beronsche
7. júl 2021

@dijka123 nepatri to nahodou do kategorie uplatkov?

dijka123
autor
7. júl 2021

@beronsche ale ked das nejaku malickost tak asi nie to keby si peniaze davala

sirka9
7. júl 2021

nijak, je to jeho práca. obyčajné ďakujem a to, že niekomu skvalitnil alebo zachránil život by mu malo stačiť. predavačka tiež nedostáva poďakovanie, že si robí svoju robotu. každý má svoj plat za svoju prácu. rovnako aj lekár.

dijka123
autor
7. júl 2021

@sirka9 ved jasne ze maju plat kazdy ma svoj plat

zirafienka
7. júl 2021

@dijka123 nič si mi tým nevysvetlila, tak potom aj ty si zvyknutá na úplatky,,,

alvaluka
7. júl 2021

@dijka123 uprimne neviem o aku operaciu/vysetrenie ide, ci ta bude operovat/vysetrovat po znamosti ako sa hovori, ale ja nic nedavam. Zatial som riesila iba bezne navstevy lekara a pride mi, ze vsetky ukony, co na mne vykonaval spadali do naplne jeho prace a aj ta operacia by bola naplnou jeho prace, asi si s nim nedohodnem, ze mi vyoperuje slepe crevo, lebo nemam lepsi plan.

Mne ani klienti nic nedavaju v praci, ani manazerka mi nedonesie cokoladu alebo vino, ze som potiahla nadcas pocas uzavierky, alebo mi neda odmenu, ked dostanem pochvalne maily od klienta.

zuvelyn
7. júl 2021

@dijka123 aj čokoláda je úplatok. U nas vo firme by si uz mala hrubé porušenie pracovnej disciplíny ak by ti klient dal čokoládu a ty by to nenahlásila. To len v zdravotníctve je to stále nejako pomýlené.

dijka123
autor
7. júl 2021

@alvaluka no idem na. operaciu crevnych kluciek

dijka123
autor
7. júl 2021

@zuvelyn no to mas pravdu v zdravotnictve je to cele inak

alvaluka
7. júl 2021

@dijka123 este na margo tej malickosti, nejde iba o penazne odmeny, do uplatkov spadaju aj listky na futbal, hrnceky, a ine veci.

Je to na tebe, ak chces dat, tak mu daj, co uznas za vhodne.

puertorico
7. júl 2021

Ja si myslím že ak chceš poďakovať, napíš mu recenziu, tuším sú stránky ako lekar.sk alebo topdoktor, alebo keď si dáš do google jeho meno, vyhodí ti tam výsledky, aj tam sa dá dopísať recenzia. A myslím že tomu sa tiež poteší, niektorí viac ako nejakej fľaše tie majú plné skrinky.

dijka123
autor
7. júl 2021

@puertorico no mozno hej uvidim

ivkazba
7. júl 2021

@dijka123 a čo dávaš kaderníčke za dobre odvedenú prácu? A čo dávaš pokladníčke v Lidli za rýchle a presné nablokovanie tovaru? A čo dávaš v práci pani upratovačke za to, že ti utrie stôl a vynesie smeti? Nič. Je úplne jedno, o akú profesiu ide. Pretože každý má za svoju prácu mzdu, aj lekár. Takže poďakujem a dávam dobré referencie.

dijka123
autor
7. júl 2021

@ivkazba aha no to mas pravdu kazdy ma svoj plat

alvaluka
7. júl 2021

@dijka123 myslela som to tak, ze operaciu mas “nariadenu” od lekara, on zhodnotil, ze je to nutnost kvoli tvojmu zdraviu, cize je to nieco, co ma v popise prace a hlavne, oni idu do kazdej operacie a tym, ze cloveka chcu zachranit, teda mali by, cize si robi svoju pracu.

Chapem, ze sa to zvykne robit, mama je sestricka, ale teda ja to naozaj nerobim, lebo ja mam svoju pracu, za ktoru dostavam plat a oni svoju, ktorou su aj operacie napriklad.

sirka9
7. júl 2021

@dijka123 tak potom načo niečo nosiť ešte doktorovi? je to jeho práca? je. je za to odmenený? je. tak čo mu chceš dávať?

katym77
7. júl 2021

Sú aj lekári, nepríjemný ešte tam len prídeš a sú zjavne podráždený, tiež si myslím že asi rovno zamávať eurami aby bol kľud.

dijka123
autor
7. júl 2021

@katym77 no to urcite nie

dijka123
autor
7. júl 2021

@alvaluka jasne chapem sama robim v zdravotnictve

emma323
7. júl 2021

@dijka123 obálka 👍😃Myslím že Doktor má za svoju prácu platené. Či aj upratovacke sa nejak špeciálne ďakuje za upratanie...tak isto berie plat. A keď nechceme žiť v skorumpovanom štáte tak DAKUJEM musí stačiť

dijka123
autor
7. júl 2021

@emma323 ved jasne

miskakyska
7. júl 2021

ja Ta chápem..ked zachránia človeku život,to čarovne dakujem príde človeku máličko...my sa chystáme napísať aspon podakovanie,to poteší a neurazí

dijka123
autor
7. júl 2021

@miskakyska ved jasne idem na operaciu tak ja som sa kvoli tomu pytala ale tak nejaka recenzia potesi urcite

miskakyska
7. júl 2021

@dijka123 hlavne držím palce,aby dobre dopadla 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
dijka123
autor
7. júl 2021

@viestta ved v pohode ano mas pravdu staci podakovanie

anita1978
Odpoveď bola odstránená
dijka123
autor
7. júl 2021

@anita1978 no to je pekne ved vsak aj tak sa da ja som rozmyslala nad nejakou peknou recenzoiu

anita1978
Odpoveď bola odstránená
dijka123
autor
7. júl 2021

@anita1978 no tak zalezi kde bol operovany v ktorej nemocke