icon

Ako sa poďakujete lekárovi za operáciu alebo vyšetrenie?

dijka123
7. júl 2021

dobry den chcela by som sa opytat co davete lekarovi ako podakovanie za operaciu alebo vysetrenie

zuzanka.zuzu
7. júl 2021

veci ktore potrebuju (nie zdravotnicke ale napr.zosity,pera,mnoho ineho) a to celej ambulancii, nepcham ich potajme so zmurknutim, ale na plnu hubu dufajuc ze ich bude pocut az k riaditelovi a ten sa bude hanbit (este sa tak nestalo). nie je to uplatok, je to dar 😉

anita1978
Odpoveď bola odstránená
dijka123
autor
7. júl 2021

@zuzanka.zuzu no to mnas pravdu pera sa vzdy zidu

evaachesa
7. júl 2021

@dijka123 podľa mňa úplne stačí poďakovať. No ak chceš niečo viac a čokoláda je otrepaná, tak mu môžeš kúpiť wellness pobyt 😀

pseudomonas87
7. júl 2021

@dijka123 slovo ďakujem stačí. Nás vždy veľmi poteší na oddelení keď donesú napríklad príbuzní pohľadnicu ako poďakovanie,keď vidíme ,že pacientovi sa dobre darí.

nina255
7. júl 2021

@dijka123 ved dobre odvedena operacia alebo vysetrenie je lekarova PRACA tak preco by ste im mali nieco za to este davat ? Mne tiez nenosia pacienti nieco za to ze som im vysetrila krv 😅

dijka123
autor
7. júl 2021

@nina255 ved vsak dobre ja sa len pytam

dijka123
autor
7. júl 2021

@pseudomonas87 no to ano to potesi vzdy

pseudomonas87
7. júl 2021

@dijka123 ja som napríklad nikdy nezažila, že by nám niekto strkal úplatok, ja neviem, či to bolo také typické pre staršiu generáciu, moja babka , ja nechápem na kieho slaka vždy keď šla len k obvodakovi, im niesla kafe, bonbosku a 100 korún do vačku, neskôr 5 euro.ale vyhovoriť, to sa jej nedalo a samozrejme to vždy aj ten doktor zobral.

dijka123
autor
7. júl 2021

@pseudomonas87 no starsie rocniky to robia doteraz poznam to ale lekar si vzdy zoberie

lulula12
7. júl 2021

@dijka123 Vies co netvrdila by som, ze si zakazdym vezme. Babina bola na operacii, nabrala cokolady a take, ze pre dr a sestricky a len sestricky si vzali, doktor nie, ze ten jej povedal, ze pre neho je to praca, on pomaha rad ze to nerobi pre taketo veci.

janickacrazy
7. júl 2021

@dijka123 moja babka tiež vždy nosila doktorovi niečo, bola som raz s nou u takého mladého dr. a ten peniaze odmietol, no babka trvala na tom, že si ich má zobrať, tak jej za ne dal glukomer a ešte nejaké veci, ktoré by si inak musela kúpiť a bol veľmi zlatý

dijka123
autor
7. júl 2021

@janickacrazy no to ano ale nie kazdy lekar je zlaty a mili

w123
7. júl 2021

ja ked som rodila priniesla som na oddelenie v taske nejaku kavu bonbonieru, ved to kazdeho cloveka potesi bezne nedavam nic, raz som bola u gynekologa a v kosi som mu videla krabicu od toffifee vyjedenu tak mu asi po obede prisla bonbonierka vhod 😃 ved ked budes spokojna daj kavu pekne sa podakuj a hotovo 🙂

dijka123
autor
7. júl 2021

@w123 no ved ano vsak uvidim co dam kedze to bude za operaciu

zdena1990
7. júl 2021

@pseudomonas87 a zoberú aj teraz ...česť vynimkam ale väčšie sumy

vendulka80
7. júl 2021

@dijka123 vies co niekedy najviac poteší verejne poďakovanie. Keby niektorí ludia radsej uprimne poďakovali ako nosili litre vypálenej slivovice, ktorá v 99,9% skončí v umývadle, pripadne 3 ročne mrazené maso, bolo by to najlepšie pre obe strany. Netreba nic len uprimne dakujem.

jankapepe
7. júl 2021

@dijka123 ,, ďakujem,,

basullinka
7. júl 2021

Moja mamina ma velmi dobru hematologicku, ktora jej zachranila život. Chodi tam uz roky a chcela ju nejako potešiť. Vedela, ze v ambulancii nemaju funkcnu tlačiareň a preto ju oficialne darovala do jej ambulancie. Ale oficialne, ziadne poza bucky. Avsak toto je taky specificky pripad, lebo mamina tam chodi kazdy mesiac niekolkokrat uz 6 rokov, mala onkologicku liecbu a ony dve sa celkom spriatelili. Samozrejme, ze vždy bolo zakladom hlavne uprimne ďakujem. A takisto ti poviem ja za seba, som učiteľka a u nas sa na konci roka dava ten kvietok, cokoska alebo drobnost, ale vždy je pre mna najvacsim zadostuceninim, ked mi uprimne podakuju. Tento rok som sa lucila so svojou triedou (SS) a ked sa lúčili so slovami, ze som im dala do života velmi vela, tak som mala doslova zimomriavky a doma som od dojatia plakala ešte dlho.

trema
7. júl 2021

Moja mama je v ambulancii a ti co podostavaju.. bonboniery, cokoladu, kavu, domace vajcia, zeleninu, jaternice, ryby, syry z liptova, kvety, mydlove kytice, sviecky, avon kozmetiku, neviemco..

anita1978
Odpoveď bola odstránená
dkethe
7. júl 2021

Flasa, kava, bonboniera. Ale len ak bolo nieco nad standard. Skorsi termin, lepsia izba, pomoc po...

Ja som raz doniesla mega bonbonieru jednej sestricke, ked som mala tehu dg. Pri podakovani som az plakala, ze kiezby bolo viac anjelov v zdravotnictve ako ona, tak ma vyobjimala. To bolo asi najviac prenu, to uprimne ocenenie ❤️

dijka123
autor
7. júl 2021

@trema no ved prave ved to ze je toho vela

dijka123
autor
7. júl 2021

@dkethe no tak lepsia izba bude aj starostlivost bude ina

chrumka120
7. júl 2021

@dijka123 no je to riadne trápne takto čosi nosiť

gazpalm
7. júl 2021

@dijka123 kks mna po porode "napadlo " len podakovat a nasi tam doniesli darcekove kose ,akoze bolo mi fest trapne a este ,ked som nemala nejaky komplikovany porod ...sak je to ich robota ,ano ,ked tak cokoladu ,bonbonieru,vino ,proste drobnost ,ktora potesi a neurazi

vierka_z
13. júl 2021

@dijka123 a preco tak dlho? ci sa to odkladalo kvoli korone? inak napadlo mi, ze by dobre podakovanie, nie take priame mohlo byt aj to, ze doktora alebo nemocnicu odporucis dalej niekde v recenziach napriklad.

dijka123
autor
13. júl 2021

@vierka_z no bola korona tak kvoli tomu sa to odkadalo

malva123
13. júl 2021

@dijka123 ale to by sme mali nieco dat aj vodicovi autobusu,aj predavavke,aj upratovacke...ci oni si svoju pracu neurobili tak ako doktor?Sme proti uplatkom,ale nam to neda a neda a neda..

zenazaba
13. júl 2021

Najlepsie podakovanie je verejna pochvala, resp. pozitivna recenzia. Kazda nemocnica ma napr. fb stranku, to je tak najviac na ociach verejnosti....aaaale zas napr.taky dobry domaci kvaskovy chlebik... 😁😁😁