icon

Ako sa poďakujete lekárovi za operáciu alebo vyšetrenie?

dijka123
7. júl 2021

dobry den chcela by som sa opytat co davete lekarovi ako podakovanie za operaciu alebo vysetrenie

Strana
z4
ckatka
13. júl 2021

@dijka123 presne tak. Poďakujem.
Manžel je lekár a tiež mu je nepríjemné keď ho po chodbe naháňajú pacienti s fľaškami...hlavne keď nepijeme 😂
Ako...má pár pacientov pre ktorých robí veci "navyše" vo svojom voľnom čase, niekedy zájde aj ku nim domov, a keď mu oni dajú cojaviem domácu reďkovku pre decká, alebo keď je včelár tak domáci med.... tak je to o inom...nemusel by to robiť a nie je za to platený...to mi príde normálne. Ukracuje svoju rodinu o čas, tak ti ľudia mu pre tu rodinu niečo pošlú.
Ale pokial robí veci v práci tak za to je úplne okej obyčajne ďakujem. A pokiaľ máte pocit že sa naozaj správal nadštandardne a mate pocit, že ho potrebujete niečim obdarovať (rovnako ako napríklad učiteľku v škôlke), tak je fajn keď to nie je fakt len nejaký random koňak z obchodu...ale napríklad u môjho muža všetci vedia ze nepije kávu ale čaj, tak mu donesú nejaký sypaný čaj do roboty alebo domáci koláč. A za to je rád vždy.

Ja napríklad keď mám doma akéhokoľvek robotníka a mam pocit, ze sa správa naozaj profesionálne, tak mu vždy ponúknem kavu/caj/koláč alebo keksiky, čo mám...A nemusela by som, ved dostane peniaze. Ale príde mi to také ľudské....

dijka123
autor
13. júl 2021

@ckatka tak ano robi pre mna nadstandartne veci. som mu zato vdacna tak preto sa chcem podakovat a o tych flaskach viem svoje tiez ich dostanem v robote a tiez nepijem

dijka123
autor
13. júl 2021

@ckatka ved jasne ale bolo mi zle po opke a celu noc presedel pri mme a sledoval ma az do rana a to nie kazdy doktor urobi

Strana
z4