@dijka123 presne tak. Poďakujem. Manžel je lekár a tiež mu je nepríjemné keď ho po chodbe naháňajú pacienti s fľaškami...hlavne keď nepijeme 😂 Ako...má pár pacientov pre ktorých robí veci "navyše" vo svojom voľnom čase, niekedy zájde aj ku nim domov, a keď mu oni dajú cojaviem domácu reďkovku pre decká, alebo keď je včelár tak domáci med.... tak je to o inom...nemusel by to robiť a nie je za to platený...to mi príde normálne. Ukracuje svoju rodinu o čas, tak ti ľudia mu pre tu rodinu niečo pošlú. Ale pokial robí veci v práci tak za to je úplne okej obyčajne ďakujem. A pokiaľ máte pocit že sa naozaj správal nadštandardne a mate pocit, že ho potrebujete niečim obdarovať (rovnako ako napríklad učiteľku v škôlke), tak je fajn keď to nie je fakt len nejaký random koňak z obchodu...ale napríklad u môjho muža všetci vedia ze nepije kávu ale čaj, tak mu donesú nejaký sypaný čaj do roboty alebo domáci koláč. A za to je rád vždy.
Ja napríklad keď mám doma akéhokoľvek robotníka a mam pocit, ze sa správa naozaj profesionálne, tak mu vždy ponúknem kavu/caj/koláč alebo keksiky, čo mám...A nemusela by som, ved dostane peniaze. Ale príde mi to také ľudské....
@ckatka tak ano robi pre mna nadstandartne veci. som mu zato vdacna tak preto sa chcem podakovat a o tych flaskach viem svoje tiez ich dostanem v robote a tiez nepijem
@dijka123 presne tak. Poďakujem.
Manžel je lekár a tiež mu je nepríjemné keď ho po chodbe naháňajú pacienti s fľaškami...hlavne keď nepijeme 😂
Ako...má pár pacientov pre ktorých robí veci "navyše" vo svojom voľnom čase, niekedy zájde aj ku nim domov, a keď mu oni dajú cojaviem domácu reďkovku pre decká, alebo keď je včelár tak domáci med.... tak je to o inom...nemusel by to robiť a nie je za to platený...to mi príde normálne. Ukracuje svoju rodinu o čas, tak ti ľudia mu pre tu rodinu niečo pošlú.
Ale pokial robí veci v práci tak za to je úplne okej obyčajne ďakujem. A pokiaľ máte pocit že sa naozaj správal nadštandardne a mate pocit, že ho potrebujete niečim obdarovať (rovnako ako napríklad učiteľku v škôlke), tak je fajn keď to nie je fakt len nejaký random koňak z obchodu...ale napríklad u môjho muža všetci vedia ze nepije kávu ale čaj, tak mu donesú nejaký sypaný čaj do roboty alebo domáci koláč. A za to je rád vždy.
Ja napríklad keď mám doma akéhokoľvek robotníka a mam pocit, ze sa správa naozaj profesionálne, tak mu vždy ponúknem kavu/caj/koláč alebo keksiky, čo mám...A nemusela by som, ved dostane peniaze. Ale príde mi to také ľudské....