icon

Ako sa pripraviť na anestéziu pri vytrhnutí zuba?

30. máj 2024

Už nevládzem od bolestí. Sú lepšie dni, ale su aj horšie. Po dosť zlých skúsenostiach sa bojím ísť ku zubárovi aj keď si poviem idem, dám to jeden zub. Tak príde termín kedy mám ísť, a nedám to. Bojím sa bolestí bojím sa že sa to skomplikuje a nepôjde von po dobrom bude na to bolieť a dlho trvať

Strana
z3
mira0611
3. jún 2024

Ahoj autorka, bola si uz uspata? Ja som bola 2x a nie je to bohvie čo, ja som 2 tyzdne nevedela, kde som a kolko je hodin. Podotykam, ja mam nizky krvny tlak. Uspavanie v tehu neodporucam.
Ja mam vytrhnute vsetky 4 osmicky, ked dostanes lokalnu anastezu. Len citis tlak, ze ti nieco robia v ustach, ale ziadna bolest.
Mna osmicky tlacili ostatne zuby, take velme bolesti som nemala ako ty, ale predsa po ich vytiahnuti som myslela, len na to, ze preco som toto neabsolvovala skorej. Bolest po vytiahnuti/na druhy den, sa da vydrzat s ibalginom, lenze neviem ty ako tehotna aky liek si mozes uzivat.

lemoncheesecake
3. jún 2024

Ved naco uspat to je tiez velka zataz na organizmus, uplne staci dobre opichat umrtvovacou inekciou a ideš, nic nebudes citit tak ti strpnu usta ze to este aj sliny budu tiect a nebudes ani vedet 🤣 nevymyslaj uspavat sa koli zubu normalne si potom das tabletku od bolesti a vybavene.

minenkak
3. jún 2024

To naozaj v tehotenstve by si bola ochotná podstúpiť narkozu,len tak zbytočne

duppka13
3. jún 2024

Trhali mi na stomatoligickej chirurgii dve neprerezane osmicky, ktore mi rastli vodorovne a nikdy by sa mi neprerezali ale tlacili na ostatne zuby, v lokalnej anesteze mi to vysekavali dvaja zdaty zubari a tak silno ze som mala dva tyzdne modriny na sanke ale v tej lokalnej anesteze som vobec nic necitila takze ozaj odporucam tu lokalnu anestezu aj ked to je tiez asi o poroblem ked si tehotna ale v akutntch pripadoch bude treba.

jankadr
4. jún 2024

Ak si z MT v Kosutich je zubár Barbierik a určite pomôže.Velmi dobrý je aj Gazdacko.Je tu ešte veľa privátnych a dobrých zubárov,nechapem ten stres.Moja 6 ročná si dala opraviť zuby.

lilitela
4. jún 2024

Len tak technicky sa spytam, teba boli zub ked mas normalne napichanu okolo anestezu? Ja si vzdy dam pichnut a neboli ma to, 2 osmicky mi trhali, sekali z kosti, nic som necitila, tak som len prekvapena.

kathhii
6. jún 2024

Prosím ťa, rieš si ten zub čo najrýchlejšie... Takýto zápal môže spôsobiť aj predčasný pôrod, potrat .celkovo to škodí. Tak pre dobro bábätka sa odhodlaj. Neboj dopadne to dobre.
Mne trhala moja zubárka dve osmičky v priebehu 3 týždňov a kedysi som bola aj na stomatochirurgii v MT. Len budeš dlho čakať, keď sa budeš objednávať povedzte že si tehotná, nech ti dajú skorší termín...
Neboj bolieť to nebude, len injekcia od bolesti, oni si skontrolujú či to máš necitlivé... Na stomatochirurgii som necítila nič, žiadny rez, ťahanie zuba, nič. A to sa mi ten jeden zlomil, takže to trvalo dlhšie a nakoniec mi to vyberal aj druhý doktor... Neboj pôrod bolí viac 😀

natiblaskova
6. jún 2024

Kľudne čakaj... Ja som čakala do poslednej chvíle a aj keď mi ho vytrhol bolo neskoro. Skončila som v ba v nemocnici s abscesom, celá som sa triasla od strachu a nevedela som poriadne ako sa volam a trhali mi nie jeden ale viac zubou lebo sa mi dostal zápal tak daleko, že nevedili kde presne je. Bola som v nemocnici 5 dni. Od vtedy seri.m na to, že mám panický strach zo zubarov😁normálne som sa z tej paniky dostala a nechám si aj opraviť zub 😅mám úžasného zubára, ktorý keď vidí, že som nervózna tak so mnou kecá a žartuje. Radím ti, prekonaj ten strach nechaj si pichnúť injekciu a daj si ho vytiahnuť. Mysli na to, že síce to bude bolieť par minút ale budeš už mať kľud

luccija
6. jún 2024

Daj si predpísať liek na ukludnenie

Strana
z3