icon

Ako sa rýchlo dostať do pohody?

zuzanita1609
26. sep 2025

Ahojte žienky,maminy atď😉. Málokedy dávam témy,ale ta nech...ako sa dostávate do pohody,do ",švungu"? Dnes je akýsi deň,keď mám nízky tlak, ledva vypražím ten karfiol, kávu som nemala,ale to už roky,no proste sa cítim,ako "skala v miešačke". Magnézium ,B6,zinok beriem roky. Nikdy som však nebola taká unavená, šport,bike aspoň 20-40km každý druhý deň,plus kone-jazda, psy vychádzka. (dnes som chcela robiť vyprážaný karfiol),no cítim sa fakt zle,či buď chrípka,alebo len vek, alebo tlak,či počasím? 🤭

anonym_d59126
26. sep 2025

@zuzanita1609 jasne aj pocasie velmi prispieva k tomu.

pikachu999
26. sep 2025

@zuzanita1609 je teraz také obdobie pozorujem to aj v robote na kolegyniach..unavené choré bolesti hlavy

anonym_a5dff3
26. sep 2025

Zmeň vyprážaný karfiol za niečo lepšie, zdravšie napr.tekvicovu polievku

vladuska20
26. sep 2025

Ak mozes tak si lahni,a oddychuj.Trochu lenivosti nikoho nezabilo a ked to ozaj telo doslova pyta a ziada ta o to,tak to urob.Aj pocasie je pochmurne,tak akurat pre mnohych na depresie a ine.Ja idem za chvilu do prace,konecne posledna poobedna a volny vikend pred nami spolocny aj s muzom,ten ma uz volno dnes.Konecne ma bude cakat doma.

lindous
26. sep 2025

Občas jednoducho sú také dni, že si moje telo pýta oddych, tak oddychujem a síce som veľký fanúšik aktívneho oddychu a pohybu, niekedy potrebujem iba ležať a lenošiť... ja som si zobrala dnes dokonca dovolenku, lebo celý týždeň som sa cítila ako mechom ovalená, akoby na mňa niečo liezlo, včera som zaspala okolo 8mej a dnes ma už aj hrdlo pobolieva, tak sú moje plány na víkend jasné, po dlhšej dobe nič nerobenie.. pokiaľ by to bolo dlhodobé, tak na krv...

zuzanita1609
autor
26. sep 2025

Ojh,ten vyprážaný karfiol a vôbec všetko vyprážané je len raz za čas. Tu stále lieta kuracie mäso, teľacie a strukoviny,plus kapusta,cvikla-chren). Mne asi chyba normálna slanina a klobásy a "jaterničky,obárek". (Mám chuť na také). 😁

luccija
26. sep 2025

@zuzanita1609 nemáš pred menzesom?Toto počasie dá zabrať každému.Nizke železo?možno máš dosť toho športu a malo spánku, oddychu.