icon

Ako sa rýchlo zbaviť herpesu na pere?

28. jan 2025

Vyhodil sa mi herpes, napriek tomu, že som hneď pri prvých príznakoch naň dala zovirax, jedla lyzín, zinok, vitamín b, c… Čo robiť aby čo najskôr zmizol? Mám ho dosť veľký, boľavý.

silwii
28. jan 2025

Tak mne Zovirax pomaha a hned. Uplne najlepsie zo vsetkych takychto masticiek, ake sa daju na to kupit. Zovirax Duo konkretne. 👏

autor
28. jan 2025

@silwii Áno, ja mám zovirax duo, a nepomohol. Teraz neviem čo idem robiť týždeň s tým na pere, je dosť veľký, nejde mi ani ústa zavrieť poriadne, ani jesť. Pery mám suché aj keď si ich mastičkujem…

misulka47
28. jan 2025

ja hned davam pri prvom naznaku tea tree olej a zaberie mi, ani sa mi herpes nerozbehne

athena27
28. jan 2025

mne pomáha oreganový olej, štípe to ale rýchlo zahojí

lucia11kob
28. jan 2025

Mne pomôže hneď zubná pasta..trošičku natrieť si zvyknem večer a do rána sa mi fajne zahojí

taktotedanie
28. jan 2025

No len tak nedavaj pastu najhorsie co mozes urobit
Moja kolegyna mech rpbila co robila vzdy sa jej strasne rozvinul herpes a teda dlho dlho liecila az isla k lekarne nasadila herpesin, isla na imunologiu tak jej nasadili liecbu a odvtedy ( asi 5 rokov tomu uz je) nemala ani jeden

autor
28. jan 2025

Dievčatá zajtra idem volať doktorke, aby mi predpísala Isoprinosine, máte s tým niektorá skúsenosti? Vraj by to malo aj skôr zahojiť ten herpes, aj predísť ďalším herpesom.

marcellka32
28. jan 2025

Cajovnikovy olej pomáha len na začiatku, rovnako zovirax...ak už prepukne v plnej sile, tak len vysusovat

uhrikovci
28. jan 2025

Áno je super, ale najedz sa pred tým ako ho vezmeš, hrozne zaťažuje žalúdok. Ja ho nemôžem a to mam herpes, opar furt voľačo, u mňa si dávajú highfive okolo papule nonstop 😵‍💫

snehovakralovna
28. jan 2025

Zovirax a propolisova tinktura

dota6
28. jan 2025

Ahoj, mala som herpes veľký skoro na celú spodnú peru a keďže mám dcéru, ktorá je extra kontaktná olepila som ho Compeed naplasťami a za cca 2 dni už pôsobí ze ustupuje. Je taký zaschnuty, stále ho vidno, lebo je veľký ale už tak nebolí.

kacenocka2
28. jan 2025

ľad pri prvých príznakoch,potom slivovicou- vatovou tyčinkou vytieram.herpes sa stiahne a rychlo zasuší

sense
28. jan 2025

Mne pomáha keď si to potieram Bkomplex kvapkami niekoľkokrát denne A úplne najlepšie hneď v začiatkoch keď len cítim že sa bude robiť tak sa ani úplne nerozvinie..

hankab
28. jan 2025

Dopujem sa mega davkami B-komplexu. Toho klasickeho z lekarne s komunistickou krabickou, iny mi nezaberal. Najlepsie este v pociatocnej faze, ked len zacinam citit ze ma svrbi pera - dam si denne 4 tablety a ani sa nerozvinie.

tanika
28. jan 2025

Nasadit isoprinosine alebo inomed vie to predpísať aj obvodna ale hlavne alergoimunologicka vtedy malo doplacaš mojs dcere jej teraz pomohlo , a k tomu b komplex , lyzín .
Konopy olejcek a zovirax a potom uz len kalciova masticka.

autor
28. jan 2025

@tanika Ráno chcem volať obvodnej za isoprinosine, dúfam, že mi ho predpíše, aj keby som mala viac doplácať, nevadí mi to, len nech sa mi zahojí čo najskôr.

mata0076
28. jan 2025

Ahoj prosim ta napis mi ci ti predpisali isoprinosime, mne sa napr vyhodil po kazdom porode herpes bolo to neprijemne ked som spala aj v jednej postely s babetkom, tiez som vysoke davky b komplex, zinok a cecko brala, zovirax aj teatree olej, zubna pasta proste vsetko skusala aj tak sa ma drzali tyzden dva

autor
28. jan 2025

😩😩

autor
28. jan 2025

@mata0076 Hneď rano ti dám vedieť, idem jej volať, mám novú doktorku lebo čo som mala ešte detskú tak tá išla do dôchodku, táto nová mi zatiaľ vždy pomohla a predpísala mi všetko čo mi bolo treba, tak snáď teraz nesklame.

autor
29. jan 2025

@mata0076 No takže, predpísala mi Isoprinosine 1000 mg vo forme kapsúl, že je to silnejšie jak 500 mg tabletky, a že to mám užívať 1x za deň 10 dní, ale ja to budem užívať 2x.

zuzanka.zuzu
29. jan 2025

jasne, užívaj ako chceš aby ti na druhý krát nezabral 😂

autor
29. jan 2025

@zuzanka.zuzu Tak tabletky sa berú 3x2, čiže to je dokopy 3000 mg, takže kapsule sa môžu brať 2x (2000mg), je to aj na obale, ja si to neužívam jak chcem, ale dík za starosť🤣

autor
29. jan 2025
mata0076
29. jan 2025

Dakujem krasne, hadam zaberu co najrychlejsie 😊

autor
29. jan 2025

@mata0076 dúfam aj ja

jana_eyre_2
29. jan 2025

Mne vždy pomôže propolis, na ten nedám dopustiť.. mne nepomáhal ani zovirax.. a musím povedať že herpes na pere by som mala omnoho radšej ako mávam - vždy ho.mam totiž pod nosom a vyzerá to úplne hrozne, najprv to vyzerá ako udrete, potom ako sopel a potom ako rozrazeny nos keď už je to chrasta.. na pere aspoň každý vie že to je herpes, pod nosom takmer nikto netuší že sa tam niekomu objavuje a tak na to furt ľudia cumia.. ale odkedy používam propolis, tak už som ho dlho nemala taký viditeľný..