Ako sa účinne zbaviť parazitov v tele?
Ma niekto skúsenosť co najlepšie zaberá? Preventívne sa nejako odcervit? Ďakujem
@tibor79 A preco preventivne? Mal si nejake podozrenie? My mame psa, odcervujem a nasledne mu kontrolujem stolicu a este som nikdynic u neho nenasla. Vzdy striedame tabletku (galces, caniverm, denihel, drontal). Ak by sme u neho zachytili parazity, tak si dame odvervenie aj my, ved zijeme v jednej domacnosti. Pre aky iny dovod sa preventivne odcervovat?
@dadis parazity ovplyvňujú negat.množstvo chorôb, aj onkolog.niektoré. Poznám ľudí, ktorí pracujú so zvieratami a užívajú to, čo dávajú aj zvieratám. Napr.fenbendazol. Ich vec. Ja sa snažím ísť bylinnou cestou. Ale rozhodla som sa aj takto. Inak, mala som hnačky. Nepomohlo nič, len toto (a to som skúsila všetko). Či náhoda.... Neviem. Skôr nie. A tiež máme psov a mačky na dvore.
Parazity sa podľa výskytu rozdeľujú na ektoparazity (voš, blcha, kliešť a iné.) a endoparazity (mrľa detská, škrkavka detská, pásomnice a iné). Tak ako sa neaplikuje preventívne prípravok voči blche tak sa neaplikuje preventívne ani prípravok voči pásomnici. Prečo si vyberáte práve parazity (dobry parazit hostiteľa nezabíja ale na ňom parazituje). Liecte sa preventívne voči iným vážnejším chorobám napríklad preventívne si liecte cukrovku - pichajte si inzulín bude to rychle, liecte si preventívne rakovinu - skuste neake ožarovanie, liecte si preventívne nekrózu nohy - dajte si ju odrezať? Prečo práve parazity je toľko pekny chorôb ktoré by ste si preventívne mohli vyriešiť….
@dadis nemyslim to teraz v zlom, ale je velmi naivne si mysliet, ze obvodak alebo dokonca akykolvek iny lekar ti diagnostikuje parazity. Ohladom tejto temy som sa rozpravala s poprednym slovenskym imunologom - starsi pan, kapacita v odbore, vravim mu ( nesmelo)- diagnostika parazitov u nas asi nebude na velmi vysokej urovni...Normalne sa rozhorcil - to mi hovorte, neskutocne, z pacienta sme vybrali 2 metrovu pasomnicu, jej cast poslali do laboratoria, odpoved prisla, ze vzorka negativna. Nahnevany som im pisal, ci im mam poslat 2 metre, aby tam nieco nasli. Na tento pribeh len tak nezabudnem. Akakolvek 100 percentna viera v nasu zapadnu medicinu suvisi len s neinformovanostou a s pasivnym prijimanim informacii, kedze aj sami doktori priznavaju, ze pracuju s velmi nedokonalymi metodami.
@ciernysokol Fakt si myslis, ze sme vsetci premoreni pasomnicami, skrkavkami, mrlami? Ozaj? Ved prave je cielom vyskumov je to, ze sme sa parazitov uspesne zbavili a vo velkom prepukaju autoimunne ochorenia. A nemyslis, ze by ludia mali priznaky? Ved napriklad mrle, ako inak by sme dosli na to, ze deti mrle maju, keby sa nemanifestovali? A napriklad co take pitvy? Tam by si lekari nevsimli premorenie parazitmi?? Ved sa zamysli. Biorezonancia je podvod na vylakanie penazi.
Som sklamany, ze este nikto nespomenul ivermektin, v suvislosti s konmi 😎 A pritom to bola taka oblubena hlaska pocas Covidu😂
@dadis nie, nemyslim, ze sme premoreni. Tvrdim, ze v nas ziju. Pokial su premnozene, sposobuju problemy a treba to riesit. Preto aj pisem, ze pokial nie su problemy, nie je rozumne zasahovat. Dosiahnut stav bez parazitov je uplna iluzia a boj s veternymi mlynmi, ani to nie je nutne. Napr. konzumovanim zeleniny ich prijimame kazdy den. K biorezonancii sa nejdem vyjadrovat - mam 20 - rocne skusenosti, peniaze sarlatanom nedavam, liecim sa sama. Na druhej strane- do pojmu biorezonancia zahrname viacero roznych pristrojov, nemam s nimi vsetkymi skusenost, takze urcite pripustam, ze niektore z nich mozu byt nepresne alebo neucinne. O ich prevadzkovateloch ani nehovorim.Co sa tyka clankov v novinach - preferujem vlastne skusenosti. Ak mam povedat pravdu, v liecbe kombinujem tradicnu zapadnu medicinu, bylinky, biorezonanciu a homeopatiu. Ak nepomoze jedno, skusim druhe. Ani jeden pristup neodsudzujem, ved kazdy si moze vybrat sam a tak je to spravne, nie?
@dadis ano, to je pravda. Nedostatkom pohybu a spracovanou stravou prispievame k vnutornemu prostrediu, kde sa skor uchytia virusy, bakterie, aj parazity. Preto nepomoze ich odstranenie, pricina je inde.
@dadis parazity ovplyvňujú negat.množstvo chorôb, aj onkolog.niektoré. Poznám ľudí, ktorí pracujú so zvieratami a užívajú to, čo dávajú aj zvieratám. Napr.fenbendazol. Ich vec. Ja sa snažím ísť bylinnou cestou. Ale rozhodla som sa aj takto. Inak, mala som hnačky. Nepomohlo nič, len toto (a to som skúsila všetko). Či náhoda.... Neviem. Skôr nie. A tiež máme psov a mačky na dvore.
@tibor79 dobrý deň.. na Slovensku je možné zohnať Fenbendazol prosím?
@tibor79 dobrý deň.. na Slovensku je možné zohnať Fenbendazol prosím?
@martin105
Posielam link aj tu sa dá objednať ževraj čistý kvalite
https://fenbenlab.com/product/fenbendazole-caps...

@tamtumdo ďakujem za názor.