icon

Ako sa vám podarilo prestať fajčiť?

anicka766
29. mar 2017

Ako sa vam podarilo prestat fajcit.Nejake tipy triky?

evca8285
29. mar 2017

Pri prvom synovi som prestala v momente ked som na teste zbadala 2 ciarky. Nebola som schopna dat si cigaretu do ust ked som vedela, ze je uz v brusku. Po materskej a nastupe do prace kde kolegovia fajcili tak som zase zacala a pri terajsom tehu kedze to bolo ivf tak som prestala zo dna na den ked som zacala hormonalnu stimulaciu. Skusala som kadeco ako prestat ale u mna to iba deti dokazali zo dna na den ukoncit. Ostatne pokusy u mna vydrzali len kratkodobo. Drzim palce 😉

elca13
29. mar 2017

Jednoducho, proste prisiel cas, ked som si povedala, ze stacilo a uz bude v auguste 10 rokov co nefajcim. Ale bolo to velmi, velmi tazke, prvy mesiac bol hrozny, cele noci sa mi snivalo o cigaretach. Ale dala som to a dnes som stastna, ze nefajcim, nesmrdim od cigariet🙂

anicka766
autor
29. mar 2017

Ja som prvy krat prestala fajcit 3 mesiace pred tehotenstvom...vydrzalo mi to rok a teraz opat :/ je to hnusny zlozvyk a som na seba nasrana ze som vydrzala tak dlho a teraz proste nemozem prestat

janci05
29. mar 2017

Hneď ako som zistila, že čakám dieťa. Keď som na teste prišla na to, že som tehotná, tak som si zapálila poslednú a od vtedy pre mňa "fajka zhasla". Bude to 8 rokov. A pritom manžel aj svokra, ktorá s nami v tej dobe žila tiež fajčili, ale odolala som.

novana
29. mar 2017

Pomocou Champixu.

anicka766
autor
29. mar 2017

@novana co to je?

aneri66
29. mar 2017

nikdy som nezačala....

anicka766
autor
29. mar 2017

@aneri66 tak to Vam fandim, ale to mi velmi nepomohlo 🙂

biancarv
29. mar 2017

@anicka766 mne velmi pomohla aplikacia z google obchodu - quit now!

Je to pre mňa veľmi motivacna appka.
8.1.2017 som prestala fajcit po veľa rokoch, mala som dva krat prestavku po 15 mesiacov kvoli tehotenstvam a kojeniu a vzdy v robote som do toho spadla znova. Teraz verim, ze to dam bez problemov. Tesim sa , ze nesmrdim od cigariet, vobec ma to neláka, tešia ma uspechy.dosiahnute v appke a je tam aj chat pre Slovákov, ktory tiež prestali fajčiť. Navzájom sa podporujeme a motivujeme. 🙂

anicka766
autor
29. mar 2017

@biancarv no idem na to 🙂

biancarv
29. mar 2017

@anicka766 Držím palce a úplne ťa chápem. Ja to konečne robím hlavne pre seba a bez tej appky by to išlo omnoho ťažšie. 🙂

anicka766
autor
29. mar 2017

@biancarv uz som si ju nainstalovala. Krasne mi pocita moje vyfajcene peniazky :D

romana564
29. mar 2017

Ja som si poslednu zapalila ked som cakala na vysledok tehu testu a moj muz (kedze mi to vadilo) tak si kupil sprej nicorette a s tym prestal, 🙂

ajush5
30. mar 2017

Povedali sme si vtedy este s priateľom ze končíme a viac sme si nezapalili... vsetko je v tvojej hlave a v presvedčení ze naozaj chces skončiť ... ja som bola príležitostný fajčiar no priateľ fajčil krabičku a pol denne a uolne bez problémov to zvládol ;) ked to budes ospravedlňovať rôznym znižovaním dávok žuvačkami naplastami a podobnými srackami tak nikdy neskocis

maryah
30. mar 2017

všetko je v hlave a pevnej vôli... Ja som jedného dňa fajčila v práci, vo fajčiarskej zóne bola so mnou aj kolegyňa, nefajčiarka a pýta sa ma, že či mi chutí taký smrad. Vravím jej, že toto je moja posledná cigareta, balíček čo som mala so sebou som hodila do koša a viac si nezapálila a už je tomu 8 rokov a fajčila som nejakých necelých 10 rokov. Zo začiatku to bolo ťažšie, hlavne keď sme sa sestry zišli u mamy a tam hneď káva a cigareta no vydržala som 🙂

libawet
30. mar 2017

@anicka766 táto téma tu už bola veľakrát, treba pozrieť archív MK.

nikcabb
30. mar 2017

@anicka766 otehotnela som 😉 tak som prestala 🙂

romco1988
13. júl 2019

No ja vám poradím. Nič nieje lepšie na absťák prvé týždne ako gumene medvediky z bili 😂 prisaham to mi pomohlo najviac.. a hlavne sa tesit z toho ze ste nefajciar a uzivat si to a nie sa lutovat a plakat !!

nachuyamatu
5. jan 2020

Ja som vyfajčil denne zhruba krabičku cigariet. Priateľka sa hnevala, že smrdím. Tak som si kúpil elektronickú cigaretu a niekoľko chutných a voňavých náplní. Pár dní som to používal a zhnusili sa mi cigarety. Začal som si postupne znižovať množstvo nikotínu (začínal som na 16mg/ml a teraz mám 2-3mg/ml. Odkedy nefajčím tak sa cítim oveľa lepšie. Síce som sa ešte nezbavil úplne závislosti na nikotíne, ale cigarety už nechcem. (Po pár mesiacoch čo som používal e-cigu som si zo zvedavosti zapálil jednu obyčajnú ale v polovici som ju zahodil, lebo ma naplo.)
Dúfam že za pár mesiacov znížím obsah nikotínu na 0 a budem konečne voľný.
Inak priateľka už veľmi nenadáva, niekedy to používam aj ako osviežovač vzduchu, takže to aj doma celkom pekne vonia :D