Ako sa zbavím akné po 30tke?
Ahojte, mám 31 rokov a ešte stále ma trápi zlá pleť a akné. Akné mám celý život, ale v posledných rokoch už len na brade, spodnej časti líc a na spodnej sánke. Ide skôr o také bolestivé podkožné vriedky, ale mám ich dosť a vyzerá to nepekne. Čítala som, že ide o hormonálne akné, ale vôbec neviem, ako sa toho zbaviť. Myslím, že je jedno, akú kozmetiku používam, nepomáha na to nič, Skúšala som aj rôznu úpravu stravy, ale nič mi trvalo nepomohlo.
Stav pleti je niekedy lepší, niekedy horší, myslím, že v zime, hlavne v mraze, je to horšie... Podotýkam, že tehotná som nikdy nebola a antikoncepciu neberiem.
Budem vďačná za všetky tipy.
@alex666 ahoj som taký istý prípad ako ty! Už som tu niekde písala na fóre ako som sa zbavila akné ja! Od 15 hormonálne akne a nič nepomohlo len HAK mám 30 a jazvy po akné....beriem agnucaston po týždni som mala a mám tvár čistú ....ja už som neverila že mi niečo iné pomôže ako to svinstvo HAk ....skús a uvidíš možno ti to pomôže ...a fakt po týždni koniec až som test tehotenský robila či nie som v Tom 😅lebo keď som otehotnela akné bolo fuč no po pôrode zas to isté ...už prešliel mesiac a pol a akné nemám a ani tehotná nie som 😅🙈skús a daj vedieť dúfam že zaberie držím palce 👊
@michaliita dobrý deň smiem sa opýtať aku macu ste začala užívať a ako vám pomohla po akom.casr ste videla cítila že to zaberá ?

Mne pomohla na akné prírodná kozmetika iuvenio.