Ako sa zbavím akné?

mirka822014
5. okt 2016

Pekny den mamicky a zeny 😊
Chcela by som sa opytat na problem s pletou ktory trapi velmi moju kamaratku. Ma velmi akneoznu plet a pred nedavnom vyskusala kozmetiku skin z herbalife uplne prirodnu. Pred tym mala horsie akne hlavne na licach a brade a zakryvala to makeupom. No ale po pouzivani skin cca mesiac sa strasne moc vyhadzala na celej tvari. Pani co s tou kozmetikou pracuje povedala, ze to preto lebo ma v tele vela toxinov a tato kozmetika ide do tretej vrstvy pleti, takze rychlo cisti zvnutra vsetky zapaly. Ze najprv bude mat plet horsiu ale postupne sa to bude zlepsovat. Lenze kamoska uz po prvom cisteni bola cela cervena a velmi vyhadzana. A uz je zufala 😕. Boji sa ist aj von medzi ludi, stratila sebavedomie a uz nevie co jej moze pomoct 😕😯.
Prosim vas mate niekto skusenosti zo skin alebo viete poradit co by naozaj pomohlo na problematicku plet? Dakujem pekne
A este prilozim foto ako vyzera jej plet.

lennaa
5. okt 2016

@mirka822014 fuha no tymto problemom som trpela aj ja..mne dost pomaha ked teraz chodim raz do mesiaca na cistenie ku kozmeticke a k tomu kazdy vecer si umyval tvar koloidnym striebrom.. kozmeticka pouziva jednu super kozmetiku ale vobec neviem aka to je znacka, zabudla som ale ked tam pojdem najblizsie tak sa spytam a dam ti vediet

dominika6
5. okt 2016

@mirka822014 no zrejme ide o teba nie kamošku..
ja som vyskúšala ozaj že všetko a poviem ti jedno..
ak budeš stále do toho rýpať,škrabať sa,trhať,vytláčať,v živote ti nepomôže ani svätená voda nie to nejaký zázračný skin..
čo pomohlo mne? obyčajný citron..
normálne som si vytlačila celý citron a cez sitko ho zmiešala s trochou pleťovej vody ktorou sa odličujem( ja osobne Nivea) ale ty môžeš aj inú..
vždy večer sa poriedne odlíčim s vodičkou...bude ťa to štípať ale urobí sa ti taký film,vysuší pokožku a po týždni voalaaa..
opakujem...nerýpať rukami po tvári a nepoužívaj dermakol na líca..len trochu pod oči a na čelo...ale minimum..

katrinka8
5. okt 2016

Ženy, takéto vyrážky môžu byť spôsobené napr. aj helicobacterom. Kamoška to takto mala, keď sa preliečila, zmizlo jej to. Možno treba hľadať aj vnútornú príčinu stavu.

tajomna21
5. okt 2016

na toto je dobre prihliadat

shia
5. okt 2016

ja som mala podobný problém - a neverila som, ale úúplný zázrak propolisová masť zo včelej materskej kašičky...taká tá, čo som si kúpila niekde na trhoch od včelára...dám v tenkej vrstve na pleť a na druhý deň !!! (čo iné prípravy nemajú šancu tak rýchlo) som ráno mala oveľa! krajšiu pleť...stojí to 3 eurá, vydrží straašne dlho, lebo dávaš iba úplen mikrofilm na pleť, a hotový zázrak...známa čo má rakovinu ju používa zase na iné "rany" a tiež zázrak, že iné jej nepomáha, je to na ťažké kožné ochorenia, preležaniny a neviem čo je tam písané všličo, ale na tú pleť - zázrakl. skús! ale prírodnú, nie také tie zmiešaniny z obchodu čo napíšu že s obsahom včelej kašičky,blbosť, to ju ani nevidelo..normálne od včelárov alebo kto to vyrába... ;) ja somto tušim na agrokomplexe kúpila ;)

deltaa
6. okt 2016

vyskusaj caj na pecen a zlcnik, ak ti nepomoze tak potom to budu asi hormony - teda stitna zlaza

marekkurinec
19. jún 2020
Používateľ marekkurinec je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marekkurinec.

@mirka822014 ja odporúčam toto. My to doma používame a máme to odskúšané. Je to čisto bez chémie a funguje to na princípe len s čistou vodou.