Ako sa zbaviť bolestivých aft na jazyku?
Uz 5 dní trpím bolestami jazyka skúšala som všetko možné z lekárne a nic nepomaha... Sama neviem ci je to afta alebo co to je... Boli to neskutočne neviem sa poradne ani najesť.. Ú lekára som bola vraj len obyčajné afty ktoré potrebujú aj 12 dni na zahojenie no pre mňa už dnes je veľa a nedá sa to vydržať... Prosím stretol sa stym niekto ak áno ako ste to riešili co vám pomohlo? "ďakujem.

@zmrzlinka2021 mala si to?
Afty, popierať nejakým gelom z lekarne plus veľa béčka, najmä riboflavín pomaha.
@jahodqa jasne, bežná afta
Ak mam aftu, prilozim na nu spulku napustenu liehom. Zastipe jak hovado, ale ranka sa uzatvori a menej boli. Urobim tak 2-3 krat denne, po 2 dnoch je po afte
Kuo si biobran 1000 a uzivaj nejaku dobu
Nepíšeš čo si skúšala ale mne pomáha toto, na čas zmierni bolesť a zároveň lieči. Na bolesť som brala ibuprofen.
https://www.drmax.sk/glimbax-7757a?utm_source=g...
kup si corsodyl
@lizatko1009 to mam nepomáha...
@martinka17 áno toto mam trosku pomôže.. Ďakujem za Rady.
Nic nepomoze.musis to vydrzat kym to prejde. Mam take skusenosti s aftami zeby som 2knihy napisala o tom. A ten kto tvrdi ze afta zmizne do druheho dna tak poriadne afty este nemal.na afty nevynasli este nic.afta musi vyzriet a strati sa sama.
@malinovka333 bolest nehorazna :(
Veeela Bcka, vyplachovat repikom a sprej M33- pogoogli.
Inak ano afty sa hoja dlho, ale "predavkovanie" Bckom vie veeelmi pomoct.
@jahodqa ja viem. Ja som raz mala 6naraz a trvalo to cez 2mesiace kym uplne zmizli
Prosím stalo sa vám, že sa vám afty vracajú? Ja mam pravidelne každý mesiac afty, aj dve tri naraz, momentálne sa mi dve hojili cez dva týždne a keď konečne vyzeralo že mam pokoj ďalšie dve vyšli 😳 ja to už nechápem, doktor mi odporučil cmulacie probiotika ..nemalo účinok…beriem zinok, B-cko, vytieram pripolisom..už fakt neviem čo s tým..keby neboli take bolestivé😫 normalne rozmýšľam nad intoleranciu
Prosím stalo sa vám, že sa vám afty vracajú? Ja mam pravidelne každý mesiac afty, aj dve tri naraz, momentálne sa mi dve hojili cez dva týždne a keď konečne vyzeralo že mam pokoj ďalšie dve vyšli 😳 ja to už nechápem, doktor mi odporučil cmulacie probiotika ..nemalo účinok…beriem zinok, B-cko, vytieram pripolisom..už fakt neviem čo s tým..keby neboli take bolestivé😫 normalne rozmýšľam nad intoleranciu
@petushka7 ano vracaju.nemala som ich 1.5r a zrazu zas. 4 naraz ledva sa zahojili.posledna bola 6tyzdnov. A potom.zas 2naraz

@jahodqa musíš to prečkať, ako ti povedal lekár