Ako sa zbaviť chrápania počas pobytu v nemocnici?
O 3 týždne je môj 15 mesačný syn objednaný na operáciu. Ja tam s ním budem ako doprovod. Mali by sme tam byť 3 dní. No a mám problém. 🤔 Ja v noci chrapem, ale veľmi, až tak že môj muž musí ísť do druhej izby spať. Je nejaká možnosť ako sa toho chrapanua zbaviť? Voľnopredajné spreje proti chrápanie nezaberajú. A ja sa budem veľmi hanbiť v tej nemocnici keď tam v noci budem chrapat a celé oddelenie má bude počuť ☹️☹️
Rozmýšľala som nad tým, že na noc by som odišla domov a bola tam len cez deň. Že syna by som večer uspala, išla by som domov a ráno sa vrátila. Bude to dobrý nápad? Bude sa to vôbec dať?
Autorka, môj manžel hrozne chrápe, má dokonca apnoe, len vtedy ešte nemal prístroj a aj tak išiel on s dcérami do nemocnice, keď boli maličké, lebo ja som bola doma so sedemtýždňovým novorodencom.
Určite choď do spánkového laboratória, vyšetria ťa a možno dostaneš prístroj a bude môcť spať manžel konečne pri tebe.
A ešte ti garantujem, že ak tam necháš malého cez noc samého, tak len vtedy sestričky budú o tebe pekne rozprávať.
@jana005 mne je to jedno že som u teba klesla na dno. Nepoznáš ma, ani ja teba, je mi to úplne ukradnuté
Autorka, ako dýchaš počas dňa? Čo pri spánku? Čítala som veľmi dobrú knihu Dych od Jamesa Nestora a tam robili pokusy s dýchaním nosom počas 7(?) dní a potom len s dýchaním ústami - ako to vplýva na telo.
Napr moja mama hrozne chrápe, to ju počuť cez dvere na chodbu, ale ona dýcha hrozne, vkuse len ústami. Manžel alebo syn chrápu tiež vtedy, keď spia s otvorenými ústami a dýchajú tak. Keď dýchajú pekne nosom, spia ticho.
Za 3 týždne by sa možno dalo s tým niečo spraviť, ak by bol problém z tejto strany... Odsleduj sa. A skús mrknúť tú knihu
Ja viem, že ti to je ukradnuté, ale ako sa bude cítiť tvoj syn, keď s ním nebudeš v noci v nemocnici, tak toto by ti nemalo byť UKRADNUTÉ!!
Keby si fakt nemohla, že máš doma malé bábätko, tak toto sa dá pochopiť, ale nie, ty len z čistej sebeckosti ho tam necháš samého.
Ja byť tvoj muž, tak ti pekne vyčistím žalúdok.

@jana005 tak, tak, presne moja rec....absolutne sebecke...uz aj ta reakcia, ze v hoteli chrape....nemam slov😢😢😢