Ako sa zbaviť mastnoty na vlasoch?
Viete mi niekto poradiť ako sa zbaviť mastnoty na vlasoch? Ráno ich umyjem a večer sú vlasy mastné pri korienkoch, ale suché na koncoch.Ďakujem za rady.Skúsila som aj šampón na mastné vlasy, ale nezaberá.
@akinom0077 Ved hej, ako som povedala... niekomu suchy sampon nepomaha a urcite ho nepouzivat casto.
Mas to tazke ked maju ludia take komentare... viem ze to nemyslia v zlom ale aj mna by to trapilo.
Svagrina ma vlasy po ramena a velmi jemne a blond a ona si niekedy umyje vlasy len v predu... ofinu a okolo sluch. Da si zadne vlasy do vrkoca a necha volne len tie v predu a tie umyje. Tie zadne sa jej urcite aspon trochu namocia ale to uschne. Ona ma uces pri ktorom si vlasy cese na bok a dozadu takz tie umyste jej scasti prekryju tie neumyte.
Som bola sokovana ked som to pocula lebo si to neviem dost dobre predstavit, ale ona zevraj to robi bezne.
Mne najviac mastneju vlasy prave okolo sluch a to nezamaskujes lebo aj ked si das do vrkoca tk to vidno okolo usi.
Jeden cas som pouzivala aj detsky puder. Nasypala na hlavu, nechala vsiaknut mastnotu a potom vycesala ale nedal sa upne vycesat z vlasov a potom som objavila ten suchy sampon.
@andreatytler ja mam presne take ako popisujes blond nefarbene jemne dlzka za ramena
@akinom0077 elseve syos dm to sú najväčšie haraburdy... Skus ten klorane zihlavovy. Fakt je perfektný. Sprejuje sa to ku korienkov na vlas. Zasucham to ako šampón, oceses, pripadne vyfenujem von studeným vzduchom. Nie na pokozku ani na konce. A používať tak ze ak to ráno dáš do vlasov, večer umyť. Rovnako aj s Batiste originálom fungujem. Pripadne ak máš až takéto mastné vlasy, skus napr šampón thermal z lekárne alebo niečo na mastné vlasy z tade. Ja mam šampón na padajúce vlasy bylinný teraz už cca rok a keby som nerobila v záhrade a tak, tak to umyjem len raz za týždeň.. A fakt 2,5 roka dozadu som si nevedela deň bez umývania predstaviť. Práve teraz používam olejové, zvlhcujuce produkty s kyselinou hyaluronovou a tak. Ale zase... Ak. Používaš nejaký jemný šampón, nemas iné problémy s vlasmi... Umy si aj každý deň. Ale určite nie nejakým šampónom na mastné vlasy. Sem tam nejaký čistiaci šampón medzi tým...
@akinom0077 A kolkomas rokov... nechcem vyzvedat ale mne mastneli vlasy ovela viac ked som mala 20. Vtedy som este aj akne stale mala na tvari.. potom ako som bola starsia a starsia sa mastnelo menej ale teraz tehotenstvo a porod vsetko pomenili.
Ono nie ze by ti tento fakt nejako pomohol prave teraz ale aspon je dobre vediet ze raz sa to zlepsi prirodzene.
Prirodzene blond vlasy pod ramena musia byt krasne. Nefarbi ich. Ono by ti to vlasy vysusilo a nemastneli by tak velmi ale uplne ti to pokazy vlasy. Niet nad hebkost ktore maju prirodzene vlasy.
Len skusaj. Mozno to vies ale vyvaruj sa alkoholom v pripravkoch... ak je v ingredienciach nieco co sa konci na "ol" nekupuj. Alkohol velmi vysusuje.
@andreatytler / za par dni mam 36 ☺️ Dik za rady.. farbit urcite neplanujem jedine pokial by zacali sediviet to ano ale inak nie
@akinom0077 Vsetko naj k narodninam!🌹
@andreatytler / dakujem

Ja odporúčam kúpiť prírodný tuhý šampón 👌👌👌. Ja som mala tento istý problém, musela som umývať každý deň. Kúpila som tento šampón umývam dva krát do týždňa. Výborný je.