icon

Ako si pomôcť pri strhnutí sa pri zaspávaní?

tatiana149
2. sep 2024

Máte niekto ešte to strhnutie pri zaspávaní? Ja asi týždeň to mám zas. Predtým som to mala, prešlo to. Teraz sa mi to zas ukázalo. Ťažoba na hrudi a nejak ma bolí chrbát. Dnes som hore toľkokrát, že už to nepočítam. Furt po niekoľko minútach zaspávania sa mi to stáva. Mám problém s krčnou aj tetaniu. Vyšetrenia všetky možné a ok. Ale ako si pomôcť ?

hygienka
3. sep 2024

@tatiana149 aj mne sa to občas stane. Neriešim to.

buberova
3. sep 2024

To trhnutie pri zaspávaní je normálne 🙂

tatiana149
autor
3. sep 2024

@hygienka ja obvykle keď to mám sem tam tak to tiež neriešim. Ale túto noc má trhalo vkuse celú noc, potom sa ťažko vstáva do roboty.

h2
3. sep 2024

@tatiana149 Užívaš magnézium? Skús.

viestta
3. sep 2024

Castejsie sa to stava v stresovom obdobi, daj si magnezko

tatiana149
autor
3. sep 2024

@viestta ano presne som si všimla že keď som v strese alebo hrozne unavená. Mám magnezko tak ho budem brať.

fantafany
26. nov 2025
@tatiana149

@hygienka ja obvykle keď to mám sem tam tak to tiež neriešim. Ale túto noc má trhalo vkuse celú noc, potom sa ťažko vstáva do roboty.

@tatiana149 môžem sa spýtať ako si vyriešila to strhavanie zo sna, ja to teraz mávam a potom do rána sa aj 40 x strhnem keď zaspím, mám problém s krčnou, bola som na masáži, stres mám už zo dva mesiace, magnézium beriem jednu tabletu za deň, nejak nepomáha... Včera som už bola tak unavená asi s tej brutál masáže, telo vypinalo a mozog asi nie...