icon

Ako ste riešili vypadávanie vlasov 4mesiace po pôrode?

koga
9. sep 2011

Ako ste to riešili, ako ste proti tomu bojovali....? 🙂 Aké vitamíny, prípavky, strava,...? Ďakujem

Strana
z3
bambo308
11. feb 2013

Regeneracne ampulky na vlasy od svajciarskej firmy JUST, pre viac info, napiste IP 🙂

tinushka13
11. feb 2013

Tak táto otázka a jej príspevky ma poriadne vyplašili. To budem mať určite skvelú noc so sníčkami o vláskoch .. 😅 21.2 budú tri mesiace od sekcie.. takže sa mám pripraviť na vypadávanie? uaaaa veď už teraz mám 3 vlasy na hlave.. 😠 no fasa. keby tak tukové vankúšiky chceli vypadnúť... a tie ani za ten svet.. 😠 😠

nadhernyobchod
4. nov 2013

Proti padaniu vlasov, velmi doporucujem Kerastase Densifique, ale ze to vlasy prestanu padat pocitit az po prvom mesiaci, vtedy sa ustali padanie, je potrebne kuru vybrat 3 mesiace. Vlasy su pocas kury mastnejsie, kedze su viac hydratovane a vyzivovane, netreba to pocas kury vzdavat ale vydrzat. Mam konkretne vysledky od zakaznicok.

pancake
4. nov 2013

ja som msla az kuty a stale som cakaa ze to prejde.uz rok nekpojím a vlasy padaju ako besné. tak som práve prišla z lekárne kúpila capilan sérum na vtieranie /5e/ bioher/3e/ a donnahair/10e/. ked už toto nezaberie tak neviem. som už zúfalá. všade máme vlasy. úplne všade ☹(((

lenka1590
20. máj 2014

Ahojte! Jeeeej baby to ste ma ukludnili 🙂 som rada ze je to bezne len dufam ze neoplesatiem 😉

strakana
20. máj 2014

Ahoj, ja som sa dala ostrihať na krátko aby som tie vypadané vlasy nevidela 🙂 ale upravilo sa to

dadda
20. máj 2014

ja som pouzivala DIXI vodicku na vlasy, stoji asi 3€ a je 5 ampuliek v baleni, kupila som si asi 3 balenia, najprv som davala kazdy den, druhe asi kazdy treti a posledne len pri umyti vlasov 1-2x do tyzdna, pomaly to prestavalo, ale neboj upravi sa to, no vodickou tomu mozes dopomoct 🙂 teraz mi rastu z nej nove vlasy a vyzeram ako vypelichany papagaj, lebo stoja na vsetky strany a nedaju sa upratvit 😀

znackovybazarik
20. máj 2014

Aj mne padali brutalne, ale nerobila sm nic, proste to preslo nastastie a na hrive nevidim, zeby bola menej bohata 🙂 i ked vtedy sa mi zdalo, ze mi na hlave neostane ani chlpok 🙂

lubikan
20. máj 2014

padanie vlasov po porode je hormonalny prejav,alebo aj to ze pocas tehu je padanie vlasov zastavene(ako bezne prirodzene padanie vlasov -uvadza sa 100 denne a automaticky dorastaju) takze po porode zacnu dodatocne padat,co pocas tehu nestihli ...treba len vodicky davat denne aj 2 x ..Bioaquanol U,aj H,Biohar a ine a vela semienok a orieskov jest

zuzankaolej
4. jún 2014

Ja som si asi v ôsmom mesiaci začala všímať, že mi vlasy padajú viac ako predtým, tak som si kúpila v lekárni donnuhair, lekárnička mi povedala, že to môžem užívať aj počas tehotenstva a kojenia, že je to neškodné (ide len o doplnok stravy, vitamíny). Donna mi dosť pomohla, vlasy mi prestali tak vypadávať a trochu mi zhustli, užívala som ju ešte dva mesiace po pôrode, tak keď som ju vysadila, vlasy boli rovnako krásne ako pred tehotenstvom 🙂

imanuel
4. jún 2014

BIOSIL PLUS z lekárne. Podľa slov lekárničky bezkonkurenčné zloženie z a výbornú cenu. Vlasy mám ako za mladi a to som odkojila tri deti, spolu 56 mesiacov s prestávkami. Tiež som mala tretinku a musela som to riešiť. Trápilo ma to. Pred 3-4 rokmi som prestala aj napriek nejakým tým šedivým vláskom farbiť a sú krásne husté. Bol čas, že mi priesvitala pokožka na hlave.. Myslím, že nemusia vypadávať " v trsoch" ani počas dojčenia. 🙂, aj keď jasné, že dojčenie je záťaž pre organizmus. Určite by som to nevzdávala, že to takto už musí byť.

angelinka13
14. jún 2014

Treba doplnit davky selenu a zinku, ktr. ovplyvnuju kvalitu vlasov aj nechtov. Ich nedostatok sa prejavuje prave vypadavanim vlasov, stiepenim nechtov. Z vlastnej skusenosti odporucam selespirinu a zinospirinu, su to zelene potraviny - spirulina, mozu to aj tehotne aj dojciace mamicky a dokonca to podporuje aj chudnutie, co je bonus ;) Mam na mysli konkretne tieto, su v akcii teraz momentalne: http://www.nutrimas.sk/Selespirina-Spirulina-Pl... a http://www.nutrimas.sk/Zinospirina-Spirulina-Pl...

kattyb
14. jún 2014

Jedonznačne MAKOVÝ OLEJ užívať ráno a večer a po týždni vlásky padať prestanú 😀

barbora_789
23. jún 2014
Používateľ barbora_789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barbora_789.

makový olej??vaw to som ešte nepočula :D mne manžel kúpil z lekárne donnuhair na 3 mesiace a pri jej užívaní sa mi to upravilo 🙂

nutrimas
9. nov 2014

Makovy olej obsahuje vela mineralov a stop. prvkov (hlavne selen, zinok, horcik, zelezo a vapnik), ktr. pozitivne vplyvaju na stav pokozky, vlasov, nechtov, kosti a zubov. Je to jeden z ucinnych prirodnych prostriedkov, ktr. pomaha posilnit vlasy, ich kvalitu a pomaha pri ich vypadavani.
Podobne ucinky pri padani vlasov ma aj mandlovy olej.
Odporucana denne davka je 1KL rano a vecer, dlhodobe uzivanie je velmi prospesne.
Navyse makovy olej obsahuje niekolkonasobne viac vapnika ako mlieko, pouziva sa preventivne voci osteoporoze.
Pestry vyber 100% rastl. olejov za studena lisovanych najdete aj v nasej ponuke v PROshope na MK alebo na eshope:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

9tinka5
2. feb 2016
Používateľ 9tinka5 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 9tinka5.

mne pomohli tabletky amitamin® Hair Plus, a vlasy mi aj zhustli. donnahair dvojmesacne balenie vobec nezabralo.

lucka227
2. feb 2016

Ostrihat 😉

Strana
z3