Ako ste si pomohli pri Covide-19?
Prosím vás tie čo ste mali covid máte nejaké rady ako to “prežiť”? Čo ste si dávali okrem paralenu a doplnkových vitamínov? Ja som už bezradná naozaj…
@anonym0001 ja neviem či to je náhoda alebo to naozaj tak pomohlo, ale je mi fakt lepšie… ďakujem ešte raz 🙏🏻
@janulienocka držím palce .Smiem vedieť či si očko ,?
Nie je to nahoda. Covid a ine chripocky vacinou idu na ludi, ktori maju zlu vyzivu, chybaju im vitaminy. Vitaminy skupiny B su velmi dolezite pre tvorbu bielych krviniek a imunitu celkovo. Vzdy, ked citis, ze ide na teba prechladnutie, hned zober B komplex a odporucam aj sprej so slanou vodou do nosa a do usi (kupis v lekarni). Do rana to vacsinou prejde.
@whitebubble ten aulin je z dlhodobeho hladiska alebo na akutnu pomoc? dakujem
C,D,zinok, isoprinosine, azitromycin, probiotika, invermectin, paralen a sirup na suchý kasel
@sarita510 ahoj akutne si ho davam. Iba ked ma boli hlava, alebo menstruacia. 🙂
@michalka4193 mne dr nedala nic ,chcela som isoprinosine ale ani zmienka
Dnes som zistila ze som pozitivna. Mam nadchu, upchaty nos, bolest v krku, hlavy, unava a total kasel, zvysena teplota. V stredu som mala negativ, trosku pokasliavanie a zo dna den takto. Dr som uz nestihla, dufam ze do pondelka to zvladnem s domacou samoliecbou...som ocko2x
@sarita510 mne dal doktor lebo vie ze keď ma chytí kašle celkovo potom sa z toho ťažšie dostávam a flaxiaprine asi koli vysokej váhe
Neviete, nemate skusenost covid -19 a hormonalna antikoncepcia? Antik.v malej miere zvysuje riziko krvnej zrazeniny a viem ze niektori ludia pocas covidu beru lieky na zriedenie krvy, kvoli zrazeninam. Ja som len pred par dnami zacala uzivat antik., Tak ma to len napadlo...

pomaranče!! strašne mi šli na chuť a akosi verím ze aj pomohli