icon

Ako ste si pomohli pri Covide-19?

30. okt 2021

Prosím vás tie čo ste mali covid máte nejaké rady ako to “prežiť”? Čo ste si dávali okrem paralenu a doplnkových vitamínov? Ja som už bezradná naozaj…

Strana
z2
zadda1
31. okt 2021

pomaranče!! strašne mi šli na chuť a akosi verím ze aj pomohli

autor
31. okt 2021

@anonym0001 ja neviem či to je náhoda alebo to naozaj tak pomohlo, ale je mi fakt lepšie… ďakujem ešte raz 🙏🏻

mariali31
31. okt 2021

@janulienocka držím palce .Smiem vedieť či si očko ,?

anonym0001
1. nov 2021

Nie je to nahoda. Covid a ine chripocky vacinou idu na ludi, ktori maju zlu vyzivu, chybaju im vitaminy. Vitaminy skupiny B su velmi dolezite pre tvorbu bielych krviniek a imunitu celkovo. Vzdy, ked citis, ze ide na teba prechladnutie, hned zober B komplex a odporucam aj sprej so slanou vodou do nosa a do usi (kupis v lekarni). Do rana to vacsinou prejde.

sarita510
27. jan 2022

@whitebubble ten aulin je z dlhodobeho hladiska alebo na akutnu pomoc? dakujem

missdiva
27. jan 2022

C,D,zinok, isoprinosine, azitromycin, probiotika, invermectin, paralen a sirup na suchý kasel

sarita510
28. jan 2022

@missdiva ivermectin ste proim ako davkovali? dakujem ,uz mam viac menej po jedine co ma trapi je motanie hlavy a nasledna bolest s napinanim na zvracanie

aristka
28. jan 2022

@sarita510 na to si nasaď tebokan a milgammu , ked nezaberie smer dr.

missdiva
28. jan 2022

@sarita510 ono to je od vahy, ja som mala 3tabletky nalacno, mala som brat 5dni a brala som 3dni.

whitebubble
28. jan 2022

@sarita510 ahoj akutne si ho davam. Iba ked ma boli hlava, alebo menstruacia. 🙂

michalka4193
28. jan 2022

Toto dal Dr mne aktuálne máme kovid manžel fraxiparine nemá ale keď mal prvý krát kovid vtedy mal.... Chvalabohu zatiaľ zvládame dobre... Samozrejme okrem toho vitamín C, D, Zinok

sarita510
28. jan 2022

@michalka4193 mne dr nedala nic ,chcela som isoprinosine ale ani zmienka

panda6
28. jan 2022

Dnes som zistila ze som pozitivna. Mam nadchu, upchaty nos, bolest v krku, hlavy, unava a total kasel, zvysena teplota. V stredu som mala negativ, trosku pokasliavanie a zo dna den takto. Dr som uz nestihla, dufam ze do pondelka to zvladnem s domacou samoliecbou...som ocko2x

michalka4193
28. jan 2022

@sarita510 mne dal doktor lebo vie ze keď ma chytí kašle celkovo potom sa z toho ťažšie dostávam a flaxiaprine asi koli vysokej váhe

panda6
28. jan 2022

Neviete, nemate skusenost covid -19 a hormonalna antikoncepcia? Antik.v malej miere zvysuje riziko krvnej zrazeniny a viem ze niektori ludia pocas covidu beru lieky na zriedenie krvy, kvoli zrazeninam. Ja som len pred par dnami zacala uzivat antik., Tak ma to len napadlo...

Strana
z2