icon

Ako zastaviť extrémne vypadávanie vlasov po pôrode?

kobylka002
24. júl 2025

Prosím vás urgentne mi poraďte čo na vypadávanie vlasov po pôrode,toto je extrém aké ich už mám riedke aj doslava plesinky ,lebo za chvíľu mi na tej hlave neostane ani jeden vlas 😭🙏😭🙏😭😭

maminkadeticiek
24. júl 2025

Nic,nic ti nepomoze.1.vlas ktory je uz v procese vypadavania proste vypadne.2.Je to hormonalne,nepomoze nic.
Mozes ist ku koznej,nasadit si vitaminy,ale na tento typ vypadavania ti nepomoze.

janinah
24. júl 2025

Minoxidil

slovakboy
24. júl 2025

@kobylka002 súvisí to s hormonalnyni zmenami. U veľkej väčšiny žien sa to dá do poriadku do niekoľkých mesiacov. Nejaké vitamíny na to sú dobré, ale neviem už aké.

pribinak
24. júl 2025

Po pôrode je to dosť častý jav, proste hormóny Skoč do lekárne a kúp si zinok a biotin. To je taký základ pre vlasy

slovakboy
24. júl 2025
@maminkadeticiek

Nic,nic ti nepomoze.1.vlas ktory je uz v procese vypadavania proste vypadne.2.Je to hormonalne,nepomoze nic.
Mozes ist ku koznej,nasadit si vitaminy,ale na tento typ vypadavania ti nepomoze.

@maminkadeticiek pri tomto rýpe vypadávanie vlasov vlasy znovu narastú. To mne už nenarastie lebo ja mám už hormónmi androgénnymi zničené aj folikuly. Alebo keď je koža popálená. Alebo ak je to alopécia. Aj ženám po chemoterapií neskôr vlasy dorastú. Ak je folikul ok, vlasy znovu dorastú. Malo by to byt dočasné.

lubkovaandrejka
24. júl 2025

@kobylka002 nato je vraj dobre uzivat biosil

koniarova
25. júl 2025

Haloooooo. Kožná dr. ti nič nehovorí? Je veľa účinných prípravkov. Väčšina na predpis. Napríklad vyššie spomenutý Minoxidil. Prípadne Alpicort.

really8
25. júl 2025
@koniarova

Haloooooo. Kožná dr. ti nič nehovorí? Je veľa účinných prípravkov. Väčšina na predpis. Napríklad vyššie spomenutý Minoxidil. Prípadne Alpicort.

@koniarova mna kozna odpisala ze to au hormony a vypadavanie nic nezastavi. Ze mozem akurat podporit rast novym. Uzivam methionin

nevenka
25. júl 2025

@kobylka002 a nemas aj ine priznaky? U mna to bolo zvysenou cinnostou stitnej zlazy. Aspon obvodna nech Ti zoberie krv.

tramtada31
25. júl 2025

Vraj po porode vypadnú tie vlasy, ktoré by vypadli, v tehotenstve, keby si tehotna nebola. Mne trochu pomohol revalid, podľa mna je blbosť strihat sa na kratko, nevsimla som si, že by niekomu z okolia to pomohlo

rybka1987
25. júl 2025

@kobylka002 mne po porode vypadali 2 plesiny. Pomohlo mi Vlasove hnojivo, narastli mi tam nove vlasky. Ale podla mna by narasti aj tak ci tak. Je to hormonalne, upravi sa casom.