Ako zdravo pribrať? Skúsenosti a tipy od ľudí
Ahojte nájde sa tu niekto kto by mi poradi niečo na pribratie poprosím len normálne odpovede co vam pomohlo
@martaamirko ked si chudokrvna a padaju ti vlasy, tak si dopln zelezo.
Ja som tiez mala kedysi problem pribrat a jedine, vo mi zabralo bolo cvicit vo fitku s vahami….nabrat svaly…
@martaamirko . Ukludnim ta. Mam rovnaku vysku a vahu 44-45 kg. Dolezite je, ake mas krvne testy. Pokial je to tvoja prirodzena vaha a jes vela, zdravo a caso, plus sportujes, tak to je dolezite. Bohuzial vacsina zien (vratane mojej mami a sestier) si velmi musi davat pozor na to, co zje. Takze samozrejme z ich optiky si chuda, lebo to je pre ne nieco nedosiahnutelne. Pokial sa ale nezivis modelingom a nemas poruchu (akukolvek), tak samotna vaha je hovadina. Dolezite je zdravo, pravidelne a vela jest(dostatok vytaminob). A sportovat. A citit sa dobre 🙂. A vzajomne sa respektovat, ze kazde telo ma pri zdravom stravovani inu vahu. A vsetky sme perfektne 🙂
@martaamirko
Ešte je jedna možnosť.
Hmotnosť ci už vysokú alebo nízku vieš čiastočne zamaskovat oblečením.
Pozri si videá aké strihy nenosit pri nadváhe a presne také vyhladavaj. Riasenia, volaniky, vodorovne prúžky, oversize vrch so širokými nohavicami, lesklé látky, jasne farby.....
Ja mam 164 a 50 kg. Aktualne 48, ale to som po specialnej diete (nie chudnucej), Som absolutne spokojna s 50 kg. Ak chces pribrat tak ten pangamin, orechove masla napriklad ku ovsenej kasi robenej z plnotucneho bezlakto mlieka. Tie orechove masla nemusis jest samostatne. Kludne do kasi, na banan a este obalit v nasekanych orieskoch a zaliat horkou coko. Absolutne ti neodporucam sladke a nezdrave jedla. Lebo si okrem toho ze sa citis chuda prizenies ovela horsie zdravotne problemy.
@martaamirko A zásadná otázka. A nepáčiš sa sama sebe a preto chceš pribrať? Alebo si len dala na nevyžiadané dobré rady? A tie rady ti dávajú ženy s perfektnou postavou, alebo tie čo sú na dietach 😁....Ja byť tebou, 1. dám si spraviť krvné testy, či máš dosť živín a si zdravá. 2. Vyhodím váhu 3. Začnem športovať - aby si mala dosť svalovej hmoty .....ono vyšportovaná postava je vždy najlepšia aj z pohľadu zdravia - a je jedno pri akej "prirodzenej " váhe. Tú má niekto 45 a niekto 85 🙂 ..... Tak držím palce a hlavne pohoda 🥰
@petkavka no nepacim sa sama sebe pretože s každej strany počúvať aká si chudá nie je dobre na psychiku krvné testy mam ôk ako som spomínala mam anemiu čiže beriem zelezo,nižší draslik,takže beriem draslik a intoleranciu laktozy takže asi tak
@martaamirko Jeee, ja mam tiez anemiu a laktozovu int. 🙂. A sportujes? A kto ti vravi, ze si chuda - vysportovane, dokonale baby? Ja som raz jednej povedala, ze nech sa nehneva, ale z mojho je zase ona tlsta, len mi pride netaktne to vraviet - otvorila len pusu od prekvapenia 😀.....My zeny sme voci sebe strasne neuctive ....bud mas chudnut, lebo si tlsta a potom priberat, lebo si chuda ......dokonca aj chudak na modelky pocujem len ..." ta je hrozne vychrtla" al. ked pribere " taaaa ze robi modelku, taka tlsta" 😁 Takze za mna otazka - nemas moznost sportovat? Budes sa citit fit, naberes mozno svaly a hlavne dobru naladu 😀🥰
@petkavka nesportujem práveže lebo nemám na to ani moznost
Zdravo neviem. Mne pomohla pribrať nezdravá strava. Polotivary, rýchle občerstvenie a také. Zdravo sa asi nedá lebo všetkých čo poznám že zdravo jedia buď sú chudý stále alebo schudli.

@martaamirko a začali mi vypadavat vlasy no keď cesem tak je ich viac na kefe