icon

Ako zdravo pribrať? Skúsenosti a tipy od ľudí

martaamirko
21. nov 2024

Ahojte nájde sa tu niekto kto by mi poradi niečo na pribratie poprosím len normálne odpovede co vam pomohlo

Strana
z2
martaamirko
autor
23. nov 2024

@martaamirko a začali mi vypadavat vlasy no keď cesem tak je ich viac na kefe

stanulienkat
23. nov 2024

@martaamirko ked si chudokrvna a padaju ti vlasy, tak si dopln zelezo.

tamvtme
23. nov 2024

Ja som tiez mala kedysi problem pribrat a jedine, vo mi zabralo bolo cvicit vo fitku s vahami….nabrat svaly…

petkavka
23. nov 2024

@martaamirko . Ukludnim ta. Mam rovnaku vysku a vahu 44-45 kg. Dolezite je, ake mas krvne testy. Pokial je to tvoja prirodzena vaha a jes vela, zdravo a caso, plus sportujes, tak to je dolezite. Bohuzial vacsina zien (vratane mojej mami a sestier) si velmi musi davat pozor na to, co zje. Takze samozrejme z ich optiky si chuda, lebo to je pre ne nieco nedosiahnutelne. Pokial sa ale nezivis modelingom a nemas poruchu (akukolvek), tak samotna vaha je hovadina. Dolezite je zdravo, pravidelne a vela jest(dostatok vytaminob). A sportovat. A citit sa dobre 🙂. A vzajomne sa respektovat, ze kazde telo ma pri zdravom stravovani inu vahu. A vsetky sme perfektne 🙂

martaamirko
autor
23. nov 2024

@petkavka
@petkavka nezivim sa modelingom som matkou dvoch detí skoro stále v strese v zhone syn škôlka a dcéra piatacka takže asi tak.....

katka700
23. nov 2024

@martaamirko
Ešte je jedna možnosť.
Hmotnosť ci už vysokú alebo nízku vieš čiastočne zamaskovat oblečením.
Pozri si videá aké strihy nenosit pri nadváhe a presne také vyhladavaj. Riasenia, volaniky, vodorovne prúžky, oversize vrch so širokými nohavicami, lesklé látky, jasne farby.....

liv1
23. nov 2024

Ja mam 164 a 50 kg. Aktualne 48, ale to som po specialnej diete (nie chudnucej), Som absolutne spokojna s 50 kg. Ak chces pribrat tak ten pangamin, orechove masla napriklad ku ovsenej kasi robenej z plnotucneho bezlakto mlieka. Tie orechove masla nemusis jest samostatne. Kludne do kasi, na banan a este obalit v nasekanych orieskoch a zaliat horkou coko. Absolutne ti neodporucam sladke a nezdrave jedla. Lebo si okrem toho ze sa citis chuda prizenies ovela horsie zdravotne problemy.

petkavka
24. nov 2024

@katka700 preboha - prečo by mala svoju postavu maskovať. Je normálna mama - nejde na červený koberec do sveta reflektorov 🤣. Možno stačì mať len milé kamarátky 😁

petkavka
24. nov 2024

@martaamirko A zásadná otázka. A nepáčiš sa sama sebe a preto chceš pribrať? Alebo si len dala na nevyžiadané dobré rady? A tie rady ti dávajú ženy s perfektnou postavou, alebo tie čo sú na dietach 😁....Ja byť tebou, 1. dám si spraviť krvné testy, či máš dosť živín a si zdravá. 2. Vyhodím váhu 3. Začnem športovať - aby si mala dosť svalovej hmoty .....ono vyšportovaná postava je vždy najlepšia aj z pohľadu zdravia - a je jedno pri akej "prirodzenej " váhe. Tú má niekto 45 a niekto 85 🙂 ..... Tak držím palce a hlavne pohoda 🥰

petkavka
24. nov 2024

@liv1 A nebude mať potom zlý cholesterol?

liv1
24. nov 2024

@petkavka preco, ked si da ranajkovu kasu s orechovym maslom? 😊

martaamirko
autor
24. nov 2024

@petkavka no nepacim sa sama sebe pretože s každej strany počúvať aká si chudá nie je dobre na psychiku krvné testy mam ôk ako som spomínala mam anemiu čiže beriem zelezo,nižší draslik,takže beriem draslik a intoleranciu laktozy takže asi tak

petkavka
24. nov 2024

@liv1 Prave citam: Ořechová másla jsou bohatá na zdravé tuky, bílkoviny, vitamíny a minerály a jsou zdravější alternativou k máslu nebo margarínům ....tak dakujem za radu 🙂

petkavka
24. nov 2024

@martaamirko Jeee, ja mam tiez anemiu a laktozovu int. 🙂. A sportujes? A kto ti vravi, ze si chuda - vysportovane, dokonale baby? Ja som raz jednej povedala, ze nech sa nehneva, ale z mojho je zase ona tlsta, len mi pride netaktne to vraviet - otvorila len pusu od prekvapenia 😀.....My zeny sme voci sebe strasne neuctive ....bud mas chudnut, lebo si tlsta a potom priberat, lebo si chuda ......dokonca aj chudak na modelky pocujem len ..." ta je hrozne vychrtla" al. ked pribere " taaaa ze robi modelku, taka tlsta" 😁 Takze za mna otazka - nemas moznost sportovat? Budes sa citit fit, naberes mozno svaly a hlavne dobru naladu 😀🥰

martaamirko
autor
24. nov 2024

@petkavka nesportujem práveže lebo nemám na to ani moznost

unbeholfen
16. nov 2025

Zdravo neviem. Mne pomohla pribrať nezdravá strava. Polotivary, rýchle občerstvenie a také. Zdravo sa asi nedá lebo všetkých čo poznám že zdravo jedia buď sú chudý stále alebo schudli.

Strana
z2