icon

Ako zistiť lekára pre babku po mŕtvici?

4. mar 2024

Dobry vecer, mozno niekto riesil nieco podobne a bude mat radu. Babku mam po dvoch porazkach a momentalne na geriatrii. Poslednych cca 10 rokov sa o nu stara otec. Avsak ten skoncil v nemocnici pred par tyzdnami a je na tom zle. Babke potrebujem vybrat lieky, teda dostat recepty a vybrat. Avsak ja netusim, kto je jej lekar. Ona to nevie a otec mi to nedokaze teraz povedat. Co robit? Nemam ani jej preukaz poistenca, ten maju na geriatrii. Dakujem za akukolvek radu.

Strana
z2
autor
4. mar 2024

Tak len pre info, podarilo sa najst lekara a mame recepty. Este doklady najdeme a bude to fajn. Dakujem za pomoc

krtko1313
4. mar 2024

No super správa. Ako sa to podarilo? Mňa by zaujímalo, koľko dní babka nemala lieky? Ako to mohli takto nechať v tom zariadení? To je fakt sila.

autor
4. mar 2024

@krtko1313 trochu aj stastie, zacala postupne klopat, vysvetlovat. A v druhej ambulancii sa hned sestricka na meno chytila. Osobne si myslim, ze to nebude tak, ze nemala uplne ziadne (dufam) lebo aj teraz tie balenia liekov su rozne, daco ma 80tbl, daco 30tbl a si myslim, ze im zacali dochadzat, ale pri akom vypadku im to zacalo vadit asi nikdy nezistime. OP sme nasli a pojdeme vybavit do zdravotnej novy preukaz, lebo ten nikde nie je.

taktotedanie
5. mar 2024

Lieky ti lekar nepredpise ked je babka hospitalizovana

autor
5. mar 2024

@taktotedanie uz mi ich predpisal a vyziadala si ich geriatria, kde je babka, aby sme k obvodakovi po nich isli. Uz som to tu asi 10krat pisala, ze oni sami ich pytaju

pieksamaki
5. mar 2024

Aplikacie vtedy neboli....nie je vsetko automaticke ako si ludia myslia....od osetrujuceho lekara ....zistis vseobecneho a on v systeme vidi ze je hospitalizovana.....ten ti predpise po tom ako lekari skonzultuju jej potreby na uzivanie liekov. Ano nie je vsetko tak rychle..
.prajem skore uzdravenie....po hospitalizacii by ste mali zvazit ako rodina rekonvalescenciu a prerozdelit si ulohy aby sa babka ak je to este v jej silach zlepsil stav. Nakolko otec asi uz nebude zvladat vsetko......

simca06022011
5. mar 2024

Tiez som si musela do nemocnice brat svoje lieky, predpisane, cize nie je to vobec pravidlo ze davaju oni..

taktotedanie
5. mar 2024

Co to je za geriatriu?? Urcite je na oddeleni?

autor
5. mar 2024

@simca06022011 presne tak

Strana
z2