Ako zlepšiť zdravie po pôrode a dojčení?
Ženy prosím, viete mi poradit čo si davat? Ktoré prípravky sa vam osvedčili? Nejaké komplexne vitaminy minerály všetko?
Po dvoch pôrodoch skoro za sebou a 2rocnom kojení, hneď ako vyzdraviem idem na ukončenie dojcenia a potrebujem sa dať zdravotne do poriadku. Za posledný polrok som neustale chorá a každá bežná detska choroba u mna skončí zakaždým s nejakou vážnou komplikáciou na pohotovosti. Ja som už zúfalá. Za 30rokov som nebola na pohotovosti ani raz a teraz tam chodím pomaly ako na klavír s takými komplikáciami že doktori ma furt ľutujú že toto dlho nevideli…Chcem ist za obvodnou na odbery krvi urcite, či sa tam nieco neukáže. Ale som už z týchto chorôb zúfalá ubolená a mám pocit že sa za chvíľu rozpadnem. Prosím čo vam pomohlo?
Ja si tiež myslím, že tu ozaj nie je na čo čakať. Prestať dojčiť, nejako to už zvládnete, zdravie je prvoradé, daj sa dokopy hneď.
U mna to bolo tak hned po druhom porode, isla som k imunologovi a dal mi nejaku kuru na par mesiacov. Pomohlo a kojila som potom este 2 roky
Ja si tiež myslím, že tu ozaj nie je na čo čakať. Prestať dojčiť, nejako to už zvládnete, zdravie je prvoradé, daj sa dokopy hneď.
@vikafial @doriiis baby verte že by som s tým sekla najradšej aj hned, ale momentalne som chorá piaty deň, keby mám ešte aj počúvať hučiace dieta ako sa dožaduje prsníka deň noc a vreští kvôli tomu aj polhodinu tak ma zahtra rovno berie sanitka. Ja dúfam že za pár dni sa z toho dostanem a odstavim ju. Len v momentálnom štádiu kedy hrozne spím a mala by som počúvať ešte zúfalý plac dieťaťa tak to nedam
U mna to bolo tak hned po druhom porode, isla som k imunologovi a dal mi nejaku kuru na par mesiacov. Pomohlo a kojila som potom este 2 roky
@dadis jezis ďakujem, vidis toto ma ani nenapadlo riešiť imunologa🙏🏽zacnem obvodnou a budem sa pýtať aj tam
Podla mna by si mohla zacat b-komplexom a vitaminom D, ak nic neberies. Tym nic neskazis.
A potom co uz povie imunolog, snad ti odporuci nejaku kuru?
Skusila by som Wobenzym, ale pokial kojis, tak to asi nepojde.
Dalej, pokial si unavena a nespis, tak ti ziadne doplnky nepomozu, len oddych. Nemozete doma zmenit nastavenie tak, ze by sa ti ulavilo? A prioritny ze by bol tvoj spanok? Bez spanku ti ani najlepsia kura nezaberie, lebo telo proste nema kapacity drzat vsetko pokope, bohuzial.
Forimun, d3k2, kvercetin, stastne brusko, omega 3z abczdravia.sk. aj m33 si striekame do hrdla a nosa, cisty nostek.
Mne funguje dlhodobo C-cko, D-cko, zinok, kurkuma, echinacea, omega3-6-9 mastne kyseliny a probiotika (tie beriem stale, nie len v case, ak su potrebne ATB - a tie teda beriem tak raz za dva roky maximalne). Davam aj dcere a fakt ze vidno velku zmenu v chorobnosti. Kupujem toto https://www.medpharma.sk/8594045474916-echinace....
Mne na imunitu velmi zabral liek na podporu Luivac predpisala mi ho obvodna. Ale nemala som vtedy este deti.
Úplne rovnako, ja zase mám pocit, že mi niekde bludi zápal v tele. Bolelo ma zápästie, že som ho nemohla ani ohnúť, spravil sa mi tam ganglión a konečne nebolí. Tak ma začalo bolieť na druhej ruke. Od začiatku roka som bola asi už 4x chorá, herpeticka angína, také niečo som za 30 rokov nemala, stále plné dutiny, teraz pre istotu asi 4 zväčšené uzliny na krku. Okrem toho celý boľavý chrbát, už ani neviem ako spať, ramená totálne donicene z nosenia detí. Proste som sa rozpadla celá, necítim sa vôbec dobre.
Ked si chora ,robis si CRP ??CHOD za obvodakom nech urobia najlepsie ambulantne krvne testy a ak tie dobre dopadnu,tak alergo-imunolog..nasad si aj ,vit c,d a zink a omega3..aku mas stravu aj to je dolezite...
Ďakujem za typy, všetky som si spisala a idem to niekde hromadne nakúpiť ma internete lebo už som zúfalá naozaj

Ukončila by som dojčenie hneď a nie až po.A potom pekne na všetky vysetrenia