Ako zmierniť bolesť pri natiahnutom krku?
Ahojte. Prosím vás, už ste mali tak natiahnutý krk, že ste sa nemohli ani hýbať? Včera som sa tak zobudila. Celú noc som nespala lebo sa mi nedalo nijakovsky ľahnúť. Ak urobím nesprávnejší pohyb vyletia mi slzy a plačem, proste to moc moc bolí, je to akoby som do toho svalu dostala kŕč a strašne stvrdne. A neviem čo s tým. Trochu pomáha teplo, naozaj len máličko, len už si pripadám ako pečené kura. Neviem ako sa s týmto dotrepať k doktorovi. Dala som si Ibalgin duo krém žiadne zmena. Každá rada, či skúsenosť mi pomôže. Ďakujem vopred ❤️
Guajacuran na uvolnenie svalstva. Pripadne na predpis Dorsiflex.
Mne pomohlo, ked mi to niekto jemne masiroval konopnym kremom s kapsaicinom, take skor len hladkanie. Samo to povolilo.
Ďakujem. Čosi málo povolilo s Voltaren masťou. Asi len trpezlivosť. Len ma štve, že nemôžem ísť ani do práce..
ano,su to bolave zalezotosti... daj,si nieco od bolesti ibalgin ci paralen ci co ti funguje. aj silnejsie ak mas napr ketonal. pomaha napr nahriat fenom. orery uterakom. uricte aj guajacuran je na to fajn. lez na rovnom bez vankusa. do par dni by to malo zmiznut
Daj si liek a do práce môžeš, zajtra už bude lepšie.
Mám takú elektrickú vyhrievaciu podložku. Rovno si nedokážem ľahnúť, len vzpriamene viem sedieť. Do práce určite nemôžem, veď sa ledva postavím bez bolesti. Neviem ani hlavou otočiť. Ja už som to mala viackrát tak normálne natiahnuté, ale toto som ešte nezažila.
Tak k dr po injekciu a lieky…
Užívaj magnézium, probiotiká a postupne vylúč kávu, kofeín, sladké, alkohol, vyprážané a ťažké jedlá ... uprav si stravu, pridaj viac zeleninu, telu chýbajú minerály a vitamíny.
Pomôže kúpeľ s Epsomskou soľou.
Ďakujem.

Daj si Flector, Aulin, Ibalgin, Novalgin... A drž v teple. O pár dní to prejde. K lekárovi s tým nechodím.