Ako zmierniť príznaky ťažkej depresie?
12. okt 2024
Trpim uz 4 roky liekov mam milion a stale su obdobia kedy mi je horsie potom je chvilu aj celkom fajn. Teraz na jesen sa to zase zhorsilo doktorka mi pridala lieky dalsie a povedala ze mam mat stale zasvietene svetlo obklopovat sa veselymi farbami. Ze to pomaha. No ja nemam ten pocit ale co take by mi este mohlo pomoct aby som sa necitila tak zle ?
Predošlá
Strana
z2
@enmery hlúposti sú to mení sú to rady a vermi často pomôže myslieť viacej na rodinu vyrozprávať sa proste nájsť si niekoho kto ma vypočuje
@andrejka1974 takže liek na depresiu je mať viac detí? Sama píšeš že si depresiu nikdy nemala takže o tom nevieš nič, moja mama nás mala troch a depresie mala vždy aj bola veľakrát hospitalizovaná a bola na plnom invalidnom, bolo to veľmi ťažké s ňou
Predošlá
Strana
z2

@nika523 to je síce pravda ale ak mám okolo svojich ľudí viem to zvládnuť ja sama som musela prelonavat ťažké stavy ale jednoducho si musím povedať idem ďalej a proste na to nemyslím môj najstarší syn dmo postihnutie od narodenia dcérka mi zomrela keď mala 4 mesiace syn mal ťažký úraz a nakoniec mám doma ťažkú autistka pri ktorej neviem čo bude ďalší den či ráno vstane s krikom čo bude spokojná či zase ma bude v aute ťahať za tričko a kopať ale proste depresiu som nikdy nemala nemám kedy myslieť že už nevládzem a keď nevladzem tak proste nič nerobím sadnem si kuknem si telku alebo idem von aj sama alebo s deťmi ale proste si poviem idem ďalej lebo musím mám tu deti čo ma potrebujú manžela