Ako znížiť chuť na sex?
Možno si poviete, že riešim malicherný problém, ale predsalen sa z toho neviem vymotať. Som 18 mesiacov po pôrode, prvý sex se mali po 5 týždnoch od pôrodu, no nejako som sa do tho nehrnula. Odvtedy sme sa milovali dva trikrát do týždna, aj to obvykle začínal manžel, presviedčal ma, alebo ma musel nejako navnadiť, keby s tým nezačal, ani by mi sex nechýbal. No posledné dva týždne sa stalo niečo zvláštne, ja sa neviem "skrotiť", mám neustále chuť na sex. áno, manžel sa z toho nesmierne teší, ale čo mám ja robiť, kým on je v práci? AJ ked sa zapracem robotou, venujem sa deťom, stále je tu tá "chuť", dokonca sa mi sníva každú noc, aj s inými mužmi. Cítim sa s prepáčením ako "nadržaný chlap" a neviem, čo s tým 🤐 🤐
@zuzanocka tiež som myslela na ovuláciu, ale trvá to už vyše dvoch týždnov.. a donedávna som sa k túžbe po sexe nemohla "dokopať", kdeto by som ešte manžela "presviedčala" ja
Jasné, manžel sa mi s radosťou každý večer venuje 😉 😉 😉 ale ráno zas to isté dookola 😀
@zuzanocka a na tie individuá: Najlepšie zaberá jedným uchom dnu a druhým von, resp. prečítať, nekomentovať a žiť dalej 🙂 🙂
@horana 😉 suepr rozpísané 😉 ved to, aspon viem, že aj ja mám niekedy v sebe na sex chuť, doteraz to bolo veľmi zriedka 😉 😉 nič nie je dobré, ani veľa, ani málo túžby 😀 😀
@luciferkax a kojis? mozno sa ti len hormony zblaznili... 😀
@luciferkax zahanbene sa priznavam ze som pred mojim muzom nemala ani ln frajera 😝 a teraz po 6tich rokoch mi zacina sibkat,mam svojho muza rada viac menej..teraz vsak prezivam manzelsku krizu.preco sa mi cnie mam t milenca ci kamarata,ved je to hnusne takto uvazovat..aka som skazena 😅 len dufam,ze budem verna az kym nas sud nerozvedie 😀 ci ako to hovoria... 😵 a preco mas taku hroznu chut na sx beries antikoncepciu..? 🙂
@zumbadance práveže nič neberiem, nič som nezačala brať 🙂
Prečo to priznávaš zahanbene? Ja sa len čudujem, ťže si nikdy predtým enmala frajera 🙂 🙂 jha som si myslela, že ked som už "preverila čiernovlasého, blondiaka aaj bruneta, že ma už nič také lákať nebude.. ani sa ti nečudujem, že pozeráš "po iných".. Prepáč, ale mne by tá zvedavosť nedala, aký je druhý chlap 😉 😉 😉
len pravdu máš, verná, ažkým súd nerozvedie 😀 😀 😀 😀
@adrioska kojím, kojím, stále kojím 😀 ale to zas však chuť na sex teoreticky znižuje, či nie?
@luciferkax sibalka si ty 😎 😀 ked manzelik je spokojny nie je co riesit len aby vladal z teba aj do roboty chodit 😀 😀
@zumbadance dnes sa mi práve sťažoval, že ho nohy akosi bolia haha 🙂 🙂 🙂
@luciferkax 😀 😀 moj manzel by bol strasne stastny keby som ja take naladicky tak casto mala 😀 mozes byt rada,samozrejme zas pokial sa to zas nejak neprehana do extremu,co myslim ze nie...🙂uzivaj si to,ber to ze "sportujes " 😅
@luciferkax no ano asi znizuje, ale preto pisem, ze sa Ti hormony zblaznili (kvoli tomu kojeniu), ze u Teba sa to takto prejavuje... 😀 😉
@luciferkax ahoj, si idealna zena 🙂)
ahojte ktora mamicka poradi ohladom intimky???budem velmi rada
@luciferkax ahoj napíš mi súkromne

@katey vdaka za "názor" 🙂 Len som chcela vedieť, či aj iné ženy "hmkajú" na iných chlapov 😉 😉 😉 😉 teda, keby som bola chlap, tak ma to neprekvapí 😀 😀 😀 😀 ale že sa to stane práve mne 😝