icon

Ako zvládať neustálu únavu?

19. jún 2025

Ahojte, možno to máte rovnako – spánok je, káva je, deti už aj väčšie, ale aj tak som nonstop unavená. Nie taká tá klasická „mám za sebou 2 prebdené noci“ únava, ale taká hlboká, tichá, čo sa vlečie týždne. Fyzicky vládzem, ale psychicky mám pocit, že potrebujem aspoň týždeň ticha a nikoho nevidieť.

ha_ha
19. jún 2025

Nechýba ti železo?

autor
19. jún 2025
@ha_ha

Nechýba ti železo?

@ha_ha nie, bola som na odber krvi minulý týžden. Doplnam ho pravidelne

gagik
19. jún 2025

Depresia

tehulka2011
19. jún 2025

hm ved mozes ist na par dni na taky pobyt v uplnej tme

luccija
19. jún 2025

Niečo zmeniť nájsť si čas pre seba hoc aj večer na prechádzku.Mas ešte malé deti?psychická únava je oveľa horšia ako fyzicka

autor
19. jún 2025
@luccija

Niečo zmeniť nájsť si čas pre seba hoc aj večer na prechádzku.Mas ešte malé deti?psychická únava je oveľa horšia ako fyzicka

@luccija dve v puberte a jedneho tretiaka na zš

dora281
Autor odpoveď zmazal
kvietok1233
19. jún 2025

Choďte s mužom a najmenším niekam na wellnes pobyt úžasný je hotel Bystrá vrátili sme sa včera úplne to dobilo baterky, wellnes, masáž, nemusíš tri dni variť 😃 ideš na výlet do prírody úžasné to bolo podľa mňa treba občas trošku zmeniť vzduch...cítila som sa už ako ty. Unavená som tiež v kuse nonstop. Ale teraz je mi lepsie.

miminka91
19. jún 2025

No mala by si sa zacat viac hybat, ver mi, to pomaha 😉 Aj u mna je to osvedcena metoda ako nabrat viac energie, ani magnezium nie je take ucinne 😀 Paradoxne by ta to malo vycerpat, ale nie je to tak 😉

liv1
19. jún 2025

1. Pohyb + meditacie ale nie ze prechadzka, ale makacka
2. Doplnit vitaminy mineraly
3. Kvalitna strava + probiotika
4. Menej cukru, menej kavy
5. Dovolenka
6. Vela cerstveho vzduchu
7. Biobran 1000 2x denne na nejaky cas.

Mala som ze asi 10% zivotnej energie. Velmi zle. A toto ma doslova postavilo na nohy.
Nemas za co 😁

dora281
Autor odpoveď zmazal
yoginka231
19. jún 2025

Daj si spravit odber krvy a komplexný (nie taký ako ti odporuči lekarka na 5 vitaminov). Vypočuj si hubermana a začni suplementovat bcomplex

liv1
19. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 kks ale clovek ktory je unaveny, nema hned depresiu…

dora281
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
19. jún 2025

Podla mna depresia

trisha_r
21. jún 2025

Mne pomáha magnesium v prášku z Dr.Max.