icon

Ako zvládnuť nervozitu a nedostatok spánku pri dieťati?

11. jún 2025

Ahojte mam 25 rokov priateľa a jedno dieťa. V poslednej dobe som veľmi nervózna vybija si to môj priateľ a potom ja to veľmi ľutujem :( v noci poriadne nespím keďže malý sa mi budi každú chvíľu samozrejme ze ja k nemu vstávam potom fungujem celý deň malý bude mať rok takže sa nezastavím pri nom.Peosim vás ako dostať do seba trosku pozitívnej energie aby ma začalo trosku niečo baviť a nebyť stále nervózna :( poraďte mi a co sa týka s toho vstavania v noci aj za to si zasomrem

janetinka27
11. jún 2025

Ahoj, popros babky o pomoc, nech ti ho pokocikuju a ty od neho na chvilu vypni

ivangeline
11. jún 2025

Ako asi? Chod spať.

leuska1997
11. jún 2025

Jedno dieťa - žiadne dieťa , všetko sa dá naplánovať pri jednom dieťati tak aby si si aj oddýchla atd.. je to len o tebe 🙂)))

minesasubu
11. jún 2025

Ja som chodila spávať aj cez deň so synom keď som bola unavená
Práca v domácnosti nie je zajac neutečie a takisto manžel mi pomáhal so všetkým Prosté som si chodil aj cez deň pospať
Takisto je dôležité sa najesť pokiaľ si najedená a vyspána vráti sa ti aj pozitívna energia

roja01
11. jún 2025

Dieťa vycíti nervozitu a podráždenosť matky....
Je to náročné sa zo slobodného života preorientovať na neustálu starostlivosť a povinnosti, resp. na "furt dačo", ale z veľkej časti pohodová starostlivosť o dieťa a rodinu závisí od náročnosti dieťaťa a vlastného pohľadu a prístupu. A toto posledné je otázkou vlastnej vôle, sebaovladania a pozitivity.