Ako zvládnuť zápchu a zdravotné problémy so štítnou žľazou?
Dobrí večer mám taký problém že už 7 dní som nebola na veľkej skúšala som aj glicerinove čipky dnes som si dala až dve v čera gutalax do konca aj horúcu vaňu lebo niekedy mi to zaberá a posledných týždňov aj pred už opakované mam také problémy mám problémy aj zo zo žalúdkom mam zápal tak tiež mam hypoterozu a zníženú funkciu štítnej žľazy tak neviem či toje tým pijem aj dosť vodí len sa nehybem momentálne mám ťažké obdobie tak prespím aj celi deň snažím sa ale hýbať aspoň trocha a čo sa týka stravy tak jem všetko nemám bolestí ani nič ani terás normálne jem len som zúfalá už stoho za každú radu budem vďačná Ďakujem 🫶🏻🙏
Mám tiež hypotyreózu a prvé, čo sa ma pýtali na endo bolo, či mám problém s vyprázdňovaním. Je to príznak, áno. Skúste zvýšiť vlákninu v strave, poprípade skúsiť psyllium alebo chlorellu. Ja zvyknem piť ráno pohár vody s rozmiešanou chlorellou v prášku. Vďaka tomu viem ísť na wecko pravidelne a zároveň ma počas dňa nenafukuje.
Mám tiež hypotyreózu a prvé, čo sa ma pýtali na endo bolo, či mám problém s vyprázdňovaním. Je to príznak, áno. Skúste zvýšiť vlákninu v strave, poprípade skúsiť psyllium alebo chlorellu. Ja zvyknem piť ráno pohár vody s rozmiešanou chlorellou v prášku. Vďaka tomu viem ísť na wecko pravidelne a zároveň ma počas dňa nenafukuje.
@papaya1234 ktorú chlorellu berieš?
@papaya1234 ktorú chlorellu berieš?

Zajecicka horká voda v lekárni