Aktuálna téma koronavírus.
Neviem a akej vekovej skupine ste ženy ktoré tú píšu.Ja už nemám miminká,ale ako reagujete na tú situáciu s koronavirusom.?Podľa môjho názoru je to veľa o psychyke,už nás asi politici úplne blbnú.Možno sa mýlim,ale keď povedia,že ruky treba umývať 20 sekúnd minimálme,tak nech mi povie mama,ktorá má 2 deti a množstvo problémov,MÁ ČAS SLEDOVAŤ 20 sekund umývanie rúk.?Potom sa ani nestíha venovať ďetom,rodine,mužovi a hlavne sebe,lebo je úplne zblbnutá.
@carimari podľa mňa máš nejakú psychickú poruchu, nechcem ťa uraziť, za to človek nemôže, ako s tým súvisia sviečky a kvety pred nemocnicami???? Keď umrel slávny spevák nosili k jeho domu ľudia kvety a sviečky, keď zahynul hokejista nosili to pred štadión a ako čo???? Keď umriem ja donesie rodina, nie tisícky ľudí a o čom to má ako svedčiť?
@carimari sice clanok z pofiderneho dennika,ale predsa. Ale ludska hyena,ktora spochybnuje zufalstvo a bezmocnost ludi a chybaju mu len horiace sviecky pred nemocnicou,ten clanok aj tak nepochopi. Pochopis o mesiac,ked budeme mat tu taku karantenu a len sa modli,aby si ty nemusel zapalovat sviecky za svojich blizkych
@carimari akurát dnes som natrafila v španielskych médiách na toto video, je to taliansky herec, verejné známa osobnosť, ktorý bol v karanténe so svojou sestrou, ktorá žiaľ zomrela doma na ochorenie spôsobené koronavírusom. S telom boli doma 36 hodín, kým si po telo prišla pohrebná služba. Na videu prosí autority, nech si niekto po telo príde, pričom jeho mŕtva sestra je za ním v pozadí v posteli.
https://www.thesun.co.uk/news/11149373/horrifie...
@carimari podľa teba vpodstate neexistuje ani smrť.. áno, teším sa na vakcínu.. snáď raz vynajdu aj vakcínu na ludsku hlúposť..
@carimari Ale preco sa tak hadas, a branis sa pripustit, ze existuje chripka. a toto je len jej mutacia. vela nakazanych, ostavaju doma v karantene bez silnych priznakov a nie su biznisom pre nikoho. problem je ak mas astmaticke dieta.....alebo nebodaj cukrovkara. starsich ludi nespominam. riskla by si? Ja teda nie. Aj Tom Hanks s manzelkou su v domacej karantene pozitivny na tento druh chripky. nie su biznisom pre nikoho a ostavaju v domacej liecbe. Viem, ze Tom Hanks je tiez len herec..ale tu nemusel hrat vobec nic.... Mas deti? riskla by si tieto svoje teorie aj na svojom astmatickom dietati? clovek bohuzial nie je trenazer, tak sa to neda na via pokusov, ak sa jeden nepodari.....
@carimari neviem ci sledujes situaciu v Taliansku kde zomrelo uz vyse 1000 ludi..
@carimari nie, tak to nie je 😂😂😂 žiadne farebné fľaštičky sa do analyzátora nedávajú. Ja som PCRiek za svoju scientific kariéru urobila stovky, pričom som všetky pipetovala ručne a všetky vzorky som sama odobrala, izolovala nukleové kyseliny, sama som si dala vyrobiť mnou navrhnuté priemery, aby sa mi neamplifikovali neželané nešpecifické úseky, vylaďovala týždne podmienky reakcie, aby bola čo najviac špecifická a potom to, čuduj sa svete, sama analyzovala. Neviem, kde sú v tomto postupe tvoje farebné fľaštičky a analyzátor, ale tomu ty nerozumieš. Hlavička makovička 🤭
Ved tu predsa nejde o dokazovanie - nedokazovanie. sucasna moderna medicina ma prostriedky rozlisit, o aky klon chripky sa jedna. ale to tu neni podstatne. Na chripku v roku 1918 zomrelo 50 mil ludi - ako som spominala, a diagnostiovali to poldla rovnakych priznakov a priebehu...mozno bola aj ina diagnostika to neviem, ide o to, ze sa obavaju aby to neprerastlo do nezvladatelneho stavu. nic viac....