Aktuálna téma koronavírus.
Neviem a akej vekovej skupine ste ženy ktoré tú píšu.Ja už nemám miminká,ale ako reagujete na tú situáciu s koronavirusom.?Podľa môjho názoru je to veľa o psychyke,už nás asi politici úplne blbnú.Možno sa mýlim,ale keď povedia,že ruky treba umývať 20 sekúnd minimálme,tak nech mi povie mama,ktorá má 2 deti a množstvo problémov,MÁ ČAS SLEDOVAŤ 20 sekund umývanie rúk.?Potom sa ani nestíha venovať ďetom,rodine,mužovi a hlavne sebe,lebo je úplne zblbnutá.
@carimari pohreby sa nekonajú. Ľudia sa spaľujú, čo najrýchlejšie... v Číne ich predpokladám spalovali hromadne. Pracovníci krematória musia byt v ochranných oblekoch..... ja neviem.... chceš reportáž o tomto? Preboha, ako sa asi musia cítiť ľudia, čo im niekto umrie a nemôžu ho ani poriadne pochovat.... čo by ti asi tak povedali títo ľudia podľa teba a kto by ich točil? Sa chod vyspať už prosím ta... a sa modli, aby sme sa k tomu nedostali my.
@carimari inak nie je to len v Číne a Taliansku. Pozri si Španielsko. Ja som vydatá za Španiela a svokrovci sú z Madridu, kde je len tam už cez 3000 nakazených. Teraz večer s nimi muž telefonoval. Zomrel im sused, aj keď starší, z vedľajšieho vchodu na koronu, jeho žena je na tom lepšie. Pohreb bude bez účastníkov, dajú sa ale objednať u pohrebnej služby kvety, ktoré tam za teba pri ukladaní tela dajú, nakoľko španielska vláda zakázala dnes všetky vychádzky von, okrem nutného nákupu a cesty do práce. Keď mi na toto povieš, že som zmanipulovaná médiami, tak neviem už 🤷
@carimari stačí ? na YouTube je toho dosť, treba len hľadať.
https://www.youtube.com/watch?v=9t8AUTYda04https://www.youtube.com/watch?v=eYYV1B1lRKY
Jedna vec je to, čo sa naozaj deje a koľko ľudí naozaj zomrie, v Číne to bol skôr poddimenzované. Istý čínsky novinár o tom natáčal aj reportáž, bola pár hodín na internete, ale rýchlo bola vymazaná. A iná rovina je ako tento vírus vznikol, za akým účelom a prečo. A to ukáže len čas, zatiaľ sú to len dohady a predpoklady.
@floretine smiešne je, že on ma na toto konspiracnu teóriu, že farmafirmy chcú zbohatnúť.... je to smiešne už len z toho dôvodu že celosvetová ekonomika a ekonomika jednotlivých krajín z dôvodu týchto obmedzení utrpí take straty, čo farmafirmy na vakcinach proti chrípke nezarobia nikdy....videla som už rôzne antivax hoaxy ale toto je už moc 🙂
@floretine zbytočne absolútne písať takemuto človeku.... chce len provokovať... nič iné. Veľa zdravia všetkým
@carimari týmito svojimi konšpiráciami nerobíš viac škody ako farmafirmy... Nútiť očkovať? Tak odmietneš. Tak ako je to možné aj teraz. Mimochodom k očkovaniu proti chrípke sa v súvislosti s koronou vyjadrovali aj lekári veľmi zdržanlivo až odmietavo priamo do médií, keďže korona nie je chrípka. Keby bolo po tvojom využili by nekritické myslenie ľudí a tlačili by ich do očkovania , aby boli tuším ešte väčšie straty. Takí ako ty by mali ísť robiť dobrovoľníkov a pomáhať zdravotníkom. Sedieť si domka a popierať všetko, alebo si zájsť do kaviarne, lebo veď nič sa nedeje, zatiaľ čo niektorí odpadávajú od psychickej a fyzickej záťaže, to je iná frajerina. Ak chceš, vybavím ti to. Manžel je lekár. Ale jednu vec ti určite zaručím už teraz, nie je to žiaden hoax, že ideš do poriadneho rizika, pretože špeciálnych respirátorov, či dezinfekcie už nieto 🤷♀️ Aj to čo bolo je rozkradnuté. Ale tebe to asi vadiť nebude. Hoaxom sa predsa nakaziť nemôžeš a už vôbec na neho zomrieť 😏
@carimari inak u nás už teraz mesto Trenčín vydalo usmernenie, že pohreby sa budú konať LEN V KRUHU NAJBLIŽŠÍCH. Má to predsa logiku. Aby sa znížila možnosť ďalšieho šírenia nákazy... A do budúcna možno aj preto, aby nejaký paľo ako ty si neprišiel točiť ako niekoho pochovávajú... 🤦♀️ len aby to mohol zavesiť na net
@carimari co ty si za bytost? ty mas svoju jednu vetu a tu opakujes dookola ako pokazena platna. ty chces foto a video... od koho, ked je zakaz vychadzania? ci ma niekto kvoli tebe riskovat basu, aby ty si mal dokaz? ved by si to hned negoval ako hoax.
@carimari mas uplne chabe informacie. Ohanat sa tym, ze nie su sviecky po chodnikoch atd🤦♀️ sledujem denne talianske media a pribehov ludi, ktorym blizkeho zabila corona, je tam dost.
Mimo ineho, ako si vysvetlis 8,5x vyssiu umrtnost v nemocnici v Bergame, ked porovname 12.3.2019, ked zomrelo 8 ludi, a 12.3.2020, ked ich zomrelo v rovnakej nemocnici 61? ....nech si to pomenujes ako chces, ti ludia zomieraju. Zomieraju mnohonasobne viac, ako inokedy. Nie je to o tom, ze ludia proste zomieraju tak ako bezne, a priradi sa diagnoza coronavirus. Ti ludia naozaj zomieraju MNOHONASOBNE viac, ako bezne.

@carimari tá tvoja debata je niečo podobné akoby si chcela potvrdenie, či existuje diabol. Je v podstate jedno, či tomu veríš, lebo existuje bez ohľadu na tvoj názor. Ale ty sa ho bojíš hľadáš ešte stále nádej že toto všetko je zlý sen.... Ale nie je 😕 Čím skôr si na neho treba zvyknúť, nestrácať čas popieraním, ale zaujať postoj a prijať opatrenia