Aký kolagén je vhodný pre ženu vo veku 35 rokov?
Aky kolagen odporucate? Mam 35 rokov. 😀 Dakujem
Tak tak. Ide len o marketingove tahy🤷🏻♀️
ziadny, ziaden vyskum doteraz neukazal, ze by to naozaj malo vplyv na pokozku. ak to teda chces kvoli tomu.
Mne pomáha na vlasy. Inca kolagen.
Záleží na tom, kvôli čomu máš pocit, že ho potrebuješ užívať navyše.
@aika2 Kvoli zlepseniu pokozky na tvari
Tiež ma to zaujíma....a co ten Plackovej?
Zelenina, ovocie a veeela hydratovat zvnutra (pit cistu vodu). Urcite by som nepodporovala p.Plackovu, nech jej plet vyzera neviem ako super. Ved vieme, ze jej tvar nie je vysledkom nejakeho kolagenu😄
Inca..vidím výsledky
Ak na pleť, tak najlepšie sú kolagénové peptidy.
To je buď Vital proteins v prášku alebo ampulky na pitie Livsane Beauty kolagen.
@esterr_ka ved vyskusaj uvidis.ja som poskusala toho vela a ziadne zmeny sa nekonali.
@zuzulkika ten od plackovej je presne ten isty co ponuka Jirko Blatny len je prebaleny samozrejme.
@larinka552 brala si tie peptidy vital, majú ich aj v DM
Na to je typ 1 a 3 najlepší niektorý morský. Ale niekedy stačí aj trochu viac tekutín. V 35 ešte telo funguje v podstate bezproblémov, vystačí si so zdravou stravou.
@esterr_ka autorka sa pyta jednotlivcov tak odpovedam za seba vyssie pises ze sa nevyznas potom sa smejes ze moja odpoved je fundovana vsak poskusaj ty a vyjadri sa z vlastnej skusenosti.
Colagen je dobry na klby. Su vyrobky, ktore funguju a su vyborne. Na pokozku by som necakala ziadne zazraky a uz vobec omladenie. A kupovat cokolvek od Plackovej..fuu. Ani zadarmo.

Ziadny.Vsetko je to len reklamny tah.