Aký kolagén používať na vrásky?
Vaše skúsenosti a výsledky ... ďakujem pekne vopred za odpovede 🙂 🙂
@cikotova to naozaj? nikdy som o tom nepočula. Naozaj to funguje?
ženy, skušali ste niektorá na vrasky tento zázrak? Chcem si kupit, tak zbieram skusenosti http://www.orava.eu/produkty/osobna-starostlivost-a-zdravie/masazne-pristroje/item/515-masazny-pristroj-proti-vraskam-mp-690
@sonka1981 máš s ním skusenosti? ako sa to použiva a po akej dobe su vidno prve vysledky?
Ahojte kočky, mám hroznú vrásku medzi obočím a to mám 25 rokov, dokonca mám aj zmiešanú/mastnú pleť, ktorá by mala starnúť pomalšie...skúšala som rôzne séra, krémy, či už z lekárne, drogérie, bio kozmetiku atď atď, náplaste, dermabráziu, dermaroller, chemický píling, dokonca som sa odhodlala aj pre vpichnutie kyseliny hyalurónovej, no vydržala mi ani nie týždeň.. Nemáte nejaké fotky pred/po začatí užívania kolagénu? Prípadne neskúšali ste tvárové cviky/masáže alebo niečo, čo zaberá?
čo nejaka kolagenova maska?
to nepomáha
@slnieckoja ako sa prosim ta objednava?
DuoLife Collagen - v trojmesačnej kúre.
Absolvovala som ju na jar, som spokojná, zopakujem teraz na jeseň opäť.
kde sa to dá kupit? Nevietze či to maju aj na Notino?
@slnieckoja maju este produkty ktore si odporucala?nerozumiem ullne ako nakupovat na tejto stranke kedze tam nie je ani cena ani moznost vlozit do kosika.
ja som asi dva tyzdne do zadu zacala pouzivat Ashwagandhu je to indicka bylina a moja plet zatial vyzera sviezo a oddychnuto..kupujem ju na avita.sk .. nemusi pomoct kazdemu ale na moju plet ma blahodarne ucinkky 🙂
Ahojte baby. Úplná novinka prišla na trh od firmy Essens, Collagen vo forme lahodného ovocného gélu s príchuťou maracuje a pomaranča. Má bezkonkurenčné množstvo hydrolyzovaného živočíšneho a natívneho rastlinného kolagénu v spojení s extraktom Aceroly ( vitamín C). Aj chuťovo super. Už som ochutnala. Môžte si to objednať za členskú cenu. Ak chcete bližšie info, napíšte mi. Ahojte🙂
Ja odporucam Duolife Collagen ale spolu s C vitaminom, Po 2 tyzdnov vysledok na pleti, taky, ze si t o aj okolie vsimlo. Da sa kupit v Kosiciach v OZ WinnG project, kde maju v piatok lekara a on vysvetli a aj poradi, ak ma clovek problem, alebo cez registraciu.
amitamin v prasku je dobry
Ja som pridala kolagén ktorý používam ja a stále ma zablokujú. Aj iné mamičky sem dávajú reklamu na produkty aj názvy firiem a nezablokuju ich. Na mna si pani zasadla a každý deň mi zmaže album. Milá pani a celý tím v odseku výživové doplnky si aspoň 3 mamičky robia MLM predaj pozrite sa na tie rozsiahle popisy produktov tie prečo nezablokuju
Ja používam morský tekutý Colagen aj na pokožku aj ked ma boleli kríze, aj rodičia to užívajú a sme veľmi spokojní. Ak máte záujem 0903424192

Kolagén v prášku z smazonu perorálne