icon

Aký krém je najlepší proti vráskam po tridsiatke?

ssisska
27. mar 2013

Chcem sa opytat aky krem resp.znacka kremu ucinkuje naozaj viditelne proti vraskam od 30 +?Ake mate najlepsie skusenosti?

lucia24101982
9. okt 2014

Ahojte,ja pouzivam novu radu skin a som s nou velmi spokojnaaaaaa.... 🙂

blue99
24. feb 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
lucinkaboz
10. apr 2015

100% kolagen a retinol

222anna222
17. apr 2015
Používateľ 222anna222 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 222anna222.

Ja už dhlšie použivam iba čistý šipkový olej a som nadpriemerne spokojná, krásne mi vyhladil plet, tu je napr. za super cenu http://www.bionatural.sk/affiliates/jrox.php?id=47_1_tlid_73

lucinkaboz
4. máj 2015

arganovy olej, najprv mi vysušil tvar asi prvotná reakcia,potom dobre aj kruhy pod očami sa mi zmenšili

mikibe
7. júl 2015

hyaluronku vnútorne pomáha vráskam aj klbom nestačí iba zvonku

nell77
11. júl 2015

treba uz liecivu kozmetiku..do hlbky.. vynikajuce od fy Jeunesse viac produktov:

1. rada Luminesce patentované sérum na omladzovanie buniek -osahuje vyse 200 rastovych faktorov na omladenie pleti-/Nobelova cena za ucinnost/-aj na liecive ucinky, akne, zapaly koze , jazvy...vrasky.

2. jemný mikrokrém s okamžitým účinkom Instantly Ageless na vyhladenie jemných vrások a opuchov očných viečok už do 3 min.- vynikajuci,jedinecne zlozenie, tisice predanych balení...

Spoločnosť Junesse Global tieto produkty nazvala LUMINESCE. Ako jediné na svete stimulujú naše vlastné kmeňové bunky pomocou tzv. rastových faktorov, ktoré dokáže iba Dr. Nathan Newman patentovanou technológoiu izolovať z ľudských dospelých kmeňových buniek odobratých z tuku človeka. Každý produkt LUMINESCE obsahuje viac ako 200 takýchto kľúčových činiteľov rastu,ktore opravuju poskodenia kože.

nell77
11. júl 2015

1. rada Luminesce patentované sérum na omladzovanie buniek -osahuje vyse 200 rastovych faktorov na omladenie pleti-/Nobelova cena za ucinnost/-aj na liecive ucinky, akne, zapaly koze , jazvy...vrasky.

2. jemný mikrokrém s okamžitým účinkom Instantly Ageless na vyhladenie jemných vrások a opuchov očných viečok už do 3 min.- vynikajuci,jedinecne zlozenie, tisice predanych balení...

Spoločnosť Junesse Global tieto produkty nazvala LUMINESCE. Ako jediné na svete stimulujú naše vlastné kmeňové bunky pomocou tzv. rastových faktorov, ktoré dokáže iba Dr. Nathan Newman patentovanou technológoiu izolovať z ľudských dospelých kmeňových buniek odobratých z tuku človeka. Každý produkt LUMINESCE obsahuje viac ako 200 takýchto kľúčových činiteľov rastu,ktore opravuju poskodenia kože.

anovo
11. júl 2015

Ja pouzivam kozmetiku od ceskej firmy Ryor a som maximalne spokojna. Kremy maju super zlozenie a aj cenovo su pristupne. Maju predajnu v Bratislave alebo si mozes aj cez net objednat.

carodejko
13. aug 2015

@nell77 ahoj nell chcem sa ta opytat pouzivas ten Kreme na tie vrasky?vysledok je taky ako na tych videach?chceme si to objednat ale stale vaham.dakujem

monikamajova
13. aug 2015

Mne osobne krém z Aloe vera proti starmutiu pleti
http://www.zaren.sk/index.php?option=com_conten...
alebo byť tebou dám si vytestovať plet napr. u kozmetičky alebo Amway poradkyni a podľa toho aký typ pleti más a čo potrebuješ..si vyberieš na trhu
Aj forever living má vynikajúci serum ..🙂 ak kozmetiku
ja mám už skoro 40 a super proti vráskam
http://www.aloeveraforever.sk/na_pokozku.html

luc22ka
27. aug 2015
Používateľ luc22ka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od luc22ka.

Ja som sa už dostala do takého štádia, že mi krémy nepomáhali. Tak som sa buchla po vrecku a spravila som si radosť 😀 A poviem vám, ten čas na klinike Oftal stál vážne za to, ani trochu neľutujem 🙂 Už sa nemusím trápiť s nejakými krémami

monique55
27. aug 2015
ivonka133
31. aug 2015

oj, eucerin je skvelý je skvelý🙂

jenifferka
2. sep 2015

Tiez si myslim tažko radiť ale ak ja poizivam Victoria beauty Aristea s Q10 a som s nim velmi spokojna.
Mne vyhovuje aj cena a aj konzistencia 🙂

janulienocka
2. sep 2015

Ja som skúsila veľa krémov a La mer je pecka. Po ňom mám tvár ako bábo. Ale teda zas aj Ta cena, 200 EUR ☹

hennyinnsbruck
2. sep 2015

Ahojte kocky

Minuly tyzden v telke testovali krémy.
Balea,Nivea,Lancome,Channel.

4zeny testovali 3 mesiace pred a po ich vyšetril kozny lekar

Balea a nivea zjemnili vrasky o 13 %
Lancome a Chanel o 30%

Ja mam 31rokov buduci tyzden si idem 3x lancome kúpiť.
Som veľmi spokojna s nim.mala som casto suché flaky na tvari odkedy ho mam nic . Ja si len pochvalujem som velmi s nim spokojna.aj skorosvokra si všimla ze mam ovela krajsiu ,jednotnejsiu pleť 😎

perla200
4. sep 2015

@hennyinnsbruck ale ktorý lancome?

freefamme
4. sep 2015

Cokolvek s vysoko koncentrovanym retinolom.

vedorka
4. sep 2015

mne velmi pomohla tvarova gymnastika co som nasla na nete. ale treba na zaciatku kazdy den cvicit, potom na udrzanie aspon parkrat do tyzdna. ako sa mi narodilo babo som prestala cvicit, iba pouzivam drahsie kremy a mam viditelne horsiu plet. idem zase cvicit, snad sa to zase spravi.

alenka777
4. sep 2015

@jenifferka nie je krém mastný? je vhodný aj na mastnejšiu pleť ?

reni1512
4. sep 2015

Ja ti odporucam kozmetiku Syncare - lekarska kozmetika....uuuuzasna 🙂

didi35
4. sep 2015

@freefamme ake konkretne? Lebo tie vysoke koncentracie su len na predpis. Dakujem

freefamme
4. sep 2015

@didi35 ja mam tento 2.5% a je fanta! ;) InstaNatural Retinol Feuchtigkeitscreme Creme - mit 2,5% Retinol, Vitamin C 10%, Vegan Hyal... https://www.amazon.de/dp/B00Q5ERAWQ/ref=cm_sw_r...

hennyinnsbruck
5. sep 2015

@perla200 hydra zen dva rozne som mala.ten druhy mal skor taku gelovu konzistenciu.ale oba su skvele... 🙂

perla200
5. sep 2015

@hennyinnsbruck ako jeden nočný a druhý denný?

didi35
5. sep 2015

@freefamme waw vdaka, pocula som, ze retinol je z tych slabsich derivatov vit A, silnejsi je retinoic acid - tretinoin, na predpis

hennyinnsbruck
5. sep 2015

@perla200 nie nie ja mam len jeden na celoddennu starostlivosť. Doma obe odfotim ak chces 🙂 kremujem sa rano a vecer

hennyinnsbruck
5. sep 2015

@perla200 ten v pravo je gelovej konzistencii a oba antistress 😀