Aký krém je najlepší proti vráskam po tridsiatke?
Chcem sa opytat aky krem resp.znacka kremu ucinkuje naozaj viditelne proti vraskam od 30 +?Ake mate najlepsie skusenosti?
@perla200 nie nie ja pouzivam len jeden krem!jeden je uz prazdny ale nechcela som vyhodit ten téglik. 😀
To je celodenný !
Ja sa kremujem rano a vecer po odmalovani .
Ja som mavala krémy od garnier,nivea, potom take bez chémii a vselicoho ale len po tomto kréme mam ozaj peknu jemnu plet bez suchych flakov,nemasti sa proste uzas u mna je tento krém c.1
Neni mastny rychlo sa vsaje nezanecha mastny pocit ale taky prijemny...
Nie je lacný ale stoji za to.aspon u mna 😵
@vedorka áno, proti vráskam pomôže jedine tvárová gymnastika a denné, aspoň päťminútové masáže - praktizované a výsledky viditeľné npr. u mojej tety. ŽIADEN, ani ten najdrahší krém (z rady la prairie atď) už vzniknuté vrásky neodstráni - vyskúšané na sebe 😀 Stačí obyčajná vazelína + už spomínané masáže, gymnastika a správna životospráva. Kozmetický priemysel klame... Ale biznis je biznis, sa hovorí. 🙂
Podla D-testu sa.stal absolutnyn víťazom krem proti vraskam Q10 z lidlu za 1.99e...prave tie drahsie mali ucinok proti vraskam 0bodov alebo len malo....
@1234lubka
@vedorka 😀 ze krém z lidlu...to ked som pozerala krmivo pre psov teda test tak krmivo z lidlu bolo tiez naj pritom ked si clovek co ani psa nema pozrie to zloženie vidi ze to dobre nemoze byt 😅
Ja verim skor testom na styl co som v telke videla.
Lekar pozrie stav pokožky pred a po pouzivani daneho kremu. ...
Tiez si myslim ze za kvalitu sa plati.
@hennyinnsbruck to ano ale urcite sa vela plati aj za znacku. Ved v dtest nie test ktory hodnotia zeny, to sa skusa v labakoch
@hennyinnsbruck to ano ale urcite sa vela plati aj za znacku. Ved v dtest nie test ktory hodnotia zeny, to sa skusa v labakoch, a tiez hodnotia odbornici
@novana ahoj prosím ,podľa čoho cvičíš, hodila by si mi prosím link ,ak je niekde na nete ? ĎAKUJEM KRÁSNE 🙂
ak mozem poradit,proti vraskam sa mi (v praci) velmi osvedcil brectanovy olej a masaz tvare(klasicka aj vakuova bankou)
Moja mama dlhodobo používala rôzne krémy, ktoré jej pomáhali, došli však nejaké choroby rozsiahle alergie atd a nemohla viac tieto krémy používať, vždy jej veľmi záležalo na tom ako vyzerá :D netuším síce prečo, ale možno preto že sa pohybuje stále v bussiness spoločnosti a musí vyzerať na úrovni, tak som ja jej rozhodla k narodkám kúpiť dixo.sk/galvanicka-zehlicka-biowave/ ako spočiatku to bolo také že no žehlička na tvár, bála sa toho, úprimne aj ja som sa bála či to nebudú vyhodené peniaze, ale na moje prekvapenie to celkom funguje, teda aspoň tvrdí mama, vraj má oveľa vláčnejšiu pokožku oveľa lepšie sa jej hydratuje, tak ešte sa uvidí po dlhšej dobe že čo ešte zvažujeme nejaké séra , tak uvidíme
@nyusika V čom nemám pravdu? 🙂 Žiaden drahý krém nenahradí pravidelnú masáž, proste starostlivosť o pleť, na ktorej sa odzrkadlí i správna životospráva, veľkú rolu hrá genetika, a či si na tvár nanesieš Niveu, vazelínu alebo La Prairie je úplne jedno - dovolím si tvrdiť na základe vlastných skúseností. 🙂
ANTI- AGING ten je bombový!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.naturonline.sk/sk/starostlivost-o-p...
mne vyhovuje velmi Balea modra rada, gel
@alenka777 klikni na link je fakt super🙂
https://www.naturonline.sk/sk/starostlivost-o-p...
Podelím sa s Vami aj ja s mojou skúsenosťou,moja mamina tiež používalatú žehličku o ktorej spomínate, veľmi si ju chválila🙂
Genetika, zivotosprava, spanok a botox.. kyselina je onicom 😀
Mám 40rokov, ale nevypadám. Používam olej aj makový aj maslo gheen. Nemám žiadne vrasky.
Moja kamarátka pracuje ako kozmetička jej zakazníčka (70rokov)nevyzerá ani nemá hlboké vrásky a je štíhla. Používa len masť na zadok pre bábätka , obsahuje lanolín.
Podľa mňa veľkú zásluhu na tom má genetika:(Väčšina žien začína mať jemné vrásky už okolo 30-tky.
Určite záleží od genetiky, mama kamarátky má pleť ako 20 ročná, sná´d ani jediná vráska a to nemá plastiku ani nič, nepoužívala krémy séra nič.. každé ráno sa umyla studenou vodou a bolo 🙂 a pleť má nádhernú
My sme mamine kúpili sérum od pevonia botanica kaviárové a veľmi si ho pochvaľuje tak som zvedavá, ešte sa jej blížia narodeniny, tak rozmýšľam že jej znova niečo také kúpim a je trošku vidieť že to tie vrásky vyplnilo a že tá pleť je taká sviežejšia
verím, že niektoré výrobky pomôžu ku kráse🙂
@ivonka133 hlavne ak sú kvalitné... musia mat vysoky obsah ucinnych latok ... ja napr preferujem prirodnu kozmetiku... aj ked stoji viac ale zabera

@hennyinnsbruck dakujem uvažujem o tom, ale jeden rano a jeden večer ano?