Aký krém pomáha na kruhy a vačky pod očami?
Ahojte, chcem Vás poprosiť, tie, ktoré máte reálne skúsenosti s týmto problémom, aký krém alebo gél požívate, ktorý naozaj zaberá? Prosím nepíšte o zdravotných problémoch, čo ich spôsobuje, ani o plastických zákrokoch a vpichoch injekcií. Zaujímajú ma čisto kozmetické prípravky či už z lekárne alebo drogérie. Ďakujem.
@luciaruz Poradíš aj konkrétny produkt?
To je velmi obtiazne, kazdy ma iny typ pleti. Ale za seba poradim, zameraj sa na produkty z lekarne alebo korejsku kozmetiku (beautiholic.sk)
@luciaruz Mám suchú pleť a hľadám najmä z lekárne, len je tam toho viac a neviem si vybrať, čo je najúčinnejšie z tých prípravkov.
Za mna LaRoche, alebo Eucerin. Z korejskych som ich mala milion 😄
@luciaruz LaRoche zelený alebo biely? Z tých kórejských môžeš konkrétne? Bola by som povďačná za každý tip. Ďakujem Ti za ochotu🙂
Ja som niekde čítala že si dávajú ženy pod oči masť na hemoroidy 😀
@denda007 No neviem, či by som to chcela vyskúšať😉
@denda007 to som zachytila uz aj ja
no krém na hemoroidy by som asi neskúšala, ale mne pomohli od ozaj škaredých vačkov v kamale 🙂 Pracovala so mnou doktorka Babišová a bola veľmi príjemná a profesionálna - už nemám vačky vyše polroka a ani kruhy - nič - len pekne oddýchnuté oči

Vačky neodstrani kozmetika. Pomaha čiastočne studené na stiahnutie ciev. Co sa týka kruhov, tam sa treba zamerať na séra pomahajuce hyperpigmentacii. Vitamin c, niacinamid, retinol, arbutin, kyselina tranexamova...