icon

Aký liek na bolesť vytrhnutého zuba, keď stále kojím?

awalancha3
13. máj 2011

vytrhli mi dlho problemovy zub-stolicku a bolest po trhani je priserna, mam 6 mesacne babo, ktore kojim a okrem toho ze od bolesti sa jej nevladzem ani prihovarat ani sa usmievat ....... dala som si panadol, ale to je slabe... mate skusenosti ake lieky na bolest sa mozu dat???

Strana
z2
adri2211
13. aug 2011

@shira_ mne robili rentgen,ked som kojila,ale dali na mna taky ´´podbradnik´´,cez ktory vlastne tie luce neprejdu...

vilki
13. aug 2011

@ivetah no hej, pojdem v pondelok, ine mi neostava

ivetah
13. aug 2011

@vilki hmmm asu hej... no ak bude velmi zle, tak mozes zajtra aj na pohotovost zbehnut.

shira_
14. aug 2011

@adri2211 ten by sa mal dávať aj ked nekojíš, každému. je to povinnosť.

elinka27
16. aug 2011

@vilki skus corsodyl, bezne dostat v lekarni, pomaha aj pri zapale

vilki
17. aug 2011

@shira_ no ano to by mali davat kazdemu, mne to tiez dali, take tazke to bolo a dali mi to uplne na cele telo, len hlavu som mala vonku

vilki
17. aug 2011

@elinka27 corsodyl mam, vyplachovala som 5 dni, od vcera je to uz lepsie, pomaly odpucha dasno a vcera a dnes som si uz tabletku proti bolesti dat nemusela, citim to este trosku take citlive ale to je uz nic, hadam to bude tak ako povedal zubar ze je to normalne ze to bude priblizne tyzden boliet a ze potom sa to zahoji...dakujem vsetkym za odpovede 😉

elinka27
17. aug 2011

@vilki tak to som rada, no mna po vytrhnuti zuba mudrosti bolelo dasno este asi 2 tyzdne a potom uz nie

velvet26
7. okt 2011

dnes mi zubarka oznamila, ze mi budu trhat 8 zub, kedze kojim povedala mi, ze 6 hodin po trhani nemozem kojit kvoli injekcii, ktoru mi da, ze si mam mlieko odstriekat predtym a nim ju nakrmit, chcem sa opytat, to mlieko co sa mi utvori do 6 hodin aj to mam odstreknut ako nevhodne a pockat kym sa mi utvori uplne nove a az nim malu nakojit? ako ste riesili kojenie vy?

strapco13
7. okt 2011

@velvet26 kvoli lokalke nemusis prestat dojcit 😉 ved keby ti dietatko potrebovalo nieco sit, napr po uraze..tiez by si ho nadojcila
lokalnu anestezu mozes absolvovat bez akehokolvek obmedzenia dojcenia, mozes aj RTG absolvovat bez prerusenia dojcenia
po zakroku budes mat mozno bolesti..mozes paralen, ibalgin

majloo
7. okt 2011

@velvet26 okrem tehotenstva som chodila k zubarovi este aj pocas dojcenia, kedy som dostala injekciu asi 4 krat, nic ake mi nespominal...normalne som dosla domov s plnymi prsami a sup ho dojcit. A tiez som mala bolesti dasna, aj zuba a ibalgin som si davala. A pred tyzdnom mi robili RTG nohy, som si praskla malicek, tiez som si dala zabletku, bolelo to ako slak a este dojcim. 🙂

velvet26
8. okt 2011

@strapco13
@majloo no baby, tak nechapem, preco mi dr. povedala, ze po zakroku nebudem moct 6 hodin kojit..nechapem...skusim sa spytat aj pediatricky co ona na to..diky za vase odpovede..

strapco13
8. okt 2011

@velvet26 lebo nie vsetci Dr su vzdelany ohladom dojcenia...neboj kludne mozes

lucinkab
8. feb 2019

@velvet26 ahoj 6 h kazali iba ked ma cistili po porode v celkovej anesteze. Dnes mi chirurg trhal 8 ,nazeral aj dasno aj lice.... Boli to ako svina,dala som si paralen, ten vraj moze zena ked koji 500mg tabletku max kazdych 8 hodin jednu teda 3za den. Kojit povedal ze mozem normalne ,ale poviem vam pri dvoch detoch neviem ako idem fungovat...boli to aj pri vypravani...a vraj 4dni to bude opuchnute.... Mam pocit ako keby mi niekto buchol boxerskou rukavicou 😭😭😭 zial pri kojeni len paralen ☹ a odych.... Vtipny.... "Oddych"

Strana
z2